Her şeyini alıp gitmek

yok canım çok şükür evli değilim, nişanlıydık sadece. konuştuk ve bitirdim.. Amin canım hepimize inşallah

Sen Bi Kararlı Olsan Hiçbi Yere Gitmeye Gerek Kalmayacak

Gideceğin Yere Kafanı da Götürüyorsun Ne Değişcek Kinci Olman Lazım

çok şükür ilk defa bu kadar kararlı gördüm kendimi. zaten bitti artık ve bu sebepten gitme ihtiyacı hissetmiyorum. gidersem sebebim başka olur artık.

Son olarak mesaj attım. konuşmak istedi, konuştuk. bitirmek istediğimi söyledim, eşya değiş tokuşunu yaptık. yüzüğü aldım ve bu meseleyi kapattık, başından sonuna kadar yardımcı olan herkese çok teşekkürler.
şimdi çooook uykum geldi, hadi iyi geceler tatlı rüyalar herkeslere:)

Yazıklar olsun ya.. Erkekliğin bittiği nokta. Sömüremeyeceğini anlayınca vazgeçti senden.. Ucuz yaratık. Kusura bakma ne olur.. Nefretim kabardı resmen.

Ama sadece senin ex değil, şimdiki erkeklerin büyük bir çoğunluğu çakal olmuş. Resmen kadın ile erkek yer değiştirmiş...Para görünce gözlerinde dolar işareti olan erkeklerle dolu toplumumuz.

Ben, erkeklerin üzerindeki yükü kadınlar göğüslememeli, eğer evi eşi geçindirebiliyorsa kadın çocuklarına vakit ayırmalı veya çalışıyorsa bile parasını eşine teslim etmemeli dediğimde bencil veya geri kafalı olarak nitelendiriliyorum. Ama alakası yok.. Ne geri kafalıyım ne de bencil. Sadece herşey olması gerektiği gibi olmalı diye düşünüyorum, öyle bence daha güzel. Bir erkek ihtiyacı yoksa eşinin parasına dokunmamalı. Erkeklik gururuna sığmamalı bu.

Hayat müşterek diye diye işte böyle karakteri mutasyona uğramış erkekler çıktı ortaya.

Maksimum bizden sonraki 2-3 nesile kadar devam eder evlilik müessesesi. Sonrasında ne evlilik kalır nede karakteri düzgün adam.

Ne diyeyim senin de hakkında hayırlısı olsun, dilerim bundan sonra çok mutlu olursun.
Ayrıca seni dik duruşundan ötürü çok tebrik ediyorum. Harikasın.

yok canım çok şükür evli değilim, nişanlıydık sadece. konuştuk ve bitirdim.. Amin canım hepimize inşallah

neresınden dönersen kar dır hesabı.. hıc üzülme kardesım sakın kendınıde yıpratma sana deger vermeyen bırılerı ıcın. hayırlısı buymus.. sevıyorsa gelır döner zaten. sen önündekı seceneklere bak hayatına bak...

o zaman hayırlı olsun. allah senın hakettıgın, senı hakeden ve sana hakettıgın degerı veren bırını cıkarsn karsına.

Canım hayırlı olsun. Sen elinden gelenin fazlasını yaptın. Bir daha da senin gibisini hayatta bulamaz.

Amin inş. çok haklısın aslında yazdıklarında. ama böylesi erkeklerinde işlerine geliyor artık.
ama hani "vazgeçti" demişsin ya, "amin".. keşke vazgeçse. benim sıkıntılarım biraz daha devam ediyor. saçma sapan mesajlar almaya başladım bile. bundan sonrasının da iyilikle güzellikle burada bitmesini diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…