Her şeyin fiyatını sormak ??

Bende merak ederim cimri değilim hatta hafif savurganim.bu arada canta ne kadardı bak merak ettim valla bide markası neydi?

rahmetli annemin bişey aldım dediğinde ilk sorduğu soru "kaç para" olurdu
cimri biri değildi
sadece fakirlik ruhuna işlemişti
erkek arkadaşının maddi durumu nasıl
Fakirlik ruhuna işlemişti yazdığınızı görünce aklıma geldi; bir ev var bahçesi o kadar güzel ki telefonumda bir yıldır duruyor. Bugün eşime gösterdim, Aşkım biz fakiriz onu rüyamızda bile göremeyiz dedi. Adam haklı.
Konu sahibi belki sadece alışkanlıktır çok rahatsız oluyorsanız uyarın. Şahsen ben de sevmem para muhabbeti ve direk uyarırım. Aşkım bana yapman sorun değil ama herkese herşeyin fiyatını sorma insanlar yanlış anlayabilir pek şık bir hareket değil diyebilirsiniz.

Ya valla hayallerimize bile ket vurdular

Laf olsun diye arada bir sorulur da her şeyinkini özellikle top dondurmanın fiyatını sormak bence de çok garip.Ama sen de o da garipsiniz.Bence ikinizde de az biraz paragözlük var gibi eski konularda da vardı bu gibi muhabbetler.

Ayrıca köpek satın almak bence de çok yanlış.

rahmetli annemin bişey aldım dediğinde ilk sorduğu soru "kaç para" olurdu
cimri biri değildi
sadece fakirlik ruhuna işlemişti
erkek arkadaşının maddi durumu nasıl
Fakirlik benim de ruhuma işledi mi bilmiyorum ama bende çoğu zaman eşime sorarım aldığı şeyin fiyatını.Çünki bütçeyi denkleştiren genelde benim,eşim fiyat bile sormadan alışveriş yapardı önceden.
Anca anca öncelik sırasına koyup alışveriş yapmaya başladı,e malum çocuklarımız var,saldım çayıra diyemem bu konuda...Annen için kasdettğini anladım,çilekeş annelerimiz nelerle çekip çevirdi evi barkı,kolay mı

evet adam biraz cimri sanki ama sende doyumsuzsun sen kendine zengin bi is adamı bak bence gonlunce para harcamak istiyorsan

Köpeğin fiyatını sormak? Gerçekten bunu yazarken hiç düşünmediniz mi, üzülmediniz mi? Aldığınız çantayla aynı kefeye konulmuş bir can...

Ailenizin maddi durumunu anlamaya çalışıyor sanırım. Bu kadar pata muhabbeti çok itici. Ben olsam sadece bu sebeple ayrılırdım. Dondurmanın fiyatını sormasını bile anlayabilirim de harçlığınızın ne kadar olduğunu 2-3 kere sormak ne demek? Ona ne?

Ablama doğum günün de hediye geldi ?

Köpek satın almak nedir ya? Umarım hevesiniz geçince o satın aldığınız köpeği sokağa atmazsınız.

Doğum günü hediyesi olarak geldi sokağa atacağımızı sanmıyorum hanimefendi

dondurmanin topu ne kadarmış
bende sorarım bir çok şeyin fiyatını.
kafamda başka yerde gördüğümle kiyaslar
ihtiyacım olursa nereden almam gerektiğini bilmek için.
ama bu arada tam tersi başka bir yerde beğendiğim bir şeye daha fazlasını da ödeyebilirim.
tutarsizim yani
sadece merak bana kalırsa.
bir de istediği kadar harcama yapamanin da etkisi var

Sanırım sadece merak, yoksa insan kendi ödemeyeceği bir şeyin fiyatını neden sorar ki?

Yada kendince senin ve ailenin yaşam standartlarınızı ölçüyor olabilir...

Şu konuda beni en çok rahatsız eden şey köpeğin fiyatını sordu kısmı. O bir canlı. Alınıp satılan birşey olmamalı. Evinize birey , hayatınıza yoldaş diye aldığınız bir canlı parayla satın alınmamalı

Iyi de dondurmacı ünlüymüş ben de böyle ünlü isim yapmış yerlerin fiyatlarını merak ederim açıkçası.
Yani şimdi hepimiz nusret in fiyatlarını merak ederiz mesela.
Bana tuhaf gelmedi açıkçası muhabbet olsun diye soruyordur belki de.
Ayrica evet sevgiliye eli boş gidilmez ufak da olsa bir şey götürülür giderken o şehirden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…