Ablacım ye gitsin biriktirip napcan ölümlü dünya bir sonraki nefesin garantisi mi var allasen
Ülkenin itibarı içinde olsa takılır:)))Biri bana pahali cantalari neden taktigini anlatsin900 tl ye canta vermem icin beynimi aldirmam falan lazim yuregime iner
Valla ben önce birini gördüm mu kıyafetine çantasına ayakkabısına bakarim kalitesi ordan belli olur o yuzden alabilecegim en ust limit neyse her zaman onu tercih ederim mutsuz degilim gorgusuz degilim insanlari ayirt etmem bastan gelecek elestirilere aciklik vereyim zevk diyelimBiri bana pahali cantalari neden taktigini anlatsin900 tl ye canta vermem icin beynimi aldirmam falan lazim yuregime iner
Burda tüm çıplaklıkla sizlerleyim hanımlarprofil resmi ve önerinin uyumu
Valla ben önce birini gördüm mu kıyafetine çantasına ayakkabısına bakarim kalitesi ordan belli olur o yuzden alabilecegim en ust limit neyse her zaman onu tercih ederim mutsuz degilim gorgusuz degilim insanlari ayirt etmem bastan gelecek elestirilere aciklik vereyim zevk diyelim
Valla canim yazdigin seyleri ilk kez duyuyorum. Ben magazaya giderim gozume guzel goruneni alirim. Kiyafete cantaya ayakkabiya oyle ilgim yok. Isimi gorsun yeter kafasindayim :)
Hermes mis woolrichmis anlamam oyle
Hemde ne gidiyor varya ekmekleri kızartıp kızartıpoooh oh yarasın... gelsin accukkalaaar
Valla benim oyunum kendimle her zaman kaliteli ile mutluyum ucuz olsun çok olsun değil pahalı kaliteli olsun çok olsumcuyumevet dediğiniz çok doğru
bana kalsa bir lokma bir hırka
ama gerçekten iş dünyası bazen bazı sessiz kurallara sahip
tasvip etmiyorum ama oyunu kuralına göre oynamak zorunda kalıyor bazen insan
Hemde ne gidiyor varya ekmekleri kızartıp kızartıp
Beybitolar insanlar kıyafetleriyle ağırlanır tavırlarıyla uğurlanırValla benim oyunum kendimle her zaman kaliteli ile mutluyum ucuz olsun çok olsun değil pahalı kaliteli olsun çok olsumcuyum
Hiiihhh cuk lâf mesela ye kurkum yeBeybitolar insanlar kıyafetleriyle ağırlanır tavırlarıyla uğurlanır
Ama akar bol olunca bende aynı fıkırde oluyorum nedense
Beybitolar insanlar kıyafetleriyle ağırlanır tavırlarıyla uğurlanır
Ama akar bol olunca bende aynı fıkırde oluyorum nedense
Hiiihhh cuk lâf mesela ye kurkum ye
Uhuuuu yapma ya bak yiyemem sonraofff gece gece canım çekti ya yapmayın böyle bol sarımsaklı off!
Şu profil resmini değiştirirmisin lütfen seni yiyesim geliyor,al bi masraf daha gece gece :)Hiiihhh cuk lâf mesela ye kurkum ye
Kız bu bizi çürütür olmaz bu başka bulartırıyorum kızlar
Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok. Nice elbiseler gördüm içinde insan yok!
Kürkümde olmuyo artık kız. Ben uzun ve geniş araç olarak en sağ şeritteyim artıkHiiihhh cuk lâf mesela ye kurkum ye
Kız bu bizi çürütür olmaz bu başka bul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?