Her şey yolunda giderken

Valla ben saldım çayıra , mevlam kayira modundayım uzun zamandır. Oyle rutin , öyle sıradan , monoton yaşıyorum. Pozitif düsün , güzel düşün , polyanna gibi ol derken nerde absürt olay var beni buldu. Beklentileri sıfırlayınca , olumsuz da üzmüyor. Ayy baya sacmaladım k.bkma 😞🙈
Hayır zaman zaman hepimizin yaşadığı şeyler bunlar... Benim de öyle. Beklentilerimi asla sıfırlayamıyorum. 😓

Tabiki kiriliyor kirilmiyor diyen yalan soyler bence en guzeli aciyi en derinine kadar yasamak sonuna kadar bastirmadan mutsuzsan mutsuzsun otur agla acikli sarki dinle rahatla konus kendiliginden geciyor

Ama eger bastirirsan bu sefer sinir sistemin alt ust oluyor perdenin kosesi niye yamulmus diye bile oturup aglayabiliyorsun acisini bastirdigin icin beklenmedik yerlerde patliyorsun kalbin ne diyosa ona gore hareket et💖💜

Ben moralimi duzeltmek icin hicbir sey yapamiyorum
Battikca daha cok batiyorum sanki
Kafam yerinde degilse ne yaparsam yapayim aklimdan dusunceler cikmiyor zaten
Genelde arka arkaya sigara icip dusuncelere dalar kendime olur olmadik kotu senaryolar kurar daha beter olurum
Morali bozukken bunu duzeltmeye calisan insanlara hep imrenmisimdir
Kendilerini seviyorlar cunku deger veriyorlar
Ben kendime acimiyorum en buyuk kotulugu kendime yapiyorum

Ben moralimi duzeltmek icin hicbir sey yapamiyorum
Battikca daha cok batiyorum sanki
Kafam yerinde degilse ne yaparsam yapayim aklimdan dusunceler cikmiyor zaten
Genelde arka arkaya sigara icip dusuncelere dalar kendime olur olmadik kotu senaryolar kurar daha beter olurum
Morali bozukken bunu duzeltmeye calisan insanlara hep imrenmisimdir
Kendilerini seviyorlar cunku deger veriyorlar
Ben kendime acimiyorum en buyuk kotulugu kendime yapiyorum
:eğlence:benden de çıkmıyor. Bişey yapmaya hevesim kalmıyor.

Back
X