• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şeyini alıp gitmek

taşınınca iş yeriniz değişecek zaten taşınmadan şehirde başka bir yerde çalışsanız bilmiyorum mümkün mü ama daha mantıklı olmaz mı emin olun başka bir şehirde tek başınıza kalırsanız yalnız kalıp tekrardan en hassas anınızda yine kendinizi onu ararken bulabilirsiniz kendinizi... bu dönemde yalnız kalmak iyi gelmeyebilir..

aynı şehirde daha güzel bir eve çıkın yeni bir ev yeni bir iş ortamı sizi bir süre oyalar...

yok devlet memuruyum ben, işyerim aynı kalıyor. zaten gideceğim yer önceden bildiğim bir çevre. şehir değiştirmiyorum aynı ilçede bölge değiştiriyorum sadece. esas çalıştığım bölgeye artık hergün geliş gidiş yapmıycam, direk orda yaşıycam. öle bir mevzu. orası beni daha fazla oyalayabilir.

minnoscumm diger konunu takip ediyordum.. O adam begendigin gelinligi bile cok gormustu sana, o kadar pahali olmasina gerek yokmusmus.. Dugune gerek yok, kina gecesine gerek yok ee neye gerek var? Bence asil senin hayatinda ona gerek yok.. Cok yazik senin degerini bilemedi, o kadar tatli, iyi bir insan oldugun herhalinden belli, nisanlin kendisi kaybetti..

Bu sünepe beyinli adama dönme arkadaşım hayatını çürütme değmeyecek tiynette bir insan için .Kendi değerinin farkına var lütfen ailen seni bu sünepe beyinli için mi büyüttü emek verdi sana kendini düşünmüyorsan onları düşün.

daha önce defalarca denedik ama olmadı. zamanla öfkem geçiyor ve unutuyorum. asıl sorun bu.. nasıl oluyor da bu kadar şeyi hazmedip unutabiliyorum inan bende bilmiyorum. ama her ikimiz de biraz ayrı kalınca yavaş yavaş yeniden yakınlaşıyoruz. ve evliliğe doğru gidiyorum. ya evlendikten sonra yaşarsam bu sıkıntıları, o zaman boşanmak daha zor olacak. dediğin gibi başarabilseydim keşke tüm bunları yapamadığımdan gidiyorum zaten. tabi onu da becerebilirsem..

bende herşeyi unutuyorum yalnız değilsin bu konuda canım

Minnos bak buraya yazıyorum sen yine ayrilmazsin.

Adamin onca yaptigina ragmen ayrılmadin
simdi mi ayrılacaksin?

Hem tum dugun masraflari sana ait degil miydi?
Bak ne oldu sen yapacaksin kendi yapmis gibi üstüne konacak?

Degmez ilerde cok aglarsin.
İlerde ağlayacagina simdi agla.
Sevgi her sey demek degil.Dahası sevgi bu degil...

zararın neresinden dönerseniz kardır.
Siz düğünümü kendim yapıyorum dediğinizde zaten bütün bayanlar demişti,herşeyi.
Oyüzden kararınızın arkasında durun,yoksa geleceğinizi karartırsınız.

keşke bende aynı cesareti içimde bulabilsem ve kimseye söylemeden çekip gitsem ... arkamda ailem olmasa onlar üzülecek olmasa çekip gitmek ve sil baştan bi hayat kurmak benimde hayalim ... ve bu hayali bana kurdran büyük bir aşkla evlendiğim 6 aylık kocam ... inanki onun üzülmesi bile umurumda değil sadece ailem bunu kaldıramaz ... ve bazen anne babasını üzmemek için bazı şylere olur veriyormuş insan ...

Son düzenleme:
minnoscumm diger konunu takip ediyordum.. O adam begendigin gelinligi bile cok gormustu sana, o kadar pahali olmasina gerek yokmusmus.. Dugune gerek yok, kina gecesine gerek yok ee neye gerek var? Bence asil senin hayatinda ona gerek yok.. Cok yazik senin degerini bilemedi, o kadar tatli, iyi bir insan oldugun herhalinden belli, nisanlin kendisi kaybetti..

yok daha bi gelinlik beğenmedim bile. sadece bakıyordum ona rağmen sen 3 binlik gelinlik beğeniyorsun diyor, tövbe demedim öle bişi.. pahalı gelinlik beğenicem diye aklı çıktığından öle sallıyor. halbuki gayet normal piyasa içinde, ha durumumuz olmasa tamam daha uygun bakardım.
çok teşekkür ederim canım ne güzel de söyledin "Bence asil senin hayatinda ona gerek yok"

Bu sünepe beyinli adama dönme arkadaşım hayatını çürütme değmeyecek tiynette bir insan için .Kendi değerinin farkına var lütfen ailen seni bu sünepe beyinli için mi büyüttü emek verdi sana kendini düşünmüyorsan onları düşün.

ah anacım ah tahtımı yaptı da, bahtımı yapamadı işte...

bende herşeyi unutuyorum yalnız değilsin bu konuda canım

beni anladığına sevindim:)

Minnos bak buraya yazıyorum sen yine ayrilmazsin.

