- 6 Kasım 2014
- 2.905
- 7.949
- 158
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Aslında araması değil öğütleri garip sanki eşim 10 yaşındaki bir çocuk birde bugün annecim dedi yani hiç demez resmen göz boyamak.
Bostan yere bdv yi işgal etmişsiniz. Samimi olmasalar bile siz niye takiyosunuz bu kadar anne oğul konusuyolar. Bende annemi ararım her gece yada o beni kalktinmi die.Dün ilk sahurda eşimin annesi aradı eşime "uyandın mı, güzel ye, aç kalma, uyumuşsundur diye aradım" vs. dedi
Bugünde eşim aradı yine aynı sebepten dün annesi gözünü boyadı ya annecim falan dedi...Sanırım bir ay boyunca aynı senaryoyu yaşayacağım şaka gibi bunu yaşayan var mı gerçekten?...Evdeki metreyi lazım getir diyen insanlar bunlar gerçekten anlamıyorum bir metrenin ne önemi olabilir ki neden insan ister işte bu samimi gelmiyor bana...
Aslında araması değil öğütleri garip sanki eşim 10 yaşındaki bir çocuk birde bugün annecim dedi yani hiç demez resmen göz boyamak.
Haklısın ben de uyuz olurumAslında araması değil öğütleri garip sanki eşim 10 yaşındaki bir çocuk birde bugün annecim dedi yani hiç demez resmen göz boyamak.
ya şimdi bu sebepten bu kadar abartılmaz, kesin öncesi var dedim. eksi konulara baktım. siz kaynanaya hastalık derecesinde takmışsınız.
evet bence de, bir de bu var..Eşimle konuştum ve artık ailesinin beni yok saymasını istediğimi söyledim tamam söylerim dedi.Beni ve ailemi yok sayıp arayıp sormayacaklar.Bu kadar kolay olacağını tahmin etmezdim çok şükür.:)Buda eşimin ailesiyle ilgili açtığım son konu olarak kalsın.Sıkılanların gözü aydın olsun:))
Annecim dedi diye rahatsız mı oldunuz? Yanlış bir noktadasınızDün ilk sahurda eşimin annesi aradı eşime "uyandın mı, güzel ye, aç kalma, uyumuşsundur diye aradım" vs. dedi
Bugünde eşim aradı yine aynı sebepten dün annesi gözünü boyadı ya annecim falan dedi...Sanırım bir ay boyunca aynı senaryoyu yaşayacağım şaka gibi bunu yaşayan var mı gerçekten?...Evdeki metreyi lazım getir diyen insanlar bunlar gerçekten anlamıyorum bir metrenin ne önemi olabilir ki neden insan ister işte bu samimi gelmiyor bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?