her yeni başlangıç pazartesi başlamaz cumartesi de başlayabilir:)

denemedenemebirkii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2011
312
3
46
Ankara
Merhaba hatun kişiler

Zayıflamak için pazartesiyi bekleyemezdim. Bu sefer bir değişiklik yapayımda kararı verdiğim an başlayayım şu zayıflama işine dedim ve burdayım. Tabii birilerine hesap vermeden olmazdı. Annem bıktı artık benim diyet bozmalarımdan, birazda sizin kafanızı şişireyim dedim.

Kendimi tanıtayım öncelikle sizlere. 22 yaşında 1.70 boyunda 69 kiloyum. 69 kilo olduğumu bugün öğrendim aslında çünkü ben hala iki ay önceki gibi 62 kilo sanıyordum kendimi. Düşünebiliyor musunuz iki ayda 7 kilo:18:

Buna bir dur demek gerekti ve dedim. Bundan sonra gün gün ne yedim içtim hangi egzersizleri yaptım tek tek rapor vericem sizlere. Umarım desteklerinizi eksik etmezsiniz:)

Başlıyorum...

5 Ocak---> 69 kg
9 Ocak ---> 68,5 kg
1şubat---> 64 kg

Son düzenleme:
Bugünkü menümü söylüyorum

sabah:
bir bardak süt ile nesfit

öğlen:
bir dilim ekmek ile mercimek çorbası

akşam:
bir tabak fasulye ve yoğurt

ve gün içinde 1,5 lt su içtim.

İlk gün için gayet iyi bence:)

2 ayda 7 kilo iyi yemişsin canım ya :)) neyse zararın neresinden dönersek kardır. İlk gün için çok iyi bir menü bu aman aç kalma senin yerleşmiş bir kilon yok 2 ay içinde almışsın o kiloyu. Çabucak istediğin kiloya düşebileceğine inanıyorum, ohh ne güzel maşallah boydan da kurtarıyorsun 62 kiloya düşünce manken gibi olcaksın yine hadi kolay gelsin

Teşekkür ettim ama 62 kiloykende pek manken gibi değildim canım ya:)) Benim basenlerin maşallahı var, inmiyor ama bu sefer azimliyim.

menün ilk gün için çok çok iyi bende sürekli diyete başlayıp iki gün sonra bırakanlardanım çocuk emzirdiğim için çok cabuk acıkıyorum ama senden ilham alıp diyete başlarım inş :) :)

bende cumaertesi başladım.dukan yapmaya karar verdim.sana eşlik etmeyi isterim.ama benim daha çok motivasyona ihtiyacım var.total bende 90 ve bunlar iyi günlerim.değişik yöntem ve doktorla 14 kilo verip uzun bir ara verdim şimdi kendimi tekrar motive ettim başladım.bakalım nerelere kadar gidebilecem..

uuuv 14 kilo Motive ettin beni sağol Devamı eminim gelir bu kadarını vermişsen, güzel haberlerini bekliyorum :)

2.günümü anlatıyorum

Sabah:
2dilim ekmek
6 zeytin
3dilim kaşar peynir
yarım kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
yeşil çay

Ara:
Yeşil çay

Öğlen:
1bardak sütle nesfit

Ara:
4 adet form bisküvi
Yeşil çay

Akşam:
1 dilim ekmek
minik bir parça yumurta
şekersiz çay

Şu saate kadar 1 litre su içtim, dahada içerim yatana kadar.
saat 22 23 gibi kesin acıkırım, açlığı unutmaya çalışcam bakalım başarabilcekmiyim

Günaydın günlüğüm

Beni tebrik edebilirsin akşam midem guruldasada akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemedim Aç yattım:/ Üç gün öncesine kadar her akşam saat 10da tıkınan biri için büyük başarı.

Yatmadan önce bir bardak kefir içtim bağırsakları çalıştırsın diye, gerçekten işe yarıyor.

Bugünkü menümü akşam toptan yazarım, bye

3. günümüz...