Adamin onca yaptigina ragmen ayrılmadin
simdi mi ayrılacaksin?

Hem tum dugun masraflari sana ait degil miydi?
Bak ne oldu sen yapacaksin kendi yapmis gibi üstüne konacak?

Degmez ilerde cok aglarsin.
İlerde ağlayacagina simdi agla.
Sevgi her sey demek degil.Dahası sevgi bu degil...

evet hep geri döndüm, defalarca ayrılık kararı alıp defalarca geri döndüm. zaten bu yüzden gitmek istemem. alıştığın yerden kopmak kolay değil ama artık gitmek istiyorum.
düğün salonlarını aileler karşıladı, geriye kalan masrafları biz yapacaktık. eşyaları falan evlendikten sonra alacaktık. ortak bir hesabımız olacaktı ve onun araba taksidi bitecek ve sonra ortaya para koyacaktı. ama tüm bu planlar suya düştü, sonuç ortada...
benimde derdim bu zaten, adım adım evliliğe gidiyorum, ya evlendikten sonra pişman olursam, ki zaten olmamam mümkün değil.

zararın neresinden dönerseniz kardır.
Siz düğünümü kendim yapıyorum dediğinizde zaten bütün bayanlar demişti,herşeyi.
Oyüzden kararınızın arkasında durun,yoksa geleceğinizi karartırsınız.

evet kararımın arkasında durmalıyım. keşke buralara kadar getirmeseydim. sevgiliyken bitseydi keşke. keşke bunları o zaman görebilseydim.

keşke bende aynı cesareti içimde bulabilsem ve kimseye söylemeden çekip gitsem ... arkamda ailem olmasa onlar üzülecek olmasa çekip gitmek ve sil baştan bi hayat kurmak benimde hayalim ... ve bu hayali bana kurdran büyük bir aşkla evlendiğim 6 aylık kocam ... inanki onun üzülmesi bile umurumda değil sadece ailem bunu kaldıramaz ... ve bazen anne babasını üzmemek için bazı şylere olur veriyormuş insan ...

bence bir insan herşeyden çok kendini düşünmeli, aileniz de olsa önce siz. benim ailem üzülmeyecek mi? onlarda üzülecek, belki uykuları kaçacak, düşünüp duracaklar. çevredekiler soracak, ne oldu düğün işi? açıklamak zorunda kalacaklar.
ama hiçbirşey benden daha değerli olamaz. evlendiğimde mutsuz olursam, ailemden bunu ne kadar saklayabilirm? o zaman daha çok üzülmezler mi? sorununuz nedir bilemiyorum ama unutmayın hiçbirşey sizden daha değerli değil.

iyi düşünüp karar vermek lazım bu durumda...
ayrılmak başka, pılını pırtını toplayıp gitmek bambaşka...

İşe yarayacaksa git, dönmemecesine

Çok saygısız biri, onca emeğine rağmen bir kınanın lafını edebilecek kadar da pişkin

Bir arkadaşın da dediği gibi sayfalarca yazdık ,çizdik.
Nişanlının zihniyeti ortada nihayetinde.
Bana göre ,o arabayı bile kendi üzerine yapmanın ve seni ortak etmemenin bir yolunu bulacaktı ileride.
Ne yazık ki görünen köy kılavuz istemiyor.
bazen bizlerin yaşanmışlıkları bu tür öngörüleri kolayca yapmamızı sağlayabiliyor.
Yer değiştirmene gelince,bence yapmamalısın.
Hayatta hep kaçarak sorunlar halledilmez.
kestirip atarsın olur biter,tabi kalbinde de bittiyse.
Ama yer değişikliği senin için fazlaca sıkıntı yaratmıyacak anladığım kadarıyla o zaman
hakkında hayırlısı olsun.
Seninle bu kadar maddi pazarlık yapan bi adamdan hayır gelmez.
Nişanı sana yaptırıyor,kınayı sana,düğünü sana.
Nedir bu Allah aşkına.İnsan bir utanır,evleneceğim kızın gözünde bu kadar küçülmeyeyim, güvenini sarsmayayım der.
maddi sorunlar bu kadarla kalcağına inansan eminim sen de nişanlından ayrılmazsın.
Ama sanırım bütün hayatınız boyunca sıkıntı çekeceğini hissediyorsun içten içe ve bu yüzden
ayrılmak istiyorsun ne kadar üzülsen de.

yok devlet memuruyum ben, işyerim aynı kalıyor. zaten gideceğim yer önceden bildiğim bir çevre. şehir değiştirmiyorum aynı ilçede bölge değiştiriyorum sadece. esas çalıştığım bölgeye artık hergün geliş gidiş yapmıycam, direk orda yaşıycam. öle bir mevzu. orası beni daha fazla oyalayabilir.

