Ağlasam da fayda etmez bikac kez ağladım soruyor neyin var diye agzimi acip birşey diyemiyorum. Çok saçma bı durum biliyorum ama inanın olmuyor sanki o an birisi ağzıma kilit vuruyor. Çok zor bir durum anlatamıyorum ki..
İnşallah bu dediğinizi bir gün yapma cesareti bulurum kendimde.. teşekkür ederimYa arkadasim, es dedigin su dunyada sana en yakin olmasi gereken varlikdir. Insan kendi esine bile nasil kendi fikrini soyleyemeZ?
Cikar su yuttugun ruhunu. Aynada goz bebeklerinin icine bak hergun en az 5 dakika. Ben de varim de. Sonra ilk firsatta kendi dusunceni de hesap kitap yapmadan, ne olacagini kurgulamadan soyle karsindaki insana. Pratik yaptikca normalleseceksin, bak bunu buraya yaziyorum.
Ben de sizin gibi düşünüyorum çünkü karşımdaki insanada umutsuzluğumu yüklemek istemiyorum. Zaten bu şekilde kimseninde benle evlenmek isticeğini sanmıyorum. Hayatta herkesin bi sıkıntısı var evet. Tek istediğim canım yandığında birinin duyması ve yarama merhem olması anne, baba, arkadaş, akraba belkide bi yabancı kim olursa. İnşallah en kötü günlerimizdir bunlar. En güzel günlerimiz daha yaşamadıklarımız olsun..Allah yardımcınız olsun.. ben kendimi bildim bileli annemle aram hep soğuktu, hiçbir zaman anne kiz gibi olmadık hep yabancı gibiydik.. evlendiğim zaman annemden goremedigim anneliği kayınvalidemden görmeyi diledim hep. Belki onunla anne kız gibi oluruz dedim ama o da olmadı. Çok soğuk bir kadın. Diyeceğim şu ki kendinizi iyileştirmeden evlenmeyin. İnsan evlenince daha da alıngan oluyor. En azından ben öyle oldum. İnşallah sizin için herşey çok güzel olur..
Farkındayım insan ne yaparsa kendine yapar ben de en büyük kötülüğü kendime yapıyorum.. umarım sizin gibi bir adım atabilirim..Amin canım Allah razı olsun... inşaAllah çıkmaz kötü bi sonuç. Olmayacak diye bişey yok. Bende zaman zaman düşünüyorum ama artık elimden geldiğince susmamaya çalışıyorum. Buzamana kadarda sustuk elimize ne geçti? Herkes herşeyi söyleyebiliyoken biz neden susalım? Kendimize kötülükten başka bişey değil. Bak dediğim gibi bizi bizden başka kimse düşünmez. Kendini sev, kendine değer ver anca o şekilde baş edebilirsin. Karakterim olmuş diyerek pes etme sakın...
Ne kadar erken o kadar iyi. Belliki yetistirilmenizde bir yalnis yapilmis. Bu goz bebegine bakmayi mutlaka deneyin lutfen.İnşallah bu dediğinizi bir gün yapma cesareti bulurum kendimde.. teşekkür ederim
İlginc değil de acınacak haldeyim diyelim. Teşekkür ederim yorumunuz için ..Yok artık birşey diyemiyorsan git bir tokat patlat, ittir falan yani. İlginçmişsin
Konu açsam inanın sonunu getiremem burda iki yıl boyunca neler çektiğimi anlatsam siz bile intar etmek istersiniz. İki değil kırk yıl geçti sanki ömrümden. Karakterime kadar karışan ve bu yaşıma dair çocuksu halimi kabullenemeyen jest ve mimiklerime kadar karışan moralim bozuksa bile inatla üstüme gelip egosunu tatmin eden ve bana sürekli ağır ciddi bi kız ol diye baskılayan insanlar ve sırf ailesi için bunlara katlanıp kafayı sıyıran ben bu piskopat insanlardan tek kurtuluşum evlenip gitmek çünkü kendi ayaklarımın üstünde durup başka bi hayat kurmamada izin vermezler daha çok uzun konu şimdilik bukadar özet geçebildim. Sizinde dediğiniz gibi konuyu baltalamayalım. Yeni bir konu açmayı düşünüyorum ben zaten. Konu sahibinede ayıp olmasın.Daha önce konu açtınız mı bilmiyorum ama bir konu açın, burada ki hanımlar size yol gösterecektir
Kötü anılarınızı burada bizimle paylaşın
Gerçek hayatta bazen insanlar onlara anlattığımız kötü anılarımızı bize karşı kullanabiliyorlar
Herkese herşeyinizi anlatmayın lütfen
İnsanlar çok acımasız düşüncesiz
Sormak istediğim çok şey var ama dediğim gibi başkasının konusunu baltalamak istemiyorum
İşin ilginç yanı beni tanısanız hiç böyle biri olduğumu dusunmezsiniz. Arkadaş çevremde çok sevilen çok neşeli bir tipim. Ve evet çocukken sıkıntılarım oldu ailemle. Bilmiyorum ben de o kadar karmakarışık bir haldeyim ki.. kişilik sorunlarım var sanırım.Ne kadar erken o kadar iyi. Belliki yetistirilmenizde bir yalnis yapilmis. Bu goz bebegine bakmayi mutlaka deneyin lutfen.
