Her şeyimi aldı ve şimdi de ailesi kaçırdı onu

birincisi evlilik öncesi nişanlı dahi olunsa özel ilişkilerin yaşanmasına çok karsıyım benim gözümde bir erkek seviyorsa beklerdir....
bu büyük bir hata...
bir diğer konu mecburum ailem istemiyor demiş ya hani inan bana canım bi erkek gerçekten seviyorsa gerçekten istiyorsa bırak aileyi sülale vız gelir asla bırakmaz sevdiğini.amaç belli gönül eğlendirmekmiş.bu çok acı...
şimdi senin derdini okuyunca benim derdim hiç bişey dedim valla.
ağlayacaksın,üzüleceksin,pişmanlıkların kahredecek seni.keşkelerin olacak.
bunları yapma yada yaşama diyemem sana yaşayacaksın çünkü.ama sonuç ne? hiç bişey.
kendini yıprattığınla kalacaksın.ne giden geri gelecek ne de senin kaybettiklerin.evet genç kızlık hayallerinin yıkılmasının ne demek oldugunu biliyorum.ama geri dönüş imkanın yok ki...kendini paralasan ne olcak.bence bu olaydan ders çıkar ve kendini böyl yiyip bitirmmekten vazgeç.bir gün karsına cıkan ve seni gerçekten seven biri olduğunda emin ol kaybettiklerin çok da önemli olmayacaktır....ama aklında olsun bundan sonra hayatına girecek olan kişiye kendini teslim etme,kaybedecek bişeyin olmasa bile....

canım ablalarım kardeşlerim saolun allah razı olsun yazdıklarını için beni yaktılar inanın gündüzüm gecem yok benim umutlarım hayallerim yok o eski iyi kız merhametli güzel kız yok artık eline erkek eli değmemeiş o masum saf temiz kız yok artık onu yaktılar kül ettiler ağlıyorum allaha yalvarıyorum böel tyaşanırmı yaşanmaz dostlarım ailem hep yanımda oldu ama onlara anltamadım dert yanamadım anlatsam herşey daha başka olurdu işde onlarda korktular ve kaçtılar

Bu saatten sonra olmuşla ölmüşe çare yok malesef biraz toparlan kendine gel.Ayrıca 5 yaşında değilki sevdiğin insan annesi elinden tutsunda götürsün başka bir yere demekki niyeti farklıymış.Bundan sonra artık kendin için farklı bir sayfa aç yoluna devam et.Sen hala aynısın bunu unutma her şey ona endeksli değil

kendini toplamalısın böle kendine acıyıp durarak bir şey elde edemezsin canım .
evet , bir hata yapmışsın ama bu dünyanın sonu değil .
bir insan bekaretini kaybedince masumiyetini , iyiliğini , güzelliğini kaybetmez ..
bunların hepsi beyinde , kafada biten şeylerdir.
bekarette herşey değildir , herşeyimi adılar da deme.
adam ********liğinden bırakmış gitmiş , erkek olsaydı zaten bir kızı arkasında bırakıpta sönüm p.posunu gitmezdi.
böle bir adam içinde üzülmene , hayatını mahfetmene değmez
bir an önce kendine gel , psikoloğa gidebilirsin eğer tek halledemem diyorsan .
ve Bol bol Dua et , Allah herşeyin hayırlısını verir , hayırlısı buymuş ...
daha yaşın genç, seni herşeyinle sevecek , güvenebilceceğin , böle karı kılıklı erkek olmayan , seni sahiplenecek biri muhakkak çıkacaktır ...
sen hem vucüt sağlığını , akıl sağlığını bozma ..
hayatta hiç bir şey , hiç kimse , senin sağlığından huzurundan önemli değil bunu da unutma ...
Allah yardımcın olsun...

