Bunlarda bişey mi? Benimkisi ondan habersiz duş perdesi aldim diye kıyametleri koparmıştı :) vestiyer yaptırırken de aynı şekilde:) nerdeyse her anın haberini almak isterdi yediğimiz yemekten üstümüze başımıza aldiklarimiza kadar. Msn de kameradan çok kazak pantolon gostermisligim var :))) ( tabi bunlar farklı şehirlerde yaşamaya başlayınca oldu. ) ayni yerde otururken wc ye gittigimizden bile haberi olurdu afedersiniz :))
ay okudukça şükrediyorum valla. benimki fazla umursuz yeri gelince eşim evin tek çocuğu kadar değerli (tek çocuk değil) yeri gelince eşim onların çocuğu değilmiş gibi. bana göre biraz umursuz ama çok yakın içli dışlı olmaktansa bu durumu yeğlerim işime geliyorBunlarda bişey mi? Benimkisi ondan habersiz duş perdesi aldim diye kıyametleri koparmıştı :) vestiyer yaptırırken de aynı şekilde:) nerdeyse her anın haberini almak isterdi yediğimiz yemekten üstümüze başımıza aldiklarimiza kadar. Msn de kameradan çok kazak pantolon gostermisligim var :))) ( tabi bunlar farklı şehirlerde yaşamaya başlayınca oldu. ) ayni yerde otururken wc ye gittigimizden bile haberi olurdu afedersiniz :))
Fenalık geldi vallahi nasıl katlanıyorsunuz yahu böyle kv ye.
Bir taraftan ohh iyi oluyo diyorum ama Aaa neden söylemediniz diyince ne cevap vereceğimi bilmiyorum çünkü açıklama yapan konumuna düşmek istemiyorum
Bugün çocuk kabız oldu.
Oğlun halıya yemek döktü.
Çamaşırlar lekeli kalmış.
Bugün yemek yapmadım.
Evde biber kalmamış.
Bu sefer alışverişten başka şampuan aldık.
Böyle bilgiler ver ona.
Ne alaka derse olsun haber veriyorum işte de.
Az söyleme arsız edersin çok söyleme yüzsüz edersin demişler. Sen mesafeni koy arada lafını gerektiği kadar söyleArkadaşlar kayınvalideme önceden herşeyi haber verirdik yani zorunluluk gibi değil öle rastlardı bizde anlatırdık eşimle beraber.yani bişe alacaksak bir yere gideceksek bi olay varsa falan ama baktık ki herşeye itiraz ediyor saçma sapan fikirler falan artık söylemiyoruz eşim belki söylüyordur ama ben asla söylemiyorum ve kayınvalidem sitemlerde!!insan bi söyler,hiç sölemediniz böle bişe olduğunu gibi her fırsatta bana laf vuruyor sessiz kalıyorum.bugün mesela çocuğumu doktora götürdük çocuk nasıl diyeceğine hiç demediniz böle bişe var insan bi der anne böle böle bizde büyük olarak bi akıl verirdik falan dedi bugün cevap verdim artık gerekli olsaydı zaten söylerdik dedim o hala bla bla bla...şimdi size sorum he diyip geçeyim mi cevabı sürekli yapıştırayım mı NOT:önceden biraz sessiz belledi beni şimdi herşeye cevap veriyorum ama laf dalaşına düşüyoruz o zaman da o bana söylüyo ben ona.bu durumu sevmiyorum aramızda saygı kalmıyor.he diyip geçince de içten sinir oluyorum bu sefer
Aynı benimki. Yeter ki hayatımızla ilgili bir detay olsun. Yeter ki b.ktan b.ktan herşeyi bilsin. O saçma sapan şeyler bile ilgisini çeker onun. Hatta her detayı biliyorum diye daha da keyiflenirEmim olun ne alaka demez yeterki bize ait herşeyden haberdar olsun herşeye bi konuşsun kendince akıl verip dediğini yaptırsın daaa ne olursa olsun ne anlatırsam anlatayım dinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?