Her şey oğlumun sen fasülyesin der gibi. Gitsem de yatağıma yatsın diye bekler gibi.

Of nolcak ya kazağınızı giydiyse, nolcak yatağınızda yattıysa? Biraz relaks olun ya, burda çoğu kadın kv'lerden yana bakıyorum eften püften meselelerden dert yanıyolar. Tek derdiniz bu olsun. Benim kayınvalidem canım torunum aşkım torunum diye söylenip durur uzaktan, gel bak desem ben bakamam ben yapamam der. Ve bunu söyleyen kadın 50 yaşında, sporcu, sağlıklı beslenen turp gibi bi kadın. Sizin kaynananız gelip iki çocuğunuza da bakıyor o yaşında, daha ne yapsın size. Anneniz olsaydı bu kadar buyutmezdiniz kazağınızı habersiz giymesini. Ya da gece yatağınızda yatmasını. Unutmayın kaynana da bi anne. Sizin anneniz olmasa bile eşinizin annesi ve çocuklarınızın babaannesi. Kesinlikle böyle basit şeyleri büyütmeme taraftarıyım.
 
Canim bu konuyu cok fazla kafaya takip hem kendini sinir etme k.v ile arani açma.ne güzel yokluğunda çocuklarini emanet edebilecegin güvenilir biri var. Benim k.v de de her kalmali gelisinde ust baş getirmezdi bende rahatsiz olurdum cunkü ise giderken guydigim kiyafetleri giyer kocaman yapardi. Birkac seferinde ic camasiri dolabimdan alt camasir giymis ben baskasinin camasirini corabini giyemem yikansa bile tercih meselesi. Birgün onlara gittigimizde çamasir katliyorduk bir takim kiyafet 1 takim ic camasiri ve corap alip posetledim eve getirdim. onada anne acil bir durum olur hastalanirsin vs. benim evdede 1 kat kıyafetin olsun dedim. Hem onu kirmadim hem kendi isimi gördüm.Kücük bir bohçaya koydum geldiginde veriyorum sonra yikayip yerine koyuyorum. Iliskileri koparmadan kirmadan yapmak en iyisi. senin ona ihtiyacin var.Benim k.v hep benim ihtiyacim yokken gelir yer icer gider acliktan ölsek 1 tas corba yedirmez. Sanslısin iyi taraflarini düsün kendini üzme
 
Son düzenleme:
Şu yatak odası yatağının dokunulmazlığı nedir Allah aşkına ya biri emzirmeye girse sorun olur kv girse sorun olur ya yatak geniş sonuçta sizde yoksunuz hani yokluğunuzu hissetmesinler diye kv almış çocukları yatmış onlarla genişçe ne güzel nerede yatacaktı çocuklarla öyle rahat? değiştirirsiniz nevresimleri olur biter

Ayrıca kıyafette ne var tutup iç çamaşırınızı giymedi ya kendi anneniz baksaydı ve sizin kazağınızı giymiş olsaydı sorun eder miydiniz? etmezdiniz bence yani çok abartı. Kazağa birşey olmamış etmemiş. Bu kadar takılacaksanız kv çağırmayın yatıya iyilik ediyor yaranamıyor anneciğniz gelsin kalsın bir zahmet teşekkür etmiyorsunuz da. Yüzüne söyleseniz eşiniz tarafından sorun olacağını kv nin bir daha gelmeyeceğini biliyorsunuz da ondan susmuşsunuz

Tabi ki kazak konusunda kayınvalide ve anne farklı. Annem canım kanım. Yeri gelir koynunda da yatarım. Ama kayınvalide öyle değil.
İhtiyaç durumunda kayınvalidem de tabi ki giyebilir. Ancak ya öncesinde sorsun, ya da hiç değilse çamaşır sepetine atsın ki bileyim.

Yatak konusunda annemi ayrı tutmuyorum tabi. Eşim de benim kadar o yatağın sahibi. Onun da ikimiz dışında birinin kullandığı nevresimlerde uyumak istememe hakkına saygı duyuyorum.
 
Şu yatağım yatağım diyenleri hiç anlamıyorum aklıma gollumun yüzük aşkı geliyor.
Efendimisss kiymetlimiss yatagimisss gibi😂
Kadını evine alıyorsun yatıya cagiriyorsun demek ki guveniyorsun. Torunuyla yatakta yatmış ne var bunda. Üstüne bir şey dökülür kıyafetini giyer ne var bunda. Ben bu kadar basit sorunlardan böyle ağır anlamlar çıkacağını hayal bile etmezdin.
Siz kv yi elinde tırpan kafada iki boynuzla görüyorsunuz bence sorun bu
 
Merhaba Hanımlar,
Başından beri mesafeli durmaya çalıştığım KV ile bu sene yeni taşındığımız ev yüzünden eskisine göre fazla görüşmek zorunda kaldık. Şöyle ki artık kısmen uzak bir yerde yaşadığımız için benim iş seyahatim olduğunda vb durumlarda kendisini yatıya çağırmak zorunda kalıyoruz.
Yine de sağolsun, geliyor. O gelmese başka çözüm aramak zorunda kalacaktım...

