Ablacım ye gitsin ac öldü direklerine tok öldü desinleeer bosveerŞu profil resmini değiştirirmisin lütfen seni yiyesim geliyor,al bi masraf daha gece gece :)
Heybetine kurban canini sıkan oldu mu önlerine kır unutma aslan yurusunden felan belli olur ya da yiyisinden çantasından felanKürkümde olmuyo artık kız. Ben uzun ve geniş araç olarak en sağ şeritteyim artık
Kizlar yapmayin ya arkadas 900 e canta yazmis, millet neler neler aliyor
Hatta bazi kesimler icin 900 e canta mi olur, sümügünü atmazlar
Zenginlerin isi daha zor bee
Esim der istedigin kadar paran olsun kendi cevrende yine birileriyle kendini kiyaslarken bulursun
Komsunun iki ucak pisti vardir, senin ise sadece bir
Al iste bak zenginin derdine üzüldüm simdi
Ben döt göbekten belli oluyorum geneldeHeybetine kurban canini sıkan oldu mu önlerine kır unutma aslan yurusunden felan belli olur ya da yiyisinden çantasından felan
Ablacım ye gitsin ac öldü direklerine tok öldü desinleeer bosveer
Ben de biriktiremeyince gune girdim valla. Ocakta ben alacagim mesela. Her ay bin lirasina girdik gune. 9 bin lira alacagim. Onu altin mi yapmaliyim acaba ? Hic tutumlu degilim anlamam da altin dolar falanBu konuyu gerçekten yardıma ihtiyacınız olduğunu zannederek mi açtınız.
Her ay 2.500 lirayı sırf lüks ihtiyaç için harcayıp bize geçim mi soruyorsunuz?
Ben çalışmıyorum. Evim kira ama geçinmeyi biliyorum. Geçen sene 1 liraları biriktirdim. Onunla tatile gittim. 1 çuval 1 lira cıktı bu evden.
El emeği masa örtüsü filan yapıp instagramdan satıyorum. O parayi da cebime atıyorum. Onunla da malzeme alıyorum. Kalanını nakit olarak saklıyorum.
Benim de benzinli arabam var. Ama park sorununun olduğu yere arabamla gitmem mesela. Otoparka 10 lira vermek istemedigim için arabamla gitmiyorum çoğu yere. Kapımdan dolmuş geçiyor. Dolmuşa biniyorum. Özellikle gezmek amacıyla gidiyorsam ve yüküm yoksa arabamı almıyorum.
Indirimleri takip ederim, her ay kozmetik almam.
Günlere girerim. Gün parası ile geçen sene altın aldım. O da duruyor kenarda.
Bakin siz maaslı calisansiniz. Ben el emeği ürünlere göz nuru akıtıyorum. Ama sizin paraniz yok benim var. Bu da demektir ki sorun sizde.
Kizlar yapmayin ya arkadas 900 e canta yazmis, millet neler neler aliyor
Hatta bazi kesimler icin 900 e canta mi olur, sümügünü atmazlar
Zenginlerin isi daha zor bee
Esim der istedigin kadar paran olsun kendi cevrende yine birileriyle kendini kiyaslarken bulursun
Komsunun iki ucak pisti vardir, senin ise sadece bir
Al iste bak zenginin derdine üzüldüm simdi
Dogurda sevelim madem bosa gitmesin o kadar alanBen döt göbekten belli oluyorum geneldeyakında doğurmadın mı bu da sureklı hamıle ha dicekler diye korkuyorum
Kız dogurdum ıkıncı yoldaDogurda sevelim madem bosa gitmesin o kadar alan
Gıdında var mı kız şöyle bıngıl bıngıl :)Ben döt göbekten belli oluyorum geneldeyakında doğurmadın mı bu da sureklı hamıle ha dicekler diye korkuyorum
Allahh akca pakca bi kız olursa benden sana bi tepsi kazandibiKız dogurdum ıkıncı yoldaalırım bi dal kazandibini
Böyle dertlere can kurban kaynana görümce derdi okuyacağımıza azcik uçak yakıtı derdi okusaydık keske
Kız benimki günaha davet asılAtes seni çağırıyor geeeelll ama baştan uyarayım sonra pilatese 100 lira verdin mi müsrif oluyorsun diyim
Canım az gezmelısın.Her ay mı kozmatık alıosun.Arkadaslar en büyük sıkıntı maddiyat. Nasıl tutumlu olunur bilmiyorum. Eşim çok çalışıyor. Bende çalışıyorum ama aldıgım para bana yetmiyor. Her şey öyle pahalı ki. Cebimde hiç para kalmıyor sürekli eşimden alıyorum. 2.500 tl maasım ay sonunu görmüyorum. İnsanlar asgari ücretle ev gecindiriyor. Birikim yapmak istiyorum ama ay sonunu görmüyorum nasıl yapabilirim bu arada evin masrafları eşimde fatura ve yiyecek içecek. Aldıgım maas sadece kıyafet kozmetik gezme tozmaya gidiyor. Ay sonuna kalmadan bitiyor eşimden istiyorum. Sizce nasıl tutumlu olurum. Nasıl birikim yapabilirim
Yok kız gıdı foto atmıstım dudaklarımdakı bı sorunu varmıydı gıdı hee varmıydıGıdında var mı kız şöyle bıngıl bıngıl :)
Ben geçen kendime elbise bakmaya gittim avm ye. Doğru düzgün beğendiğim elbiseler 500 ve 800 tl arasında değişti şok olarak ve elim boş şekilde geri döndüm.
Uygun fiyatlı kıyafet satan yer tavsiye edin bana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?