Her şeyimi aldı ve şimdi de ailesi kaçırdı onu

twity__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
86
2
0
İstanbul
arkadaşlar şimdik elde artık hiç bir şey gelmiyor gelmicek hayat bu kadar acımasız olduk ça yaşamının ne anlamı var taşındılar gittiler nereye gittiklerini bilmiyorum kaçrıdılar onu evlerini herşeyini bırakarar başka yee gittiler bu insan olana yakışır mı geride ise bir öşü bıraktılar dostlarım

arkadaşlarım daha öncede konu açmıştım sevdiim adam beni bırakmıştı hem de aramızda geçen onca şeye rağmen tanıdık birsi idi yakındık .geçen haftalarda gitti arkadaşlarım annesi yüzünden ayrılmıştık gittiler kaçtılar annesi kaçrıdı onu tekrar bana dönmesin diye o da kaçtı artık boş bir ev görüyorum o evde ise beni bir zmanlar harcayan adam ama artık uzaklarda ve beşlki göremiycem ben ise geride gözü yaşlı pişmanlıklarla bir hayattayım ölüüym bu saatten sonra

arkadaşlarım 8 ay önce erkek ark beni bırakmıştı 2 sene berberliğimizin ardından hemde aramızda bir sürü şey geçti.gözümün tek bir yaşına bakmadan attı beni.hem de o kadar sözevlenicez dedi beni kanrıdır herşeyimi aldı hayallerimi umutlarımı diğerlirni giderken ailem istemiyor dedi mecburum bunu yapmaya dedi.ve şimdi beni ortada bıraktılar hiç bir şey olmamaış gibi taşındılar yoklar artık yoklar

ok. bi hata yapmışsın anlaşılan ama senin sevdiğin adamda iş yokmuş be güzelim görüyoruz bazı olaylarla ins sevdiği için neler neler yapıyor vaybe diyoruz demekki seninkinde iş yokmuş bu na başka birşey derler ama burda yazamam hayatına yenibir sayfa açmaktam başka care yok zaten o adamda artık hayır gelmez zorlama giden gitsin.ah aldığyla kalsın.birgün elbet cezasını bulur ne yaptığını anlar

erkekliğin 10 da 9 u kaçmakmiş gerçekten de doğru.erkekler işte bu kadar zayıf,bu kadar nankör,acımasız ,duygusuz,vicdansız...sayılacak o kadar çok şey varkii onlar için.insan sevdiğini bırakıp nasıl gider anlamıyorum.o kadar emek vermişsiniz.biz olsak onun yerinde ailemizi bile siler onunla olmayı tercih ederdik,ama o ne yaptı bir korkak gibi kaçmayı seçti.yapılan hiç bir kötülük yanına kalmaz inadına güçlü ol,inadına ayakta dur.hemen pes etme o sensiz yapabilirsa sende onsuz yaparsın.farzet ki hayatına hiç girmedi ilk önce beyninde bitir kendi kendini üzmeyi bırak silkelen ve hayata yeniden dünyaya gözlerini açmış gibi mutlu olmaya çalışşş.Allah sabır versinn canım.

İşte burada bas bas bağırıyoruz resmen,
erkeklere hemen teslim etmeyin kendinizi,
onları hayatınızın merkezi haline getirmeyin,
onları vazgeçilmez durumuna sokmayın diye.
sizi harcayan bu adam için göz yaşı bile dökmeyin,
hayatta insanın kendine yaptığı kötülüğü hiç kimse yapamaz.
onun için aklınızı başınıza alın ve giden hatta kaçan birinden
medet ummayın.Belki biraz sert yazdım ama inanın
üzülüyorum genç kızların bu hallere düşmesine.
Boşverin demekten başka birşey diyemiyorum,

Nasıl bir vicdandır bu yaa
Boşverin üzülmeyin
Herkes elbet bir gün çeker cezasını
Herşeyin hayırlısı olsun
Demek ki hayırlısı değilmiş diye düşünün...

belkide düşünmeden bir hata yapmışsın ama bırak herşey oldugu gibi kalsın cnm ya..
evliliğinde sorunlu olacaktı kimbilir evlilik olacakmıydı bakalım bu namert adamla..
hayatına yeni bir sayfa aç tertemizz. umutlarnı tekrar yesert cnm.
giden gitmiştir gittiiği gün bitmiştir..
herşeyde bir hayır vardır bunada şükür..

allah sabır versin demek istiyorum
bence ilk başta bir psikolojik yardım almalısın
bu gerekli..
ve olaya gelince sakın ama sakın üzülme
seni bırakıp gidecek kadar basit ise sevgiside ondan daha basittir öyle basit bir sevgi için
basit bir insan için niye üzülesin ki ?
anlıyorum üzülürsün için yanar ama elbet onlarda geçer
artık hayatını tamamıyla değiştirip o insanı beyninden kalbinden ve hayatında iz yapmış yerleri tamamıyla silmeye çalışmalısın
ve allaha havale etmelisin
unutma bugünün yarınıda var..

allah kolaylık versin

arkadaşlarım hepiniz saplun allagh razı olsun hepinizden bana zaman ayırıp yazdığınız için.ablalarım kardeşlerim içim yanıyor yüreğim yanıyor inanın beni katlettiler o deece hayatımı o tertemiz her şeyimi aldılar giderken birde hiç bir şey den pişman değillermiş gibi kaçtılar başka yere taşındılar ben 7 aydır yaşamıyorum ölü gibiyim bana yaptığı şeyleri midem kabul etmiyor o tertemiz ailem karşı utanıyorum ben ondan başka kimseyle çıkmamaıştım ama beni terketti evlenicez deid söz vermiştisizden başka kimseye anlatamıyorum oysaki ona zarar gelemsin d,iye aileme akrabalrıma çocuğun suçu yok ailesi istememiş derdim .ne kadar safmışım nene kandım neden yüreğimi gençkızlık hayallerimi umutlarımı alıurken hiçmi korkmadı allahdan

canım birşey sorucam özel olucak biraz ama aranızda özel bir ilişki varmıydı ?

canım birşey sorucam özel olucak biraz ama aranızda özel bir ilişki varmıydı ?

her şeyimi aldı diyoya işte yaşanacak olanlar için bu acele ne yaa evlenene kadar niçin bekleyemiyo bu insanlar

konu açan arkadaş öle yok güvendim kandım kanmıcaksın kimseye böle olursun işte sen kendini aileni düşünmeden hareket edersen elin oğlu gözünün yaşına bakmazzzz bir daha aynı hatalara düşme bence

öyle sölemeyin inanın mmecbur bıraktı beni öyle güzsüzüm kü öyle mahcumum ki o sevdiğim insan bana nasıl böle bir şey yapardı ve ben nasıl olurda tanıyamazdım nasıl izin verdim şimdi geride gözü yaşlı bir kız bıraktılar her gün ağlıyorum her gün birazdaha nefesim darlanıyor ama elimden bir şey gelmiyor gelmiyor

cnm bnm sen zaten onun namusu olmuşsun ama o napmış namusunu atıp kaçmış..
demekki neymiş namussuz adam sevilmezmiş.
böle birine sevgi sevilmek yakışıyomu acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…