Her sahur aynı olacak sanırım...

Ben hayatımda böyle kin, nefret görmedim ya. Aslında sizi göz ardı edecektim sinirlerim bozulduğu için ama sizin gibi insanların sonunu görüp ibret almak için etmedim, bakalım sonunuz nereye varacak.

Siz normal değilsiniz kesinlikle. Sizi anormal yapan şey eşinizi kıskanmanız falan da değil, hepimizin saçma duygulara kapıldığı zamanlar olur. Ama önemli olan sonrasında düşününce o saçma duygunun etkisinden kurtulmak ve daha normal bakabilmektir. Ama siz bundan yoksunsunuz. Herrrrr zaman siz haklısınız asla başka bir ihtimal yok. İşte bu insani değil herkes hata yapar yapabilir insan olmanın özelliği burada, siz bunu kabul etmiyorsunuz. Hep haklısınız hep mağdursunuz.

O toz kondurmadığınız aileniz var ya hah işte onlar da hiç öyle anlattığınız gibi düzgün bir aile değil. Düzgün bir aile olsa şu saçmalıklarınıza tepki gösterirlerdi. Eşinizin ailesine demediğinizi bırakmıyorsunuz da sizin aile daha korkunç görünüyor buradan.

Aman arasın yaaa .
Sana bulaşmasında eşine ne yaparsa yapsın boşver. Annesı o .
uyuyakalmışsınız dıye aramıstır.
Bende kayınpederıme dedım baba bızı 3 gıbı uyandır dıye cunku bazen uyuyoruz .

Ramazan ayında sürekli telefon edilir bizde bilmiyorum sız de nasıl ama

Metreyi istemesine neden takıldınız. Ben de babamlardan metre yada gerekli başka bir alet aldığımda geri veririm. Unuttuğumda babam ister. Hiç de düşünmem ah vah benim babam benden 5 liralık şeyi esirgiyor diye. Annesinin oğlunu aramasını ve oğlunun annecim diye hitap etmesini dert etmenize yorum bile yapmaya gerek yok. Bu şekilde sadece kendinize zarar verirsiniz. Daha pozitif baksanız olaylara bence sizin için çok daha hayırlı olur.

Oldu olacak eşinizi fanusa koyun.
Annesi o ya tabi ki arayacak.
Size niye bu kadar dert oldu.
Evlilik demek eşin hayatını hipotek etmek mi?
Azıcık salın adamları.

Bu kadarcık şeyi büyütüp sorun hale getiriyorsanız nasıl hasta olmadan yaşıyorsunuz ki... Hiç sağlıklı değil düşünce yapınız. Kendinize yazık başta, sonra bu stresi etrafınıza yansıttığınız için onlara da yazık. Biraz daha az düşünürseniz huzurun çok kafaya takmamakla bağlantısını keşfedebilirsiniz.

ne varki bunda bende alt komsumu ariyorum.rica etti ara diye kaldi ki annesi sonucta.arasa ne olacak ac kalsin istememis

Bende bir derdiniz var sandım da okudum.
Bostan yere bdv yi işgal etmişsiniz. Samimi olmasalar bile siz niye takiyosunuz bu kadar anne oğul konusuyolar. Bende annemi ararım her gece yada o beni kalktinmi die.

Vay arkadaş aradi diye laf söylüyorsun annesi ariyacak tabi anne olmadan kimse anneleri anlayamaz bazen bu tür konulara sinir oluyorum madem istemiyordunuz aramalarını copsuz üzüm alsaydiniz bari Allah başka dert vermesin bu da dert mi

Aslında araması değil öğütleri garip sanki eşim 10 yaşındaki bir çocuk birde bugün annecim dedi yani hiç demez resmen göz boyamak.

ya annesine neden annecim demesin? insan neden annesinin gözünü boyasın? anneyle evlat arasına bu kadar da girilmemeli.. gıcıklığınızın da bi sınırı olmalı..

Aslında araması değil öğütleri garip sanki eşim 10 yaşındaki bir çocuk birde bugün annecim dedi yani hiç demez resmen göz boyamak.
Haklısın ben de uyuz olurum
Orası onun evi yanında bir karısı var
Sahurda telefonda konusmak cok gereksiz hele bir de tembih olayı ne saçma
Bu talep sizden gelse kalkamıyoruz uyandırmak için arar misiniz deseniz neyse ama böylesi garip

Ben de annemi ararım kalkamadıgı için ama bunu o ister
Açana kadar caldırırım annem de açmaz mesgule alır

ya şimdi bu sebepten bu kadar abartılmaz, kesin öncesi var dedim. eksi konulara baktım. siz kaynanaya hastalık derecesinde takmışsınız.
evet bence de, bir de bu var..

Arasın yani ne var?
Bu kadar incelemeyin. Eşiniz sizin sinir olduğunuzu bildiği için öyle davranmıştır..

Annecim dedi diye rahatsız mı oldunuz? Yanlış bir noktadasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…