- Konu Sahibi uyuzsirine
-
konuyu gorunce aha ben dedim . Benimde cok nazarim deger cocuklarim sevimli komik bisey yapsin ben bakarken pat duserler esim kizar yiktin yine derKızlar bende kem göz mü var nazar mi var her ne varsa etrafimdakileri korkutmaya başladı. Bi bardak beğeniyorum çat kırılıyor. Guzelmis dedigim bardaklar tabaklar en gec ertesi gune kadar kiriliyor. Teyzem anneannem kuzenlerim arkadaslarim ne olur bakma demeye basladi. Aa ne güzelmiş üstündeki diyorum, bişey dökülüyor. Evde baktığım aynalar ya çatliyor ya da bi şekilde düşüp kırılıyor 1 yılda 10 ayna değişir mi.. Niye böyle oluyor nazar mi var uzerimde ne yapmam lazım acaba bilen var mi
Güldür güldürde bir karakter var ya, ay ne güzelmiş, keşkem benim olsaymış diyor ya, o aklıma geldi :)Kızlar bende kem göz mü var nazar mi var her ne varsa etrafimdakileri korkutmaya başladı. Bi bardak beğeniyorum çat kırılıyor. Guzelmis dedigim bardaklar tabaklar en gec ertesi gune kadar kiriliyor. Teyzem anneannem kuzenlerim arkadaslarim ne olur bakma demeye basladi. Aa ne güzelmiş üstündeki diyorum, bişey dökülüyor. Evde baktığım aynalar ya çatliyor ya da bi şekilde düşüp kırılıyor 1 yılda 10 ayna değişir mi.. Niye böyle oluyor nazar mi var uzerimde ne yapmam lazım acaba bilen var mi
konuyu gorunce aha ben dedim . Benimde cok nazarim deger cocuklarim sevimli komik bisey yapsin ben bakarken pat duserler esim kizar yiktin yine der
Evet aynı ordaki kem göze benziyorum yaaa haha:) tam tersi pozitif bi yapim var zor sinirlenirim. Ama bazı duygusal sıkıntılarım var. Bi tanidigim içimdeki o mutsuzlugun kötü enerjiyle dışarı yayıldığını ve tuzlu suyla duş almam gerektiğini soylemisti. Sık sık Felak nas okuyorum hatta namaza başlamayı bile dusunuyorumGüldür güldürde bir karakter var ya, ay ne güzelmiş, keşkem benim olsaymış diyor ya, o aklıma geldi :)
Negatif, aşırı sinirli bir yapınız olabilir mi?
Bir de bol bol felak nas, ayetel kürsü okumayı deneyim, bakalım bu durumda bir değişiklik olacak mı...
Renkli gözlü değilim keşke olsam:)Masallah de..
Renkli gozlumusunuz? Onlarin nazari cok deger
Kendimden biliyorum ela gozluyum.. ama sizin kdr sk olmuyor bende
Eski sevgilimin fotografini gondereyim ?
hay allahim ne guldum ya, bana gonder masallah dedigim 2 gun yasamazEski sevgilimin fotografini gondereyim ?
Tıpkımın aynisi:)Aklıma bu video geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?