Her şeye nazarım değiyor

uyuzsirine

İzmir'e Aşık...
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
1.192
23
88
İzmir
Kızlar bende kem göz mü var nazar mi var her ne varsa etrafimdakileri korkutmaya başladı. Bi bardak beğeniyorum çat kırılıyor. Guzelmis dedigim bardaklar tabaklar en gec ertesi gune kadar kiriliyor. Teyzem anneannem kuzenlerim arkadaslarim ne olur bakma demeye basladi. Aa ne güzelmiş üstündeki diyorum, bişey dökülüyor. Evde baktığım aynalar ya çatliyor ya da bi şekilde düşüp kırılıyor 1 yılda 10 ayna değişir mi.. Niye böyle oluyor nazar mi var uzerimde ne yapmam lazım acaba bilen var mi

konuyu gorunce aha ben dedim . Benimde cok nazarim deger cocuklarim sevimli komik bisey yapsin ben bakarken pat duserler esim kizar yiktin yine der

Ozellikle soyluyorum icimden maşallah diye. Kötü gözle de bakmiyorum ama illa ki bişey oluyo iste:)

Güldür güldürde bir karakter var ya, ay ne güzelmiş, keşkem benim olsaymış diyor ya, o aklıma geldi :)
Negatif, aşırı sinirli bir yapınız olabilir mi?
Bir de bol bol felak nas, ayetel kürsü okumayı deneyim, bakalım bu durumda bir değişiklik olacak mı...

Masallah de..

Renkli gozlumusunuz? Onlarin nazari cok deger

Kendimden biliyorum ela gozluyum.. ama sizin kdr sk olmuyor bende

Nolur her girdugunuze hatta gormeden once nasallah subhanallah diyin. Dilinizi oyle alistirin. Masallah drdikten sonra begeninizi belirtin. Cevremde var boyle bir iki kisi cok kotu bir durum. Bir de nazarim degiyor diye odaklamayin kendinizi. Daha cok kotu olur

Ben mp3 dinlerim severim boyle yine dinliyorum sesi bozuk geldi sonra erkek kardesimdeki cok superdi ya diye icimden gecirdim ertesi gun onun mp3 unu cocugu ketila atmis annemde gormemis bi guzel suda kaynamis

Evet aynı ordaki kem göze benziyorum yaaa haha:) tam tersi pozitif bi yapim var zor sinirlenirim. Ama bazı duygusal sıkıntılarım var. Bi tanidigim içimdeki o mutsuzlugun kötü enerjiyle dışarı yayıldığını ve tuzlu suyla duş almam gerektiğini soylemisti. Sık sık Felak nas okuyorum hatta namaza başlamayı bile dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…