minnoscumm diger konunu takip ediyordum.. O adam begendigin gelinligi bile cok gormustu sana, o kadar pahali olmasina gerek yokmusmus.. Dugune gerek yok, kina gecesine gerek yok ee neye gerek var? Bence asil senin hayatinda ona gerek yok.. Cok yazik senin degerini bilemedi, o kadar tatli, iyi bir insan oldugun herhalinden belli, nisanlin kendisi kaybetti..
yok daha bi gelinlik beğenmedim bile. sadece bakıyordum ona rağmen sen 3 binlik gelinlik beğeniyorsun diyor, tövbe demedim öle bişi.. pahalı gelinlik beğenicem diye aklı çıktığından öle sallıyor. halbuki gayet normal piyasa içinde, ha durumumuz olmasa tamam daha uygun bakardım.
çok teşekkür ederim canım ne güzel de söyledin "Bence asil senin hayatinda ona gerek yok"
Bu sünepe beyinli adama dönme arkadaşım hayatını çürütme değmeyecek tiynette bir insan için .Kendi değerinin farkına var lütfen ailen seni bu sünepe beyinli için mi büyüttü emek verdi sana kendini düşünmüyorsan onları düşün.
ah anacım ah tahtımı yaptı da, bahtımı yapamadı işte...
bende herşeyi unutuyorum yalnız değilsin bu konuda canım
beni anladığına sevindim:)
Minnos bak buraya yazıyorum sen yine ayrilmazsin.
Adamin onca yaptigina ragmen ayrılmadin
simdi mi ayrılacaksin?
Hem tum dugun masraflari sana ait degil miydi?
Bak ne oldu sen yapacaksin kendi yapmis gibi üstüne konacak?
Degmez ilerde cok aglarsin.
İlerde ağlayacagina simdi agla.
Sevgi her sey demek degil.Dahası sevgi bu degil...
evet hep geri döndüm, defalarca ayrılık kararı alıp defalarca geri döndüm. zaten bu yüzden gitmek istemem. alıştığın yerden kopmak kolay değil ama artık gitmek istiyorum.
düğün salonlarını aileler karşıladı, geriye kalan masrafları biz yapacaktık. eşyaları falan evlendikten sonra alacaktık. ortak bir hesabımız olacaktı ve onun araba taksidi bitecek ve sonra ortaya para koyacaktı. ama tüm bu planlar suya düştü, sonuç ortada...
benimde derdim bu zaten, adım adım evliliğe gidiyorum, ya evlendikten sonra pişman olursam, ki zaten olmamam mümkün değil.
zararın neresinden dönerseniz kardır.
Siz düğünümü kendim yapıyorum dediğinizde zaten bütün bayanlar demişti,herşeyi.
Oyüzden kararınızın arkasında durun,yoksa geleceğinizi karartırsınız.
evet kararımın arkasında durmalıyım. keşke buralara kadar getirmeseydim. sevgiliyken bitseydi keşke. keşke bunları o zaman görebilseydim.
keşke bende aynı cesareti içimde bulabilsem ve kimseye söylemeden çekip gitsem ... arkamda ailem olmasa onlar üzülecek olmasa çekip gitmek ve sil baştan bi hayat kurmak benimde hayalim ... ve bu hayali bana kurdran büyük bir aşkla evlendiğim 6 aylık kocam ... inanki onun üzülmesi bile umurumda değil sadece ailem bunu kaldıramaz ... ve bazen anne babasını üzmemek için bazı şylere olur veriyormuş insan ...
bence bir insan herşeyden çok kendini düşünmeli, aileniz de olsa önce siz. benim ailem üzülmeyecek mi? onlarda üzülecek, belki uykuları kaçacak, düşünüp duracaklar. çevredekiler soracak, ne oldu düğün işi? açıklamak zorunda kalacaklar.
ama hiçbirşey benden daha değerli olamaz. evlendiğimde mutsuz olursam, ailemden bunu ne kadar saklayabilirm? o zaman daha çok üzülmezler mi? sorununuz nedir bilemiyorum ama unutmayın hiçbirşey sizden daha değerli değil.