Hiç anlamıyorum...
Bir kadın bir erkekle bir şeyler yaşar sonrasında "her şeyimi kaybettim eyvahlar olsun" madem böyle düşüneceksiniz neden yaşıyorsunuz? Ölüm var ayrılık var cinselliği yaşadınız yarın evlenirsiniz diye bir kanun mu var? Bir anlık gaflete düştüm hata ettim diyorsanız da her şeyimi kaybettim mahvoldum diye dolanmayın ortalıkta. Bekaret her şey demek değil.

sevgili oluca evlenmeyi garantilemiş
olduğunu zanneden saf kızlar herşeyini o
sevdiğim aşkım dediği insana veriyor
peki neden???
biz bayanlar kişilere karşı çok çabuk bağlanıyoruz
asıl sorun bu aslında...
nişanlıda olsa bi insana bekaret verilmemeli
evlenmeye garantimiz mi var nişanlıyken....
öyle olsaydı evlenme gibi bir kurum olmazdı isteyen istediğiyle olurdu...
herşeyi kuralına göre yaşamamız gerekmezmi?*??
olan olmuş...
bundan sonrası için o adamı unutup kendine yepyeni bir sayfa açman gerekiyor..
allah yardımcın olsun

bırak çeksin gitsin böyle bir erkekten kurtulduğun için şükretmelisin demekki sana ondan hayır gelmezmiş, demek şerefi namusu olmayan sözünde durmayan bi adammış,belki ilerde seni kucağında çocuğunla bırakıp defolup gidecekti....böyle olması çok daha iyi ..Allah sana acımış göstermiş gerçek yüzünü..sen güçlü olmak zorundasın hayatın bitmedi,aksine önünde kocaman bi hayat var..olan olmuş bu saatten sonra ağlamak değil güçlü olmak gerek.. elinden bişey gelmez ki şimdi güçlü olmaktan başka..

sizi zorladı mı buna? Aranızda bir şeyler geçmiş ve bu bir sizinde rızanızla olmuş sanırım eğer aksi haldeyse şikayetçi olun.
Bugün kanunlarımıza göre erkek karısına bile rızası dışında dokunamıyor.
Ha yok bende istedim zorlamadı diyorsanız her şeyimi aldı diye dolanmayın ortalıkta.
Ayrıca adam karaktersizmiş besbelli, muhtemelen aranızda geçenleri aileside biliyordur taşınacak hale geldiklerine göre.
benim merak ettiğim konu nasıl buralara geldi? Ailesi neden karşı çıktı sizi ayırmak istedi.
Belkide hiç böyle bir şey yoktu adam kendisi ayrılmak istedi ve gerekçe olarak ailesini gösterdi olamaz mı?
Olan olmuş ölürüm biterim demenin anlamı yok kendinizi hırpalamayın, anladığım kadarı ile yaşınızda genç serde toyluk var.
İnsan neler yaşayıp görüyor nelere katlanıyor bir gü gelecek değmezmiş diyeceksin.

oy ölürüm sana canım benim ne olursun paralama kendini böyle.... o eski iyi saf merhametli vicdanlı kız yok artık vs vs demişsin...gerçekten o kız yok olsaydı böyle üzülüp ağlamaz kendine sıkıntı yapmazdın bu kadar.....insan kimseye karşı değil bir tek Allah'a karşı sorumludur sen bitek Allah a yalvar dünyanın sonu değil hiçbişey. Allah seni affedecekse affederse ki affetmek bi tek Allah'a mahsustur suçlamak günah yazmak bi tek O na mahsus olduğu gibi,başka insanlara halt yemek düşer. Önemli olan sensin başka kimse değil.O seni bırakıp kaçan gerzekse hakettiğini bulacaktır,ben adalete inanıyorum...
Lütfen lütfen kendini üzme bu kadar,gerçekten çok zor durumdasındır eminim ailene karşı kendine karşı herşeye karşı ama biz ölene kadar bütün herşey bizim elimizde....
Nice hatalar yapanlar nice şeylerden dönmüşler...
en sevdiğim şeylerdendir..Hz.İsa ,Maria Magdalena olayı...
Bi peygamber bile yoldan düşmüş kötü kadın olarak çok meşhur bilinen birine (ki sen böyle değilsin) sahip çıkabiliyo ki...yargılamak insanın haddine düşmüş değil....
Hz.İsa bile diyorum bak...
Peygamber bile Allah'ın kudretinin milyarda birine sahip değil belki o bile sahip çıkıyo,ki Allah ne yücedir...
Allah senin sahibin,karşına inşallah çok çok çok mutlu olcağın birisini çıkarır...
ne olursun tek hesabın Allah'la olsun...

