Nasıl tatlı sert mesela?bizimki hemen bozulmaya meyilliKayinvalideler hep ayni benimki mesela esim izinliyken bizi evine bekler, esim de 6 gun calisip 3 gun izin yapiyor ama ekstra vs gidince hesaplayamiyor. Durup dururken surekli ne zaman izinli ne zaman izinli diye soruyor mesela ben belli olmuyor anne diyorum esim de gecistiriyor. Siz de bence sert cikismak.yerine sordugu seyleri ya duymamazliga verin yada gecistirin ama hic anlamayacak gibiyse ben olsaydim tatli sert verirdim cevabini
Bir kere cevap verins susun.o cevap verdikce siz bisey soylemeyin.laf dalaaina girmeyin.Arkadaşlar sadece doktor olayı değil her olayda aynı.mesela evime bile aldım beğenmedim değiştirmeye karar verdim dedim hemen yaaa ben diğeri olsun dediydim diyo işte dinlemiyorsun ki diyo
Bugün çocuk kabız oldu.
Oğlun halıya yemek döktü.
Çamaşırlar lekeli kalmış.
Bugün yemek yapmadım.
Evde biber kalmamış.
Bu sefer alışverişten başka şampuan aldık.
Böyle bilgiler ver ona.
Ne alaka derse olsun haber veriyorum işte de.
Neden canım kadın bilgi edinmek istiyormuş işte
Çok fenasın...:))
Çok akıllıcaNeden canım kadın bilgi edinmek istiyormuş işte
Bu yoldan giderse napıyosunuz demeye bile korkar kv ay yine saçma şeyler söyleyecek diye ahaha
KesinlikleeeÇok akıllıca
Zamanla soru sayısını minimuma indirger...
‘Ayhhh yeter fenalıklar getirttin’ der...
Çıldırır kadın
Bugün çocuk kabız oldu.
Bugün yemek yapmadım.
Evde biber kalmamış.
Böyle bilgiler ver ona.
Emim olun ne alaka demez yeterki bize ait herşeyden haberdar olsun herşeye bi konuşsun kendince akıl verip dediğini yaptırsın daaa ne olursa olsun ne anlatırsam anlatayım dinlerBugün çocuk kabız oldu.
Bugün yemek yapmadım.
Evde biber kalmamış.
Böyle bilgiler ver ona.
Bir taraftan ohh iyi oluyo diyorum ama Aaa neden söylemediniz diyince ne cevap vereceğimi bilmiyorum çünkü açıklama yapan konumuna düşmek istemiyorumah bu tip kayınvaldeler insanı tüketir
iyisimi he de geç :)
arkadaş güzel yazmış bütün detayları anlat fenalık geçirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?