- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Aaay beni hiç aramasın sağolsun yani şükür uzun zaman oldu çağrısını görmeyeli iyi böyle...İyi bir insan demek ki kayınvalide maşallah...Ahh şu anneler.. Biraz oğullarını rahat bıraksalar eşleri ile. :)
Ama aramasında da bir sıkıntı yok, sadece dedğiniz gibi 10 yaşındaki çocukmuş gibi davranmadıkları sürece..
Ve bence oğlu değil de gelinini aramalı.
Böyle kv ler gördükçe kv min değerini daha iyi anlıyorum.
Allah başımızdan eksik etmesin. Amin.
Sen ciddi problemlisin. Şu cümleyi kurabiliyorsan, allah eşine ve kayınvalideye sabır ve sans katlandıkları için bol mükafat versin.Valla beş metresi 11 lira olan şeyde istenmez bence hani tadilat yapsalar lazım olsa tamam durduk yere çok saçma yani...
Sıkıntı bu kadar bende olsa eşim birkezde haksız sensin derdi gerçekten düşündüğünü dürüstçe söyleyen bir insan kıvırmadan annesiyle kaçkez tartıştığını duydum hep aynı cümleler "zaten sen birşey demezsin anne,bu kaçıncı olay anne,hep sen haklısın değil mi anne" vs.Sen ciddi problemlisin. Şu cümleyi kurabiliyorsan, allah eşine ve kayınvalideye sabır ve sans katlandıkları için bol mükafat versin.
Konuyu okumaya oldukça tarafsız başlıyorum, yazarına bakmadan. Ama hep en saçma sapan takıntılı kayınvalide konusuna denk geldiğimde, bakıyorum; sen yazmışsın. Bu kadar tesadüf olmayacağına göre, sıkıntı sende.
Benim birşey yaptığım yok üzülmesine gerek yok.Kimseye hesap sorduğum,gidip evini bastığım,hakaret ettiğim falan yok...Kayınvalidene ve kocana çok yazık.
Çok üzülüyorum hallerine.
Allah kurtarsın onları.
Sizin için göz boyamak olabilir ama esinizin hoşuna gitmistir kimin hoşuna gitmez ki annesi tarafından annecim diye hitap edilmekAslında araması değil öğütleri garip sanki eşim 10 yaşındaki bir çocuk birde bugün annecim dedi yani hiç demez resmen göz boyamak.
Benim tanıdığım 5 kişi var yakinen boga burcu olan 1 tek o kişi dengesizbende bogayim ama dengesiz degilim sukur :)
ben kayinvalidemi kendim ararim esimle konussun diye, iste herkes insanliktan nasibini almamis canim napalim :)
Ben eşinizin hareketlerini hiç doğru bulmuyorum zaten. Senin acitasyonlarına inanıp, annesine bağıran biri. En son kayınvalidenin teyzesinin komşusu dıdılarından, ki yine ilgili ilgisiz bir sürü şeyi yine kayınvalideye bağlayıp, artık ahirette buluşuruz deyip ayrılıyordunuz, eşin de buna inanıp annesine bağırıyordu.Sıkıntı bu kadar bende olsa eşim birkezde haksız sensin derdi gerçekten düşündüğünü dürüstçe söyleyen bir insan kıvırmadan annesiyle kaçkez tartıştığını duydum hep aynı cümleler "zaten sen birşey demezsin anne,bu kaçıncı olay anne,hep sen haklısın değil mi anne" vs.
Ben hiçbir zaman acıtasyon yapmadım en önem verdiğim şey samimiyettir ki eşimde bunu bilir o komşu olayının sebebi yine annesi dedikodumu yapmış başına patladı.Ben eşinizin hareketlerini hiç doğru bulmuyorum zaten. Senin acitasyonlarına inanıp, annesine bağıran biri. En son kayınvalidenin teyzesinin komşusu dıdılarından, ki yine ilgili ilgisiz bir sürü şeyi yine kayınvalideye bağlayıp, artık ahirette buluşuruz deyip ayrılıyordunuz, eşin de buna inanıp annesine bağırıyordu.
Gelinin kışkırtmalarına gelip kendi annesine bağırabilen bir çocuk, en az annesine laf söyletmemek için, eşini ezdiren bir adam kadar itici. Sizin de içinizin yağları eriyordur Emin’im nasıl kayınvalideye ayar veriyorum diye.
Yazık o kadına, siz ayrılacağım, artık ahirette buluşuruz hikayeleri Okur okur, asla ayrılmazsınız. Onların evine oturmuşsunuz, hem çıkmaz, hem onları eve sokmazsınız. İnşallah başka çocuğu vardır, onlardan yüzü güler en azından, oğlu ve sende iş yok çünkü.
Anne yüreği diyelim :) her anne söyler bence şunu ye şöyle yap falan diye siz sorun etmeyin kendinizeAslında araması değil öğütleri garip sanki eşim 10 yaşındaki bir çocuk birde bugün annecim dedi yani hiç demez resmen göz boyamak.
Hoşgeldin canım anlam veremedigin ve asla veremeyecegin konuşmalara tavsiyelere laf sokmalara ve hatta sevgili kocacigini annesiyle paylaşmaya alışman lazım hayirli olsunDün ilk sahurda eşimin annesi aradı eşime "uyandın mı, güzel ye, aç kalma, uyumuşsundur diye aradım" vs. dedi
Bugünde eşim aradı yine aynı sebepten dün annesi gözünü boyadı ya annecim falan dedi...Sanırım bir ay boyunca aynı senaryoyu yaşayacağım şaka gibi bunu yaşayan var mı gerçekten?...Evdeki metreyi lazım getir diyen insanlar bunlar gerçekten anlamıyorum bir metrenin ne önemi olabilir ki neden insan ister işte bu samimi gelmiyor bana...
Yani istesinler ne var ki bunda? Niye bu kadar sinir olduğunuzu anlayamadım.. benim eşimide annesi arar sürekli benim hiç zoruma gitmiyor valla.. sizin aranızda büyük bi sorun mu yaşandı?Valla dün öğrendim 2-3 ay önce istemişler şaşırdım aldım dün 5 metresi 11 liraydı.
yoooo gayet de istenirValla beş metresi 11 lira olan şeyde istenmez bence hani tadilat yapsalar lazım olsa tamam durduk yere çok saçma yani...
Dün ilk sahurda eşimin annesi aradı eşime "uyandın mı, güzel ye, aç kalma, uyumuşsundur diye aradım" vs. dedi
Bugünde eşim aradı yine aynı sebepten dün annesi gözünü boyadı ya annecim falan dedi...Sanırım bir ay boyunca aynı senaryoyu yaşayacağım şaka gibi bunu yaşayan var mı gerçekten?...Evdeki metreyi lazım getir diyen insanlar bunlar gerçekten anlamıyorum bir metrenin ne önemi olabilir ki neden insan ister işte bu samimi gelmiyor bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?