her yeni başlangıç pazartesi başlamaz cumartesi de başlayabilir:)

Günaydın Twincee:)

Ben şu linkteki iki videoyu yapıyorum. Biri 1mil diğeri 2mil 15er dakikalık. Yani yarım saatte 3mil. Çok keyifli fazla yormadan ter attırıyor. Kışın dışarda yürüyemiyoruz malum o yüzden bence gayet başarılı. Bazende pilates öncesi ısınma amacıyla 1 millik olanı yapıyorum sadece. Birazdan başlıcam hatta. Videodaki ekstra hareketler sayesinde gerçekten o 15 dk 1mil yürümeye denk geliyormuş araştırdım. İkinci video biraz daha hızlı ve fazladan hareket var o yüzden iki videoda 15 dk olmasına rağmen ikinci 2 mil yürüyüşe denk geliyor. Başlamalısın bence bugün

Çooook çoook teşekkür ederim :) Bu açıklama benim için epey faydalı oldu. Evet karlı havalar malum yürüyüş yapamadığımdan bana da çok mantıklı geldi bu iş :)

Ama link i göremedim

tamamdırrr :) tekrar teşekkürler zahmet oldu sana da... Akşam yapmayı düşünüyorum. Gündüz ip atlayıp akşam yapmayı düşünüyorum. İp atlamak biraz gürültülü oluyor... Akşam da leslie yürüyüşü yaparım daha sessiz olur sanırım değilmi yanlışmı düşünüyorum yoksa... Bu arada okuduğum bir yazıda leslie yürüyüşü yaparken evde spor ayakkabı giyin diyordu. Sen giyerek mi yapıyorsun?

Zahmet olur mu hep açık zaten:)
Hiiiç gürültüsü yok canım, rahat rahat yapabilirsin.
Öyle mi demiş, hiç denk gelmedim. Giymiyorum ben, gerek yok bence:)

vee 7.gün... Hiç bir diyet girişimimde bir haftayı görmemiştim

Sabah:
Bir kase nesfit

Ara:
2bardak yeşilçay
10 fındık

Öğlen:
4 kaşık patates yemeği
4 kaşık yoğurt
1kase salata

Ara:
Şekersiz Türk kahvesi

Akşam:
1kase tarhana çorbası
1kase salata

Bahsi geçen kaseler küçük kaseler:) büyük değil:)

Sabah 30dk, akşamda 45dk pilates yaptım.

Hala karın kaslarım sızlıyor

Yarın görüşürüz günlükçümm

Maşallaaaahh süpersin yaa :) egzersizler, platesler ohh ohhhh... Harika gidiyoruz :)

Canım Şöyle bir yazı...

Leslie yürüyüşü yapanlara tavsiye...

Ev için 1 çift spor ayakkabısı edinin asla cıplak ayakla yürüyüş yapmayın hem nasır olur ayaklarınız acır hemde bacak bölgesinin incelmesinden tam verim alamazsınız, ayrıca öne doğru tekme atarken ve dizleri karnınıza cekerken sırtınızı geriye yada öne kaydırmayın
herzaman dik durmaya çalışın belinize asla yüklenmeyin bunları Leslie her yürüyüşte mutlaka söylüyor ama ingilizce bilmeyen arkadaşlar için hatırlatayım dedim herkese kolay gelsin

Hımm, teşekkür ettim bilgi için twince ama uğraşmam heralde evde 15 dk cık için ayakkabıyla :))

8. gün...

Sabah:
2 dilim ekmek
tahin helvası :26: (ama kibrit kutusu kadar)
2 bardak yeşil çay

Ara:
2bardak 7 otlu çay

Öğlen:
Bir paket (6adet) form bisküvi

Ara:
2 eti puf :26::26:

Akşam:
1 tabak pırasa
2kaşık yoğurt

Bugünlük 1 litre içebildim, gün boyu kurstaydım çünkü, sürekli wc ye gidemezdim:)

Henüz spor yapmadım, yorgunum, ama belki bi gayret 1 mil yürüyebilirim, bakalım kalkabilirsem yerimden

Helvayla puf çok büyük kaçamak sayılmaz dimi:18: Kızdım kendime

Kendine kızman güzel tatlım :) Helvayı az yemişsin. Eti puf bir tane yeseydin keşke... Ama günün geneline bakarsak zaten çok az yemişsin. Öğle menüsünü bile diyet bisküvi ile geçiştirmişsin bence çok büyük bir kaybın yok. Dengelemişsin gibime geldi

İçimi rahatlattın twince

Öğlen dışarda olduğum için, dışarda yiyebilecek daha masum bişe bulamadım:)

9.gün...