niye kahroluyosun yaa bişiler yaşarsın evlenir yada evlenmezsin
illa evlenicen diyede bişi yok bekaret gitti diye neden ağlıyosun bacım
hayatta herşey o demek değil ki iyi insan olmak güzel bir kişiliğe sahip olmak
iyi niyetli olmak allah hergün kalbimizi sınıyo sen kötü düşünürsen
iyiyi bulamazsınki kötüyü görmedende hayatta tecrübe kazanamazsın
aslında kötüyüde görmek lazım onlar bizim gözümüzü açıyo daha temkinli
daha sağlam adımlarla ilerlememizi sağlıyo
bundan sonra ağlıcana kendine çeki düzen ver okuyusan okulunu en güzel şekilde
bitir çalışıyosan ayaklarının üzerinde durabilen daha güçlü biri ol
kimsenin seni üzmesine izin verme
sen izin verirsen üzülürsen vermezsen üzemezler
demekki senin için hayırlı birisi değilmiş
ve nasıl bu kadr güvendin ne zamandan beri çıkıyodun bu adamlada
bu kadar güven sağladı sende inandın bu devirde kimsenin lafına inanılmaz
ayrıca herşeyini alığta gitmedi sen hala kaldığın yerden devam edebilirsin hayatına
bu dünyanın hayatın sonu değill dahada kötü şeyler oluyo hayatta
gene bu kadarla kurtulduğuna şükret
Allah sığın dua et hayırlısı olsun dee
zamanla dürüst birisiyle karşılaşırsın

canım arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ederim bana zamanınızı ayırıp yazdığınız için benim yanım da olduğunuz için allah hepinizden razı olsun iyi ki varısnız.bu çocuyk yıllardır aşık olduğumçocuk çocukluk aşkım sneelröncce tekrar beraberdik ayrıldık sonra tekrar barışdık yıllar sonra belkibu sefer hata yapmaz dedim tanııdk birisiydi ççükü ve bana ben seninle bu saatten sonra ciddi düşünmekiçin varım geçmişi unutturmak seni mutlu etmek için dedi söz verdi güvendim kahretsin nasıl da rol oynadı halendaha inannamıyorum 25senelik dostluk vardı herşey yolunda giidordu tattışamalroluyordu ama onun niyeti hep başkaydı başka yerlerdeydi erkektir nasıl olsa sevdiğim adam bana zarar vermwez diyer yönde derdim güvendim kazık atmaz tanııdktır dedim allahdan korkar deidm yaptı dopkstlarım beni kandırıdı zorla yaptı ayrılıırm dedi bağpırıd çağırıd sen benimsin evlenciez deid yalan yalan herşey yalan yaktı beni hikaye çok uzun yazsam hepiniz ağlarısnız insanlık dışı ben kimim biliyormuusnuz hayatından eli erkek elideğmemeiş ondan başka namuslu düzgün ailede yetişmiş birkızım ben buydum benimumutlarmı hayalelelrimi yıkana kadar buydum şimdi mi herşey benim için karardı arkadalarım herşey gözleirmi kaybetmek üzeriyim sinir damarlarım hasdarlanmış şimdi gereidfe gözü yaşlı bir kız var eli,nden kahretsin hiç birşey gelmiyor ona tek söz sölemek bile korkuyorum korkyuroum o yok gitti yok artık

twitycim bak canım benim ne olursun ağlama böyle hırpalama kendini lütfen çok üzülüyorum ben lütfen,bak kaç yaşındasın bilmiyorum 18,28,35 her ne yaşındaysan artık bu yaşına kadarki hayatına bi reset at bundan sonrasına bak...