Siz varsiniz, siz onemlisiniz, varlik amaciniz herkesi 7/24 memnun etmek degil. Bir sesiniz solugunuz olmali.
Sorun yok arkadaşlar bende okuyup nasipleniyorumKonu açsam inanın sonunu getiremem burda iki yıl boyunca neler çektiğimi anlatsam siz bile intar etmek istersiniz. İki değil kırk yıl geçti sanki ömrümden. Karakterime kadar karışan ve bu yaşıma dair çocuksu halimi kabullenemeyen jest ve mimiklerime kadar karışan moralim bozuksa bile inatla üstüme gelip egosunu tatmin eden ve bana sürekli ağır ciddi bi kız ol diye baskılayan insanlar ve sırf ailesi için bunlara katlanıp kafayı sıyıran ben bu piskopat insanlardan tek kurtuluşum evlenip gitmek çünkü kendi ayaklarımın üstünde durup başka bi hayat kurmamada izin vermezler daha çok uzun konu şimdilik bukadar özet geçebildim. Sizinde dediğiniz gibi konuyu baltalamayalım. Yeni bir konu açmayı düşünüyorum ben zaten. Konu sahibinede ayıp olmasın.
Artık hiç kimseye, hiçbir şeye tahammülüm kalmadı. Ufacık şeyleri içimde dağ gibi büyütüp kendime dert ediyorum. Çünkü kimseye içimden geçenleri söyleyemiyorum . Herşeyi içime atıyorum.. çok basit bir kelime oysa ki " hayır " bunu bile diyemiyorum biri birşey istediği zaman.. 2 yıldır evliyim eşimle bir kere bile kavga etmedim.. ahh ne kadar mutluyum sözde! Oysa ki karşılık veremediğim için herşey yolundaymis gibi, hiçbir sorun yokmuş gibi duruyor. Bana hep seni hiç ağlatmadım ben deyip kendiyle övünüyor oysa bilmiyor ki kaç kere gizli gizli ağladım.. içimden herkesle kavga ediyorum ama asıl kavgam kendimle. Artık kendimden nefret etmeye başladım.. dışardan çok özgüvenli biri gibi görünüyorum ama korkağın tekiyim! Bunları kimseye anlatamıyorum içimde patlıyor herşey şuan yazarken bile ağlıyorum.. belki kimse okuyup cevap vermeyecek ama ben içimi dökmek istiyorum.. bari bunu yapayım kendim için..
Neden boyle soyledin? Neden okuyup cevap vermeyelim ki?belki kimse okuyup cevap vermeyecek ama ben içimi dökmek istiyorum.. bari bunu yapayım kendim için..
Istesem de icimde tutamam ki. Illa beni rahatsiz eden konu hakkinda konusacagim. Cozulsun ya da cozulmesin.. Icimde kalacagina disimda kalsin.. Yoksa çatlarım :)Keşke herşeyi içinize atmayıp avazınız çıktığı kadar bağırıp ağlasaymışsınız zamanında
Benim canımı ne sıksa kim sıksa anında duygularımı belli ederim
İçinize atmayın hanımlar sonra dert oluyor
Aynı durumdayız sadece ben 20 yasındayım ve evli değilim şundan iki sene önce kendimde özgüveni yüksek biriydim nerde ne konuşacağını sevmediği şeylerde karşısındaki insana belli eden gibi ama ailesel baskılar yüzünden kabuğuma çekile çekile iki kelime konuşamayan bi insan haline geldim çünkü bana haklıda olsan haksızda sus dediler hakkımı savunduğumda cezalandırdılar artık eski halimede dönemiyorum ortada şakayla söylenen bi lafı bile ters anlıyorum ve üzülüyorum girdiğim bunalımdan kurtulamıyorum kardeşim dediğim çocukluk arkadaşlarım bile benle arkadaşlığı bıraktı herkes sırtını döndü kısaca kendi babam bile.. bu hayatta güvendiğim kimse yok birtek annem bide yüce Allah'ım var. Sizi anladığımı düşünüyorum bu konuda inşallah bu durumdan kurtuluruz işin kötü tarafı ben evlenebileceğimide düşünemiyorum. Çünkü kimseyle seviyeli bi muhabbet edemiyorum. İnsanların gözlerine bakmaktan kaçıyorum. Sanki yaşadığım şeyleri anlıcaklar beni nasıl ezdiklerini anlıcaklarmış gibi geliyor halbuki herşey beynimde bitiyor ne yazık ki. İnşallah bu durumdan bir kurtuluş yolu buluruuuz sevgili Üye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?