Sabah:
2dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 yeşil biber
2 bardak yeşil çay

Ara:
2ceviz
1fındık

Öğlen:
Bir kase çorba
1dilim ekmek

Akşam:
2kaşık nohutlu pilav
1bardak ayran

Bu saate kadar 1,5 lt su içtim daha da içiyorum. Hiç bu kadar su içmemiştim hayatımda:)

Öğlen leslie 1mil yürüyüş ve akşam yemekten sonra leslie 2mil yürüyüş yaptım.

Şu an çok açım

Akşam yemeğine kadar çok güzel ama dediğin gibi akşam çok az yemişsin. Saat 19:00 da yediysen bu yediklerin seni saat 22:30 a kadar ancak idare eder. Bence akşam menünü biraz daha sağlam yap canım... 1 Dilim Ekmek olabilir yanı sıra mesela çorba içeceksen özellikle akşam yemeğinde yağsız olsun. Diyetisyenim bana böyle demişti...

1 Tavuk derisiz but - yarım çay bard. yoğurt

yada

4 kaşık sebze yemeği - 1 dilim ekmek - biraz yeşil salata

yada

1 porsiyon çorba - 1 dilim ekmek - bol yeşil salata... gibi

Seni bilmem ama benim yediklerim beni 2 saat ancak idare ediyor. Ana yemekten 2 saat sonra karnımın gurultuları bana senfoni yapıyor :)

2.günün gazıyla öyle azcıcık yedim ama bundan sonra akşam için daha mantıklı menüler seçicem. Bu saydıklarından biriyle başlayabilirim yarın. Teşekkür ettim:)

4.gün...

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 biber
2 bardak yeşil çay

Ara:
3fındık

Öğlen:
1kase çorba
Yeşil salata

Akşam:
2peynirli poğaça:26: (yapmıştım dayanamadım yedim napıyım:/ ama kek yaptım ondan yemedim )
1bardak çay

Şimdiye kadar 1 litre su içtim.
Öğlene doğru 30 dk leslie ile yürüyüş, 30 dk pilates yaptım.

Poğaça için çok üzgünüm

Dün fırsat bulup yazamadım günlüküm ama kaçamak yok merak etme:)) Dün tartıldım 500gr vermişim Normal mi yoksa az mı bu?

6.gün...

Sabah:
2dilim ekmek
1kk peynir
4zeytin
1salatalık
2 bardak yeşil çay

Ara:
1 mandalina

Öğlen:
1 kase nesfit (1bardak light süt ve 5 kaşık nesfitle)

Ara:
1mandalina

Akşam:
1kaşık pilav
3kaşık kıymalı patates yemeği
3kaşık yoğurt

Az önce iki bardak yeşil çay ve gün içinde 2 litre su içtim. Su içmeye iyice alışıyorum. Ayrıca eskisi kadar guruldamada hissetmiyorum psikolojik mi yoksa alıştım mı bilmiyorum ama iyi bişey. Yatmadan kefirimi içerim yine ohh.

Sabah erkenden 50 dk pilatesimi yaptım, üst karın ağrısından ölebilirim. Bu günlük bu kadar:)

Merhaba canım. Şu leslie 1 mil yürüyüşünü merak ettim. İnternetten araştırdım videolarını izledim leslie 1 mil ile başlayıp 3 gün yapıp. Daha sonra direkt leslie 3 mil yürüyüşüne geçmeyi düşünüyorum. Daha sonrada artık artırabildiğim kadar... Ama 3 ml videosu kaç dk sürüyor? Benim youtube den bulduğum 1 mil videosu 21:18 dk sürüyor.

3 mil videosu da 46:05 sürüyor.

Yani o video bitince ben 1 mil mi yürümüş oluyorum?
ve 3 mil videosu da bitince 3 milmi yürümüş oluyorum? Yoksa Başa sarıp tekrarmı yapmam lazım?

Kafam karıştı, nasıl oluyorki :44:

Biraz anlatırsan çok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…