- 19 Ağustos 2014
- 1.770
- 5.229
- 208
- Konu Sahibi JessicaJoy
Rica ederim daha fazlasini yapmak isterdim. Bir tanidigimiz vardi, bir saglik sorunundan operasyon gecirdi ve doktor maximum 2 sene yasar dedi. Bu kisi operasyondan sonra 30 sene daha yasadi ama genc yasta iki oglunu birden kaybetti. Hakkinizda hayirlisi olsun. Hayirlisini istemek de cok onemli. Bazen bilemiyoruz. Pozitif olmak ve akisa birakmak lazim kendimizi. Yalniz benim size nacizane tavsiyem: imkan varsa Hakan'in yanina gitmeniz. Orada zaman gecirmeniz. Ikinize de iyi gelecek.
Hakanın yanına gitmek şu an yapılacak en makul şey ama yalnız başına evden çıkabilecek durumda değilim maalesef.
Oldum olası kırklı kilolarda, çelimsiz biriydim şimdi daha da fenayım, yemek yiyemiyorum, bitmeyen ağlama nöbetleri geliyor.
Yanına gitmem gerektiği yazıldıkça mahvoluyorum, yanlış anlamayın ben de aynı durumda aynı şeyi yazardım.
Akışına bırakıp hayırlısını dileme lüzumunu yazmışsınız ya, Allah hayırlısı buysa beni Hakanın yanına göndersin inşallah, ben o gücü kendimde bulamıyorum, hayırlısıysa o gücü versin, şifasıyla, amin...