Her şeyin fiyatını sormak ??

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Merhaba erkek arkadaşıma 2 tane çanta attım hangisini alsam acaba diye fikir almak istedim birini seçti o da benim ıçime daha çok siniyordu tamam onu aldım dedim fiyatını sordu söyledim, biz eve bi köpek aldık onu soyledim fotosunu attım çok tatlı dedi fiyatını sordu , tatile gidecek orda ünlü bir dondurmacı var onun hakkında konuşuyorduk 1 topu ne kadar diye sordu , ayrıca ben öğrenciyim ayda ne kadar harcıyorsun ne kadar limitin var diye 2-3 kez sordu

Kendimi kötü hissediyorum sizce normal mi bu sordukları

Cimri değil hicbir zaman bana hesap ödetmez ama bi kaç gün önce de bana bodrum dan hiçbişey getirmedin dedi oysaki ona sormustum

Cimri değil hicbir zaman bana hesap ödetmez ama bi kaç gün önce de bana bodrum dan hiçbişey getirmedin dedi oysaki ona sormustum

Konudan bağımsız yaziyorum, hediye götürülecekse eğer birine o iş sorarak olmaz.
Yani niyette hediye vermek varsa "sana ne getireyim buradan"denmez. Gönlünden kopanı alıp götürseydin 0

Konudan bağımsız yaziyorum, hediye götürülecekse eğer birine o iş sorarak olmaz.
Yani niyette hediye vermek varsa "sana ne getireyim buradan"denmez. Gönlünden kopanı alıp götürseydin 0
Hay agzina saglik
Burda cok rastliyorum buna , neden bu zamanin gencleri hediye adabini bilmiyor , ailelerinden de mi gormuyoar anlamiyorum hic

Herşeyin fiyatını sormak para kendi cebinden çıkacaksa normal başkasının cebinden çıkıyorsa anormal. Ama sizin bir canlıyı para ödeyerek “satın” almanız çok anormal. Hadi eskiden insanlar bilinçli değildi ama şimdi bu kadar internet kullanıyorsunuz sahiplenilmek için bekleyen bunca köpek varken çanta gibi canlı satın almayı nasıl kendinize yedirebiliyorsunuz

İlerde evlenirseniz, eşin çok iyi bütçe hesabı yapar, ben sana şimdiden söyleyeyim maddi olarak aileleriniz arasında çok fark var mı?

Sizin önceki konunuzu hatırlıyorum. Yine maddiyatla ilgili konu açmışsınız. Sevgiliniz bence sizin ona karşı cimri olduğunuzu düşünüyor. Belki de gerçekten öylesiniz. İnsan birine gittiği yerden hediye getirecekse istemese de alır. Gerek yok demek kibarlıktır sadece. Buna ek hesapları bir kez de siz ödeyin. Öğrenciyim diyorsunuz ama maddi durum kötü değil belli ki. Altın kolye, köpek, çanta, tatil her şeye yetiyorsunuz. Bence ikinizin durumu karşılıklı gelişiyor. Kendinizi köşeye çekip sadece adamı eleştirmeyin.

her şeyi anladım da 1 top dondurmanın fiyatını sorması nedir yahu ? erkek arkadaşınız 13 yaşında galiba ::) ?

Bende genelde bircok seyin fiyatını merak ederim. Cimri değilim savurgan da değilim merak sanırım. Arkadaşın da benden olabilir
( dondurmanın topu ne kadar demesi abartı olmuş tabi )

Kk'nın bu bölümünü kesfettigimden beri daha neler duyacağız acaba demekten kendimi alamıyorum inan.
Eşim bana üstüme başıma aldıklarımın fiyatını bile sormuyor.Ya benimkinde sorun var ya seninkinde

İkiniz de bi değişiksiniz.
Sizin ne aliyim sana burdan diye sormanızdan tutun da bi top dondurma ne kadar sorusuna kadar..
İnsan bi magnet alır en azından boş dönmemek namına.

Son düzenleme:
Reactions: KV_
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…