Canım böyle kolaylıkları varsa gitmek iyi gelebilir. O kadar üzüldüm ki şu an. Sanki o laflar bana söylendi. Verdiğin karar en doğrusu. Umarım kararlı bir şekilde ilerleyebilirsin. Sen hiç konuştun mu kendisiyle? Ayrıldığını biliyor mu? Ya da en azından ailene aç durumu. Birileri bilirse karar daha kesin bir hal alır. Sadece senin bildiğin bir plan olarak kalırsa barışma ihtimaliniz daha da artar. Allah yardımcın olsun. Seni temin ederim seni sevecek, sen ne istiyorsan o olsun diyecek, sana prenses muamelesi yapacak insanlar var.

Şimdi ben anlamadım memurum diyorsunuz 1.5 saat mesafede başka yere gideceğinizi ama işyerinizin değişmeyeceğini söylüyorsunuz şube filan mı var yani özel sektör değil ki bu nereye atandıysanız orada çalışmanız gerekir. Banka filan mı çalıştığınız yer. Ayrıca ne olursa olsun iş ortamını değiştirmek alıştığınız yerden ayrılmak zor. Siz kurslarım ve kadınlarla günüm var demişsiniz hiç işinizi sorun etmemişsiniz ama en önemli şey bence iş ortamınızın değişecek olması sonuçta ayrılmakta kararlıysanız boğazınıza yapışacak hali yok ben bir erkek için tüm düzenimi değiştirmezdim şahsen bir de üzerine masraf yapıp ama siz bilirsiniz tabii ki.

minnoş arkadaşım adamın yaptıkları ortada sen de farketmişsin ve de galiba soğumuşsun bence en mantıklısı gitmen kalırsan devam edersen bu adamla evlendikten sonra boşanmak daha mı iyi dünya hali 3 gün ağlar sonra karşına iyi biri çıkar yüzün güler ama bu şekilde bu adamla gülebileck gibi değilsin ilerde keşke dememek için git kendini kurtar

Helal olsun sana.

Ben olsam hayatimdan vazgecmem, bak ne guzel hanim arkadaslarin , sosyal hayatin varmis. Herifi yok sayarim, bakmam bile. Ama yapamam yumusarin diyorsan tasin tabi.:23:

yakınken ayrılamadığına göre uzaklaşmak en iyi çözüm görünüyor şimdilik.

kendini kurtarabilmek için denemekten vazgeçme. yeter ki ondan yakanı kurtar.

Allah yardımcın olsun.

arkadaslar bana yardm edın lutfen.. 22 yasında evlı bır bayanım.. esımle armızda tam 20 yas var. onu cok sevdıgım ıcın evlendm esım dul ve 2 cocukllu. ilk zaman hersey cok ıyıydı ama su anda her seyden küfür edıyor hakaret edıyor dahada kötusu şiddet uyguluyor. allah kahretsın cok caresızımmmm. bana akıl verın..:43:

gitmekle iyi edersin, benim de zamanında kangren olmuş bir ilişkim vardı sürüm sürüm sürünen ve asla bitmeyen

. telefonunu değiştirmesini istedim sevgilimden ben de değiştirdim. aynı şehirde de değildik, zaten o zaman böyle facebook falan da yoktu. görüşmeyince bitti bi şekilde.

ha nasıl bitti onu gel bir de bana sor ilaç kullanmıştım o dönemde, ya hiç uyuyamazdım ya hep uyurdum sürekli ağlardım. 40lı kilolara düşmüştüm. kolay olmayacak elbet üzüleceğiz durumu yani. öyle bitti deyince hop unutamıyor insan ama en fazla bir yıl sürünürsün sonra geçer.

ha ayrılmazsan nolur dersen bir ömür sürünmek var işin ucunda. eski konunda sana yazmadım çünkü umutluydun kim ne derse desin öyle yapıcam böyle yapıcam diyordun, evlenme telaşındaki bir kızın moralini bozmak istemedim belki bilemiyorum belki de ne dersek diyelim nasılsa evlenecek boşa vakit harcamayayım dedim ama bu sefer kararlı gördüm. dik durmalısın bu adamdan sana hayır gelmeyeceğini burdaki tüm kadınlar görüyor. kendine yazık etme. arkana bile bakma çek git. bol şanslar...

Ya her seyi gectim bu ne kadar salak bi adam..

Hadi erkek milleti evlendikten sora degisir, asil niyetleri o zmn ortaya cikar derler. Seninki daha nikahi yapmadan her pisligini doktu ortaya.

Bi insan bu kdr onursuz olur mu? Ailesi bu kadar onursuz olur mu?

E be salak, madem kizin parasinda, kazandiginda gozun var. Sat arabani yap dugunu, evlendikten sonra al kizin parasini 'askim araba alalim, gezeriz' de al arabani. Tam aptal..

Ya cok aptal bunu dusunemiyo, ya malinda senin en ufak hakkinin bile olmasiini istemeyecek kdr icten pazarlikli..

Bu kdr agir yazdim kusura bakma. Anladigim kdriyla hala emin degilsin ayrilmaktan. Lutfen gozunu ac.. Bende benzer nedenlerden nisanlimdan ayrildim, anamiz babamiz bizi elin ogluna mal duzelim diye buyutmedi..

Back
X