- 26 Kasım 2019
- 2.020
- 2.822
- 48
- Konu Sahibi telasememuresi
Bence kişiden kişiye değişir
Benim öyle müzikle falan geçmez
Huzursuz biriyim genelde
Huzursuz biriyim genelde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ruh halimiz sürekli değişiyor ondandır belki de. Havalardan bi deBence kişiden kişiye değişir
Huzursuz biriyim genelde
Hayır zaman zaman hepimizin yaşadığı şeyler bunlar... Benim de öyle. Beklentilerimi asla sıfırlayamıyorum.Valla ben saldım çayıra , mevlam kayira modundayım uzun zamandır. Oyle rutin , öyle sıradan , monoton yaşıyorum. Pozitif düsün , güzel düşün , polyanna gibi ol derken nerde absürt olay var beni buldu. Beklentileri sıfırlayınca , olumsuz da üzmüyor. Ayy baya sacmaladım k.bkma![]()
Ayy sonbahar olacak ayağında kuru yaprak çıtırtısı ezilecek:)) mükemmellÖnce güzel şarkılar eşliğinde yürüyüş sonra da kek çırpıp çay koyuyorum
Geçsin artık tez vakitteBu da geçer ya hu deyip yola devam ediyorum kuzum.![]()
Benden değerli değil derim uyurum ya da sevdiğim bi şeyi yaparım kendimi ödüllendiririm. Canım kendim![]()
Havalardan olsa göbek atıcamRuh halimiz sürekli değişiyor ondandır belki de. Havalardan bi de![]()
Ben moralimi duzeltmek icin hicbir sey yapamiyorum
Battikca daha cok batiyorum sanki
Kafam yerinde degilse ne yaparsam yapayim aklimdan dusunceler cikmiyor zaten
Genelde arka arkaya sigara icip dusuncelere dalar kendime olur olmadik kotu senaryolar kurar daha beter olurum
Morali bozukken bunu duzeltmeye calisan insanlara hep imrenmisimdir
Kendilerini seviyorlar cunku deger veriyorlar
Ben kendime acimiyorum en buyuk kotulugu kendime yapiyorum
İşte onlar hep kiloYildiz tilbe açip şakkudu şukkudu oynarim.Sonra komik videolar ve Asmr izler uyurum.Kalkip bi paket çikolata gömerim.
Duacınım canım.Kuran okurum benim içimi bitek kuran okumak ferahlatiyor..
Gece yatmadan zerdecal yogur yiuorum artik kilo yapmasin diyeİşte onlar hep kilo![]()
Türk Kahvesi. Bir nebze rahatlatıyor.Gece yatmadan zerdecal yogur yiuorum artik kilo yapmasin diyeBen bide filtre kahve içiyorum belki kahveye bağliyorum ama daha iyi hissediyorum.Iyi seyler düşünüyorum.
Akşamları mı?Kulaklığımı takıp müzik dinlerim ve yürüyüşe çıkarım
Duruma göre.Akşamları mı?