Geçen hafta okullar tatil, çocuklar evde yalnız kalmasın diye kendisini yatıya aldık. Aynı zamanda benim iş seyahatim vardı, 2 gece evde değildim. Tesadüfen öğrendim ki KV bu iki gece benim iki çocuğumu alıp benim yatağımda yatmış. Tuhafıma gitti açıkçası, sinir oldum. Döndüm ona kızdım nasıl böyle bişey yapar diye, döndüm kendime kızdım takılacak şey arıyorsun diye. Sonuç olarak ne ona ne eşime ağzımı açıp bu konunun lafını etmedim. Ama ben mesafeli davrandığım halde yatağıma kadar girmesi canımı sıktı.

Ben bu konuyu zihnimde halletmeye çalışırken, unutmaya çalışırken, bu sefer aklıma bir kaç ay önceki olay geldi. Yeni taşınmıştık, çocukları okula alıştırma sürecinde bir kaç günlüğüne KVyi de getirdik. Bir akşam işten geldim. Üstümü değiştirince giydiğim kazağı görünce küçük oğlum "aaaa senin bu kazağını bugün babanem giymişti" dedi. KV de açıklama yaptı. Kendikilerimi yıkadım onlar kuruyana kadar giydim diye. Orda dolapta oğlunun(eşimin) onlarca eski tshirt'ü var. Hem kilo itibarıyle ona en iyi eşiminkiler olur. Ne diye benim şeylerimin içine girmeye çalışıyor! İşte bir de benim kazağımı giydiğini hatırladım yatak olayının üstüne.

Dediğim gibi ne ona ne oğluna bişey söyleyip huzursuzluk çıkarmaya niyetim yok. Ama canımı da sıkıyor bu yaptıkları, benim alanıma hiç saygı yok, herşey oğlumun sen fasülyesin der gibi. Gitsem de yatağıma yatsın diye bekler gibi.
Allah baska dert vermesin ya keske tüm derdim bunlar olsaydı🤣
 
Tabi ki kazak konusunda kayınvalide ve anne farklı. Annem canım kanım. Yeri gelir koynunda da yatarım. Ama kayınvalide öyle değil.
İhtiyaç durumunda kayınvalidem de tabi ki giyebilir. Ancak ya öncesinde sorsun, ya da hiç değilse çamaşır sepetine atsın ki bileyim.

Yatak konusunda böyle düşünmüyorum tabi. Eşim de benim kadar o yatağın sahibi. Onun da ikimiz dışında birinin yattığı nevresimlerde uyumak istememe hakkına saygı duyuyorum.
Ayhhh şiştim. Nevresimi çıkarır makneye atarsın bitti gitti. Sanki elde yıkıyorsunuz.
Sanki yikaninca cikmayan cuzzam bıraktı kadın ya da 1 tane nevresim varsa evde o ayrı.
 
Sizin evde kalmak yerine çocuklarınızla kendi evinde kalması güzel bir çözüm olabilir
 
Sizin evde kalmak yerine çocuklarınızla kendi evinde kalması güzel bir çözüm olabilir
Oh çocuklarına baktır iki gün gözün barkada kalmasin ama kadının evdeki varlığı hareketleri seni rahatsız etsin. Tamam bende kv cok sevmemde bu da aşırı rahatsız edici bencillik seviyesinde.
Hem cam kenarı olsun hem ortada durayım
 
Oh çocuklarına baktır iki gün gözün barkada kalmasin ama kadının evdeki varlığı hareketleri seni rahatsız etsin. Tamam bende kv cok sevmemde bu da aşırı rahatsız edici bencillik seviyesinde.
Hem cam kenarı olsun hem ortada durayım
Size mi yazdım bu yorumu? Fikirleriniz beni ilgilendirmiyor. Koku sahibine yazdım.
Alıntılamayın lütfen.
 
Ayhhh şiştim. Nevresimi çıkarır makneye atarsın bitti gitti. Sanki elde yıkıyorsunuz.
Sanki yikaninca cikmayan cuzzam bıraktı kadın ya da 1 tane nevresim varsa evde o ayrı.

Anlamadınız sanırım yazdıklarımı. Haberdar olursam sorun olmaz diyorum. Ama konu sahibi çocukları söylemezse haberdar olmayacak. Kayınvalide söyleme ihtiyacı hissetmiyor. Sorun bu. Daha açık olmuştur sanırım.

Ayrıca konu sahibi siz olmadığınız için, şiştiyseniz okumak zorunda değilsiniz.
 
