Her şey çok pahalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar yapmayin ya arkadas 900 e canta yazmis, millet neler neler aliyor
Hatta bazi kesimler icin 900 e canta mi olur, sümügünü atmazlar
Zenginlerin isi daha zor bee
Esim der istedigin kadar paran olsun kendi cevrende yine birileriyle kendini kiyaslarken bulursun
Komsunun iki ucak pisti vardir, senin ise sadece bir
Al iste bak zenginin derdine üzüldüm simdi

Böyle dertlere can kurban kaynana görümce derdi okuyacağımıza azcik uçak yakıtı derdi okusaydık keske

Heybetine kurban canini sıkan oldu mu önlerine kır unutma aslan yurusunden felan belli olur ya da yiyisinden çantasından felan
Ben döt göbekten belli oluyorum genelde yakında doğurmadın mı bu da sureklı hamıle ha dicekler diye korkuyorum

Ben de biriktiremeyince gune girdim valla. Ocakta ben alacagim mesela. Her ay bin lirasina girdik gune. 9 bin lira alacagim. Onu altin mi yapmaliyim acaba ? Hic tutumlu degilim anlamam da altin dolar falan Esim de sana birakiyorum nasil degerlendirmek istersen oyle yap dedi. Sonucta senin dedi ama gonlu altin yapmamdan yana. Konusmalarindan oyle anladim

ya sizin nickler günaha davet resmen tatlialirim K Kazandibi

Böyle dertlere can kurban kaynana görümce derdi okuyacağımıza azcik uçak yakıtı derdi okusaydık keske

Ben ara sira internetten bakiyorum zengin youtuber olunca mesela
Asiri gereksiz geliyor yaptiklari
Sadece yediklerine özeniyorum
Zengin olsam ahcim olurdu kesin, baska birseye gerek yok

Ates seni çağırıyor geeeelll ama baştan uyarayım sonra pilatese 100 lira verdin mi müsrif oluyorsun diyim
Kız benimki günaha davet asıl kırmızı şaapcam diye ikinciye gebe kaldım black friday degıl red friday diceksiniz

Ben geçen kendime elbise bakmaya gittim avm ye. Doğru düzgün beğendiğim elbiseler 500 ve 800 tl arasında değişti şok olarak ve elim boş şekilde geri döndüm.

Uygun fiyatlı kıyafet satan yer tavsiye edin bana da.

Canım az gezmelısın.Her ay mı kozmatık alıosun.

internette her markanın outletleri oluyor oralardan çok şey bulunuyor aslında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…