- Konu Sahibi denemedenemebirkii
-
Merhaba canım. Şu leslie 1 mil yürüyüşünü merak ettim. İnternetten araştırdım videolarını izledim leslie 1 mil ile başlayıp 3 gün yapıp. Daha sonra direkt leslie 3 mil yürüyüşüne geçmeyi düşünüyorum. Daha sonrada artık artırabildiğim kadar... Ama 3 ml videosu kaç dk sürüyor? Benim youtube den bulduğum 1 mil videosu 21:18 dk sürüyor.
3 mil videosu da 46:05 sürüyor.
Yani o video bitince ben 1 mil mi yürümüş oluyorum?
ve 3 mil videosu da bitince 3 milmi yürümüş oluyorum? Yoksa Başa sarıp tekrarmı yapmam lazım?
Kafam karıştı, nasıl oluyorki :44:
Biraz anlatırsan çok sevinirim :)
Günaydın Twincee:)
Ben şu linkteki iki videoyu yapıyorum. Biri 1mil diğeri 2mil 15er dakikalık. Yani yarım saatte 3mil. Çok keyifli fazla yormadan ter attırıyor. Kışın dışarda yürüyemiyoruz malum o yüzden bence gayet başarılı. Bazende pilates öncesi ısınma amacıyla 1 millik olanı yapıyorum sadece. Birazdan başlıcam hatta. Videodaki ekstra hareketler sayesinde gerçekten o 15 dk 1mil yürümeye denk geliyormuş araştırdım. İkinci video biraz daha hızlı ve fazladan hareket var o yüzden iki videoda 15 dk olmasına rağmen ikinci 2 mil yürüyüşe denk geliyor. Başlamalısın bence bugün
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.htmlÇooook çoook teşekkür ederim :) Bu açıklama benim için epey faydalı oldu. Evet karlı havalar malum yürüyüş yapamadığımdan bana da çok mantıklı geldi bu iş :)
Ama link i göremedim
tamamdırrr :) tekrar teşekkürler zahmet oldu sana da... Akşam yapmayı düşünüyorum. Gündüz ip atlayıp akşam yapmayı düşünüyorum. İp atlamak biraz gürültülü oluyor... Akşam da leslie yürüyüşü yaparım daha sessiz olur sanırım değilmiyanlışmı düşünüyorum yoksa... Bu arada okuduğum bir yazıda leslie yürüyüşü yaparken evde spor ayakkabı giyin diyordu. Sen giyerek mi yapıyorsun?
Maşallaaaahh süpersin yaa :) egzersizler, platesler ohh ohhhh... Harika gidiyoruz :)
Canım Şöyle bir yazı...
Leslie yürüyüşü yapanlara tavsiye...
Ev için 1 çift spor ayakkabısı edinin asla cıplak ayakla yürüyüş yapmayın hem nasır olur ayaklarınız acır hemde bacak bölgesinin incelmesinden tam verim alamazsınız, ayrıca öne doğru tekme atarken ve dizleri karnınıza cekerken sırtınızı geriye yada öne kaydırmayın
herzaman dik durmaya çalışın belinize asla yüklenmeyin bunları Leslie her yürüyüşte mutlaka söylüyor ama ingilizce bilmeyen arkadaşlar için hatırlatayım dedim herkese kolay gelsin
Kendine kızman güzel tatlım :) Helvayı az yemişsin. Eti puf bir tane yeseydin keşke... Ama günün geneline bakarsak zaten çok az yemişsin. Öğle menüsünü bile diyet bisküvi ile geçiştirmişsin bence çok büyük bir kaybın yok. Dengelemişsin gibime geldi
Kızzz senin niki ne zaman görsem beni gülme tutuyorHatta eşime bile söyledim o da güldü. Nik bulma konusunda çok başarılısın, bunu bil istedim
Amaaan canım, spor yapabildiğin zamanların kıymetini bil derim. Sağlık bulunmaz nimet ve bu spor yapabileceğin günleri çoook iyi değerlendir, hiç yerinde durma :)
Ne yapıyoruz, yemeği bir gün çok kaçırırsak ertesi gün daha az ve bol yeşillik yiyerek, bol hareket ederek,sporla dengeliyoruz. Azmini hiç kaybetme noluuur gitcek bu kilolar başka yolu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?