insanın başına herşey gelebiliyo hayatta herşey ama abartısız herşey,sen kendini nasıl hissediyosan osun.babasının tecavüzüne uğrayıp ondan bebek doğuranlar mı dersin, evlenip 1 ay evli kalıp ayrılmak zorunda kalanlarmı, evlendikten sonra eşinin gay olduğunu farkedenlermi,neler yokki,neler var...
insanı hayattan bezdirecek o kadar kötü dertler varki senin durumun da çok çok zor. kendine bunu yedirmen güç geliyo belki, canımsın benim hangi durumda olursa olsun insan hayatına tam bitti dediği yerden başlamalı...
artık dipte olduğunu hissediyosan zaten daha fazla düşemeyeceğini hissediyosan biraz çabala kurtulmak için...biraz hayat emaresi göster kendine...
sana laf söyleyenlere de burda da olsa gerçek hayatta da olsa aldırma...
insanlar herşeyi söylerler.
affetmek ve suçlamak sadece Allah'a mahsus...
saçma bi tekliftir belki senin için şu an ama böyle birazcık bişeyler okumayı denesen böyle...
kalbini ferahlatmak için...dua ya da seni rahatlatan herhangi bişey....

Allah inşallah kalbine ferahlık versin yanlışlardan yanlış insanlardan korusun seni...
kendini kötü suçlu bayağı vs görme lütfen...
canımsın benim keşke yanında olsaydım şu an ya çok yazık sana...
twitycim
nerdeysen ve herkimsen inşallah ennnn kısa zamanda iç rahatlığı huzur versin sana Allah.

kız kardeşine böyle yapılsaymış anasının hoşuna gidermiymiş bırak gitsinler Allah'tan bulsunlar ilahi adalet var keşke güvenmeseydin önceden tehlike sinyalleri vermiyormuydu bu adam

arkadaşlarım hepinize teşeşkrü ederim bewiablacım içimi açtın bana moral verdin saol var ol .arkadaşlarım inanın herkez kanardı o kadar inandırıcı idiki anlatamam size yemin ederim siz olsanınz sizde kanarıdnız normaliyiniyetli aileme karşı iiymser akrabalrıma saygılı beni akrabalrınla tanıştırıd annesiyle telde konuştururdu yüzyüze konuştururdu hep evlenciez hayalleri vardı bir anda bu çocuk değişlti arada sevgiden çok başka şeylere mneraklıydı ama heralde ciddidüşnüdğü kızım derdim ama hiç bir zman onunla birlikde olmayı bana kötülük yapıcağını d
üşünmmemeiştim.yaptı dostlarım yaptı kıydı bana zalimce hunharca zorlayarak yaptı fatma ghülün suçu neyi izlerken gözyaşlarına boğpuldumkendimi gördüm kendimi evlenciek beni ayrı yolda bırkamaz dedim ve bir gün telde ailem seni istmeiyor vazgeçmek zorudnayım dedi işde 2,5 senelik hikaye tek bir kelimeyle devrildi artık öölügibiyim ayakda zor duruyorum 7 ay hergün her gece ağladım dua ettim allaha ve sonun da mah gittiler kaçtılar aileme bir şey anltmaııym diye hralde yoklar vicdanın rahatmı dedim ozmanlar evet dedi.işde ben böle adamı sevmişim büyük bir oyun oynandı bana zaman geöirid eğlendi kendini tatmin etti kahretsin oyuncağı bendim tertemiz kızdı neden bendim ablalarım neden ben sokak kızı değildim düzgün birisiydim neden ben

böyle bir adam için hala aglıyorsanız yazık !
oldu bitti yapacak bir şey yok dünyanın sonu degil ya
ayrıca böyle korkak,kaçak size sahip cıkmayan adamdan hâlâ ne gibi bir beklentiniz var ki geri gelse ne olacak..kabul mu edeceksiniz..
"gurur ve vicdan ararım ben sevdiklerimde" demiş ya biri ne kadar dogru demiş
siz kendi rotanıza bakın artık
psikolojik tedavinizi de aksatmayın

bnecede canım katılıyorum söylediklerine

Madem zorla yaptı neden şikayetçi olmadınız/ olmuyorsunuz?
Yine tekrarlıyorum nikahlı kocası bile karısına rızası olmadan el süremez, lütfen hakkınızı arayın.
Olan olmuş artık, keşke hiç yaşanmamış olsaydı ama keşkeler çözüm değil malesef.
Üzücü şeyler geçmiş başından telafisi olmayan, unutulmaycak olan.
Sende kolay kolay unutamayacaksın elbet ama mühim olan kendini kaptamaman, hayattan soyutlamaman.
Dışarıda bir hayat var ve hızla akıp gidiyor hadi yakala onu bir ucundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…