Sabah:
1dilim peynirli börek
1bardak çay

Ara:
1 elma

Öğlen:
4kaşık pırasa
3kaşık yoğurt

Ara:
4 form bisküvi

Akşam:
4 tane köfte (tavada,yağsız pişirdim)
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

Gün boyunca 1 lt su ve bugün spor yapamadım malesef, yarın telafi edicem:)

10.gün...

Hevesim kaçmaya başladı sanki günlük Aklım yemeklere kaymaya başlıyor

Sabah:
2dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 domates
1 biber
1 bardak çay

Ara:
1 portakal

Öğlen:
Yarım pide
1 ayran

Akşam:
5 ızgara kanat
2 bardak ayran
1dilim ekmek

Bugünde spor yapamadım malesef.

Sanırım evde olmadığım günler diyetim bozuluyor Yarın kendimi toparlıcam söz

Bugün toparladım kendimi günlük ama spor konusunda geçen haftaki kadar heyecanlı değilim, hop diyip kalkamadım mesela bugün erteleye erteleye kalktım spora, ama kalktım

11.gün...
Sucuklu yumurta (1yumurtayla)
2dilim ekmek
1 bardak form çayı

Ara:
1portakal
5fındık

Öğlen:
Nesfit (1bardak süte 5 kaşık)

Ara:
1portakal

Akşam:
4 kaşık ıspanak
3 kaşık havuç salatası
1 dilim ekmek

Az önce bir bardak yedi otlu çay içtim.
Gün boyunca 1 lt su içtim hala içiyorum.

Öğlene doğru Leslie 2 mil yürüyüş ve 45 dk pilates yaptım. Bi kaç gündür spor yapmıyorum ondan mıdır bilmem bugün çok zorlandım pilateste ama yılmak yok.

Bugünü 3 litre suyla kapatmak istiyorum. Yarın görüşürüz:)

Kızzz senin niki ne zaman görsem beni gülme tutuyor Hatta eşime bile söyledim o da güldü. Nik bulma konusunda çok başarılısın, bunu bil istedim

Amaaan canım, spor yapabildiğin zamanların kıymetini bil derim. Sağlık bulunmaz nimet ve bu spor yapabileceğin günleri çoook iyi değerlendir, hiç yerinde durma :)

Ne yapıyoruz, yemeği bir gün çok kaçırırsak ertesi gün daha az ve bol yeşillik yiyerek, bol hareket ederek,sporla dengeliyoruz. Azmini hiç kaybetme noluuur gitcek bu kilolar başka yolu yok

Ahhahah güldürüyorsam ne mutlu

Haklısın canım bu günlerin kıymetini bilmek lazım. Zaten salacak gibiydimki kendimi hemen toparlandım.

12.gün...

Keşke evde tartı olsada baksam hergün, böyle kilomu bilmeden olmuyor:/

Sabah:
Nesfit (1bardak süte 6 kaşık)

Öğlen:
Yarım paket bisküvi (çizi)

Akşam:
2dilim ekmek
5 kaşık yumurtalı ıspanak
1 bardak form çayı

Yarın pirinç lapası diyetinemi başlasam diyorum 2 günlük ama kilomu bilmedende ne anlıcam verdim mi vermedim mi? Neyse yarınki ruh halime bağlı artık:)

Sen süper gidiyorsun maşallah canım ya :) Aslında evinde tartı olmaması bir yandan güzel bişey. Tartı olunca habire spor yapsan çıkıyorsun, wc ye gitsen çıkıyorsun, bir öğün yemek yesen yine çıkıyorsun tartının üstüne :))

Ama tartı olmayınca da böyle belirsiz, sen yine de aldır eve bir tartı. Ama zırt pırt çıkayım deme

Böylede sürekli eczaneye gitmeye utanıyor insan Her seferinde farklı eczane arıyorum, sonra bide üstüne hangisinde tartı vardı hangisinde yoktu unutuyorum, ayy rezillik, şişko dicekler arkamdan Neyse bakınayım bi tartı fiyatlarına:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…