- 3 Eylül 2012
- 21.874
- 57.637
- 798
- Konu Sahibi biricik mericik
-
Hayir pislik icin ozur dilemeliydiniz. Onun sizden tiksinmesi gerekirken siz ondan tiksinmissiniz ya bence esas komik olan bubir carsaf nasil birkac hafta degistirilmez aklim almadi.
Ahahah cok hossunuzPislik derken??
Sizin nevresiminiz birkaç haftada pislik oluyorsa bilemem!
Ben de bir - iki haftada bir değiştirmeye çalışırım herzaman. Ama değiştiremedimse dünyanın sonu değildir, zaten yatacak olan ben olduğum ben olduğum için, elim değince değiştiririm.
Ben sizi eski konulardan hatırlıyorum. Genel olarak burda kime sarsam diye takılan aylak birisiniz. Sizinle muhatap olmayacağım. Siz kendi kendinize yazıp kendinizi rezil edin.
Nomucugum o nevresim les olur birkac haftada. Rengi degisir ya. İnsan kendini yikiyor da nevresimi neden haftalarca degistirmez ne mantikla diye dusundum ben acikcasi. Kokar o yatak kokarYalniz darkcim o kadar titiz kadın milletin yatağında yatmaz zaten
Bence nevresim değişimi kimi için haftalık, kimi için aylık yapılabilen bir iştir. Hastalık vs olur ayı bulur yani çok garip değil.
Tiksinen insan uzak dursun, sürünmesin bile. Yatak üzerine oturulmaz bile normalde. Hatta baskasinin yatak odasına girilmez. Içine girip uyumuş.
Ben çok katı kurallı biri değilimdir yine de bu kadarı
Normal değil kesinlikle. Ama ben özverili bir anne olduğu için hoşgörülebilir dedim.
Yok konu sahibinin olagan rutiniymis. Ben aadece sasirdim ve şok oldum ondan soyledim. İnsan yatiyor o yatakta,birkac haftada les gibi ter kokar. Kendimiz her gun yikanirken nevresimi yikamamak uc nokta geldi bana. Aman yaa isterse damda yatsinlar beni ne ilgilendirirkadın zaten şehirdışına çıkacakmış ertelemiş olabilir. Kv yatar belki temiz çarşaf sereyim diyecek hali yok@Samsonn sizi yanlışlıkla alıntılamışım
Konu bu değil yalnız isterse senelik değiştirir, hiçbirimizi ilgilendirmezYok konu sahibinin olagan rutiniymis. Ben aadece sasirdim ve şok oldum ondan soyledim. İnsan yatiyor o yatakta,birkac haftada les gibi ter kokar. Kendimiz her gun yikanirken nevresimi yikamamak uc nokta geldi bana. Aman yaa isterse damda yatsinlar beni ne ilgilendirir
Konuda canim o kisma yorum yapmak istedi benimKonu bu değil yalnız isterse senelik değiştirir, hiçbirimizi ilgilendirmez
neyse değiştirmeniz için fırsat olmuş işte :) bence şükretmelisiniz çocuklarınızı bırakabileceğiniz güvenli bir el var diye, şeytanın bu vesveselerine fırsat verip nankör konumuna düşmeyin. dünya malı bir kazak bir nevresim, çok da kafaya takılıp beni fasulyeden sayıyor boyutuna getirilecek bir durum değil.Herkes aynı nevresimle mi yatıyor?
Yorganımı kaldırmış girmiş yatmış kendi yatağı gibi.
Küçük bebek olur uyuyana kadar yanına kıvrılırsın, sonra yatağına gidersin. Ama öyle değil, girmiş uyumuş.
Pisti de valla. Birkaç haftadır değiştirmeye elim değmemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?