canım ablalarım kardeşlerim saolun allah razı olsun yazdıklarını için beni yaktılar inanın gündüzüm gecem yok benim umutlarım hayallerim yok o eski iyi kız merhametli güzel kız yok artık eline erkek eli değmemeiş o masum saf temiz kız yok artık onu yaktılar kül ettiler ağlıyorum allaha yalvarıyorum böel tyaşanırmı yaşanmaz dostlarım ailem hep yanımda oldu ama onlara anltamadım dert yanamadım anlatsam herşey daha başka olurdu işde onlarda korktular ve kaçtılar
canım arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ederim bana zamanınızı ayırıp yazdığınız için benim yanım da olduğunuz için allah hepinizden razı olsun iyi ki varısnız.bu çocuyk yıllardır aşık olduğumçocuk çocukluk aşkım sneelröncce tekrar beraberdik ayrıldık sonra tekrar barışdık yıllar sonra belkibu sefer hata yapmaz dedim tanııdk birisiydi ççükü ve bana ben seninle bu saatten sonra ciddi düşünmekiçin varım geçmişi unutturmak seni mutlu etmek için dedi söz verdi güvendim kahretsin nasıl da rol oynadı halendaha inannamıyorum 25senelik dostluk vardı herşey yolunda giidordu tattışamalroluyordu ama onun niyeti hep başkaydı başka yerlerdeydi erkektir nasıl olsa sevdiğim adam bana zarar vermwez diyer yönde derdim güvendim kazık atmaz tanııdktır dedim allahdan korkar deidm yaptı dopkstlarım beni kandırıdı zorla yaptı ayrılıırm dedi bağpırıd çağırıd sen benimsin evlenciez deid yalan yalan herşey yalan yaktı beni hikaye çok uzun yazsam hepiniz ağlarısnız insanlık dışı ben kimim biliyormuusnuz hayatından eli erkek elideğmemeiş ondan başka namuslu düzgün ailede yetişmiş birkızım ben buydum benimumutlarmı hayalelelrimi yıkana kadar buydum şimdi mi herşey benim için karardı arkadalarım herşey gözleirmi kaybetmek üzeriyim sinir damarlarım hasdarlanmış şimdi gereidfe gözü yaşlı bir kız var eli,nden kahretsin hiç birşey gelmiyor ona tek söz sölemek bile korkuyorum korkyuroum o yok gitti yok artık
böyle bir adam için hala aglıyorsanız yazık !
oldu bitti yapacak bir şey yok dünyanın sonu degil ya
ayrıca böyle korkak,kaçak size sahip cıkmayan adamdan hâlâ ne gibi bir beklentiniz var ki geri gelse ne olacak..kabul mu edeceksiniz..
"gurur ve vicdan ararım ben sevdiklerimde" demiş ya biri ne kadar dogru demiş
siz kendi rotanıza bakın artık
psikolojik tedavinizi de aksatmayın
Madem zorla yaptı neden şikayetçi olmadınız/ olmuyorsunuz?canım arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ederim bana zamanınızı ayırıp yazdığınız için benim yanım da olduğunuz için allah hepinizden razı olsun iyi ki varısnız.bu çocuyk yıllardır aşık olduğumçocuk çocukluk aşkım sneelröncce tekrar beraberdik ayrıldık sonra tekrar barışdık yıllar sonra belkibu sefer hata yapmaz dedim tanııdk birisiydi ççükü ve bana ben seninle bu saatten sonra ciddi düşünmekiçin varım geçmişi unutturmak seni mutlu etmek için dedi söz verdi güvendim kahretsin nasıl da rol oynadı halendaha inannamıyorum 25senelik dostluk vardı herşey yolunda giidordu tattışamalroluyordu ama onun niyeti hep başkaydı başka yerlerdeydi erkektir nasıl olsa sevdiğim adam bana zarar vermwez diyer yönde derdim güvendim kazık atmaz tanııdktır dedim allahdan korkar deidm yaptı dopkstlarım beni kandırıdı zorla yaptı ayrılıırm dedi bağpırıd çağırıd sen benimsin evlenciez deid yalan yalan herşey yalan yaktı beni hikaye çok uzun yazsam hepiniz ağlarısnız insanlık dışı ben kimim biliyormuusnuz hayatından eli erkek elideğmemeiş ondan başka namuslu düzgün ailede yetişmiş birkızım ben buydum benimumutlarmı hayalelelrimi yıkana kadar buydum şimdi mi herşey benim için karardı arkadalarım herşey gözleirmi kaybetmek üzeriyim sinir damarlarım hasdarlanmış şimdi gereidfe gözü yaşlı bir kız var eli,nden kahretsin hiç birşey gelmiyor ona tek söz sölemek bile korkuyorum korkyuroum o yok gitti yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?