Fakirlik ruhuna işlemişti yazdığınızı görünce aklıma geldi; bir ev var bahçesi o kadar güzel ki telefonumda bir yıldır duruyor. Bugün eşime gösterdim, Aşkım biz fakiriz onu rüyamızda bile göremeyiz dedi. Adam haklı.rahmetli annemin bişey aldım dediğinde ilk sorduğu soru "kaç para" olurdu
cimri biri değildi
sadece fakirlik ruhuna işlemişti
erkek arkadaşının maddi durumu nasıl
Ya valla hayallerimize bile ket vurdularFakirlik ruhuna işlemişti yazdığınızı görünce aklıma geldi; bir ev var bahçesi o kadar güzel ki telefonumda bir yıldır duruyor. Bugün eşime gösterdim, Aşkım biz fakiriz onu rüyamızda bile göremeyiz dedi. Adam haklı.
Konu sahibi belki sadece alışkanlıktır çok rahatsız oluyorsanız uyarın. Şahsen ben de sevmem para muhabbeti ve direk uyarırım. Aşkım bana yapman sorun değil ama herkese herşeyin fiyatını sorma insanlar yanlış anlayabilir pek şık bir hareket değil diyebilirsiniz.
Fakirlik benim de ruhuma işledi mi bilmiyorum ama bende çoğu zaman eşime sorarım aldığı şeyin fiyatını.Çünki bütçeyi denkleştiren genelde benim,eşim fiyat bile sormadan alışveriş yapardı önceden.rahmetli annemin bişey aldım dediğinde ilk sorduğu soru "kaç para" olurdu
cimri biri değildi
sadece fakirlik ruhuna işlemişti
erkek arkadaşının maddi durumu nasıl
Merhaba erkek arkadaşıma 2 tane çanta attım hangisini alsam acaba diye fikir almak istedim birini seçti o da benim ıçime daha çok siniyordu tamam onu aldım dedim fiyatını sordu söyledim, biz eve bi köpek aldık onu soyledim fotosunu attım çok tatlı dedi fiyatını sordu , tatile gidecek orda ünlü bir dondurmacı var onun hakkında konuşuyorduk 1 topu ne kadar diye sordu , ayrıca ben öğrenciyim ayda ne kadar harcıyorsun ne kadar limitin var diye 2-3 kez sordu
Kendimi kötü hissediyorum sizce normal mi bu sordukları
Herşeyin fiyatını sormak para kendi cebinden çıkacaksa normal başkasının cebinden çıkıyorsa anormal. Ama sizin bir canlıyı para ödeyerek “satın” almanız çok anormal. Hadi eskiden insanlar bilinçli değildi ama şimdi bu kadar internet kullanıyorsunuz sahiplenilmek için bekleyen bunca köpek varken çanta gibi canlı satın almayı nasıl kendinize yedirebiliyorsunuz
Köpek satın almak nedir ya? Umarım hevesiniz geçince o satın aldığınız köpeği sokağa atmazsınız.
Bende merak ederim cimri değilim hatta hafif savurganim.bu arada canta ne kadardı bak merak ettim valla bide markası neydi?
evet adam biraz cimri sanki ama sende doyumsuzsun sen kendine zengin bi is adamı bak bence gonlunce para harcamak istiyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?