- Konu Sahibi denemedenemebirkii
-
Bugünkü menümü söylüyorum
sabah:
bir bardak süt ile nesfit
öğlen:
bir dilim ekmek ile mercimek çorbası
akşam:
bir tabak fasulye ve yoğurt
ve gün içinde 1,5 lt su içtim.
İlk gün için gayet iyi bence:)
2 ayda 7 kilo iyi yemişsin canım ya :)) neyse zararın neresinden dönersek kardır. İlk gün için çok iyi bir menü bu aman aç kalmasenin yerleşmiş bir kilon yok 2 ay içinde almışsın o kiloyu. Çabucak istediğin kiloya düşebileceğine inanıyorum, ohh ne güzel maşallah boydan da kurtarıyorsun 62 kiloya düşünce manken gibi olcaksın yine hadi kolay gelsin
Bugünkü menümü söylüyorum
sabah:
bir bardak süt ile nesfit
öğlen:
bir dilim ekmek ile mercimek çorbası
akşam:
bir tabak fasulye ve yoğurt
ve gün içinde 1,5 lt su içtim.
İlk gün için gayet iyi bence:)
menün ilk gün için çok çok iyi bende sürekli diyete başlayıp iki gün sonra bırakanlardanım çocuk emzirdiğim için çok cabuk acıkıyorum ama senden ilham alıp diyete başlarım inş :) :)
Merhaba hatun kişiler
Zayıflamak için pazartesiyi bekleyemezdim. Bu sefer bir değişiklik yapayımda kararı verdiğim an başlayayım şu zayıflama işine dedim ve burdayım. Tabii birilerine hesap vermeden olmazdı. Annem bıktı artık benim diyet bozmalarımdan, birazda sizin kafanızı şişireyim dedim.
Kendimi tanıtayım öncelikle sizlere. 22 yaşında 1.70 boyunda 69 kiloyum. 69 kilo olduğumu bugün öğrendim aslında çünkü ben hala iki ay önceki gibi 62 kilo sanıyordum kendimi. Düşünebiliyor musunuz iki ayda 7 kilo:18:
Buna bir dur demek gerekti ve dedim. Bundan sonra gün gün ne yedim içtim hangi egzersizleri yaptım tek tek rapor vericem sizlere. Umarım desteklerinizi eksik etmezsiniz:)
Başlıyorum...
bende cumaertesi başladım.dukan yapmaya karar verdim.sana eşlik etmeyi isterim.ama benim daha çok motivasyona ihtiyacım var.total bende 90 ve bunlar iyi günlerim.değişik yöntem ve doktorla 14 kilo verip uzun bir ara verdim şimdi kendimi tekrar motive ettim başladım.bakalım nerelere kadar gidebilecem..
2.günümü anlatıyorum
Sabah:
2dilim ekmek
6 zeytin
3dilim kaşar peynir
yarım kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
yeşil çay
Ara:
Yeşil çay
Öğlen:
1bardak sütle nesfit
Ara:
4 adet form bisküvi
Yeşil çay
Akşam:
1 dilim ekmek
minik bir parça yumurta
şekersiz çay
Şu saate kadar 1 litre su içtim, dahada içerim yatana kadar.
saat 22 23 gibi kesin acıkırım, açlığı unutmaya çalışcam bakalım başarabilcekmiyim
Akşam yemeğine kadar çok güzel ama dediğin gibi akşam çok az yemişsin. Saat 19:00 da yediysen bu yediklerin seni saat 22:30 a kadar ancak idare eder. Bence akşam menünü biraz daha sağlam yap canım... 1 Dilim Ekmek olabilir yanı sıra mesela çorba içeceksen özellikle akşam yemeğinde yağsız olsun. Diyetisyenim bana böyle demişti...
1 Tavuk derisiz but - yarım çay bard. yoğurt
yada
4 kaşık sebze yemeği - 1 dilim ekmek - biraz yeşil salata
yada
1 porsiyon çorba - 1 dilim ekmek - bol yeşil salata... gibi
Seni bilmem ama benim yediklerim beni 2 saat ancak idare ediyor. Ana yemekten 2 saat sonra karnımın gurultuları bana senfoni yapıyor :)
Kaçamaksız çok güzel bir şekilde ilerliyorsun... Hem bunun için, hemde verdiğin 500 gr için tebrik ederim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?