• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şeye inanmak

Pembepegasus

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
133
15
13
Ya kızlar kendimi artık salak kandırılmış gibi hissediyorum. Kim ne derse inanıyorum biri benimle dalga geçiyor mesela ama ciddi bir şekilde söylüyor hemen inanıyorum buna babam sevgilim ve arkadaşlarım dahil. Ve artık bundan rahatsız oluyorum salak gibi hissetmeye başladım yardımcı olun lütfen :(

Ya kızlar kendimi artık salak kandırılmış gibi hissediyorum. Kim ne derse inanıyorum biri benimle dalga geçiyor mesela ama ciddi bir şekilde söylüyor hemen inanıyorum buna babam sevgilim ve arkadaşlarım dahil. Ve artık bundan rahatsız oluyorum salak gibi hissetmeye başladım yardımcı olun lütfen :KK43:
Hahah ben de öyleydim bir ara. Sonra eşim (o zaman arkadaştık) çok masumsun sen,alıcam kız seni dedi :) her söylediğine inanıyordum saf gibi. aradan yıllar geçti evlendik. Yaşın kaç? Benim her şeye inanma dönemim 17 Yaş civarıydı.

Ya kızlar kendimi artık salak kandırılmış gibi hissediyorum. Kim ne derse inanıyorum biri benimle dalga geçiyor mesela ama ciddi bir şekilde söylüyor hemen inanıyorum buna babam sevgilim ve arkadaşlarım dahil. Ve artık bundan rahatsız oluyorum salak gibi hissetmeye başladım yardımcı olun lütfen :KK43:

Temiz kalpli, saf ve naif bir insansınız demek ki. En büyük derdiniz bu olsun.

Ben de oyleydim. Yaş ilerledi halen de oyleyim. Bu kez de kuskucu yaklasiyorum insanlara, yakinlarima falan. Ama yine de kaniyorum. Bence bu cok hos bi duygu. Icinde kötülük yok demek ki. ;) Cok kusku duymak da hic kusku duymamak kadar kötü.

Ah ortayi bulabilene ne mutlu ☺

Denilene göre değişir bu durum. İnandığınız seyler cahilliktense başka, iyi niyeti suistimalse başka çünķü. Ilkiyse zamanla çözülür. İkinciyse bol kolaylık dilerim.

Ben de oyleydim. Yaş ilerledi halen de oyleyim. Bu kez de kuskucu yaklasiyorum insanlara, yakinlarima falan. Ama yine de kaniyorum. Bence bu cok hos bi duygu. Icinde kötülük yok demek ki. ;) Cok kusku duymak da hic kusku duymamak kadar kötü.

Ah ortayi bulabilene ne mutlu ☺
her şeyin ortasını bulabilmek en büyük hayalim :))

Bende tam tersi inanma konusunda çok kıtım :KK53::KK53::KK53:
Ama biraz saf oluşunuzdan kaynaklı sanırım millette çözmüş sizi habire kekliyorlar

Aslında bunu bilmen güzel o temiz saflığından olsa gerek aslında iyi niyetinden... Ama ilerde bu başına işler açabilir herkese bu kadar inanma belki bir yardım alabilirsin insanların yalan söylediği nasıl anlaşılır falan diye bilemedim ki bu konuda nasıl yardım edilir :)

Benim durumda şu; kötü birşey denildiğinde kanıyorum inanıyorum..
Buraya kadar sorun yok amaaaaaa..
İyi birşey denildiğinde hiçten inanıp kanmıyorum :D

Kötüyü kötü düşünüyorum iyide de kötüyü buluyorum :D

Ama benim inanma güvenme sorunum var.
Fazla şüpheciyim.

Back
X