Kimseye iyilik yaramıyor... İştesiniz, gözünüz arkada kalmıyor, bu durum kv nin yaptıklarının yanında büyük bir nimet. İnşallah bigün çocuklarınızı bırakmak için onu komşuya muhtaç kalıp kv nizin yokluğunu hissetmek zorunda kalmazsınız.
 
Anlamadınız sanırım yazdıklarımı. Haberdar olursam sorun olmaz diyorum. Ama konu sahibi çocukları söylemezse haberdar olmayacak. Kayınvalide söyleme ihtiyacı hissetmiyor. Sorun bu. Daha açık olmuştur sanırım.

Ayrıca konu sahibi siz olmadığınız için, şiştiyseniz okumak zorunda değilsiniz.
Ben konudan değil şu yatağımısss olayından şiştim. Birine evladını emanet edip evinde bırakıyorsan bence kullanması sorun olmamalı. Oradaki her şeyi kullanır böyle biriyse çözüm onu evde yalnız birakmamak olur. Yoksa anne kullandn neden soylemedin demek çok kırıcı olur.
Heralde kazağı giydikten sonra katlayıp yerine koymamistir koyduysa da huyu demek ki.
Ben şeyi anlamıyorum insanları ihtiyacın olduğunda cagiriyorsun gelmesi işine geliyor. Ama bir hareketi seni böyle hissettiriyor. Bana çok sukursuzluk gibi geliyor.
 
Size mi yazdım bu yorumu? Fikirleriniz beni ilgilendirmiyor. Koku sahibine yazdım.
Alıntılamayın lütfen.
Sadece konu sahibini alintilamak diye bir şey yok. İstedgimiz kişiyi alintilayabilirz. Tepkinize güldüm ortaokulda bizde banane banane duymuyorum senii diye söylerdik hoslanmadigimiz laflar için 😂
Alintilanmak istemiyorsaniz keske msjinjza imza olarak konu sahibi dışı alıntı yapılmasın diye belirtseydiniz. Şimdi yazdım yazdiginiz halde çünkü normal bir msja çok ilginç bir tepkiyle msj atmissiniz. By.
 
Ne güzel sizin yokluğunuzda evinizin düzenini devam ettiriyor, çocuklarınızı ‘ele’ değil babaannelerine bırakıyorsunuz ve onu ‘çağırıyoruz, rica ediyoruz olarak’ değil ‘getirdik’ olarak nitelendiriyorsunuz tıpkı oyuncak bir nesne gibi.:)
Çocuklarınız babaanneyle birlikte yatmak istemiş olabilir yatağınızı bunun için kullanmış olabilir. Eşinizin kıyafetini giymek anlıkta aklına gelmemiş olabilir.

her türlü şeyi düşünmek varken her şey oğlumun sen fasulyesin diye düşünmek şükürsüzlük bana göre.
bu kadar şükürsüzseniz bakıcıyla anlaşın, yatak odanızı kilitleyin. Seyahatli bir işte çalışırken kayınvalidenize güvenerek doğurmadınız sonuçta.
Demek istediklerimi dile tam olarak dökmüşsünüz. Aynı şeyi düşünmüşüz. Kadın size gelmesin siz çocukları götürün orda baksın diyen bile var 😂 çocuğu emanet ediyorsun ama evi emanet edemiyorsun 😂
 
Demek istediklerimi dile tam olarak dökmüşsünüz. Aynı şeyi düşünmüşüz. Kadın size gelmesin siz çocukları götürün orda baksın diyen bile var 😂 çocuğu emanet ediyorsun ama evi emanet edemiyorsun 😂
Eşimde hep aynı şeyi söyler... Çocuklarımızı emanet ettiğimiz insanlara evi mi emanet etmeye çekiniyorsun diye... Hangisi kıymetli değil mi :))
 
Ben sizi samimiyetsiz ve biraz da içten pazarlıklı buldum. Özel alanlarınız bu kadar değerliyse şehir dışı seyahat etmeyip çocuklarınıza kendiniz bakacaksınız yada babaları bakacak. Hem kocamın rahatı kaçmasın gelsin anası yemek yapsın evi derli toplu tutsun birde çocuk baksın diyorsanız eğer bu gibi şeylere kafayı takmayacaksıniz. Bende sevmem insanlar yatağımda yatsın düşüncesi tuhaf gelir bu yüzden ben evde olmadığımda babaları bakar çocuklara.
 
Ki bu kişiler benim bakıcımdı. Gece gündüz çocuk batıracak birini bulmuşlar da söyleniyorlar...Ne ilginç değil mi, mesafeliyim ama ben yokken evimde gel çocuğuma bak, yedir içir giydir, gözüm arkada kalmasın... Ama mesafeliyim...
Çocuğuma değil torununa, çocuk dediğiniz babasının çocuğu ve aynı zamanda babaannesinin de torunu.
 
Back
X