her yeni başlangıç pazartesi başlamaz cumartesi de başlayabilir:)

13.gün...

Sabah:
1bardak çay
2dilim ekmek
5zeytin
3dilim kaşar
1kk beyaz peynir

Ara:
1havuç

Öğlen:
Nesfit (1bardak süte 5 kaşık)

Akşam:
12dilim patates kızartması
6tane yağsız tavada köfte
3kaşık yoğurt

2lt su içtim şimdiye kadar.

Tamam kızartma yedim ama saat 4te yedim, yani akşam yemeğimi teee saat 4te yemiş oldum ve halada bişe yemedim:/ Yemicem:/

Öğlen 300 sopa çevirme akşamda Leslie 3mil ve 200 sopa çevirme yaptım. Bu günlük bu kadar

15.gün...

15 gün oldu günlük ama hiç yol katedememiş gibi hissediyorum. Herşey yerli yerinde duruyor gibi

Sabah:
2 minik krep
1bardak çay
5dilim kaşar
1kk beyaz peynir
5zeytin
2biber

Öğlen:
2poğaça

Akşam:
4kaşık tavuk sote
3kaşık yoğurt

Bugün 1lt su içtim. Leslie 3 mil yürüyüş yaptım ve 250 tane ip atlatım. Birazdanda sopa çeviricem. Yarın görüşürüz:)

ay kendi günlüğümden sıkıldım ben de buraya geliyorum kabul müüüüü

ya of irademe sahip çıkamıyorum amaaan iyiyim ben böyle diyorum, sonra da yok yok kilo vericem diyorum

adamakıllı sisteme oturtmam lazım

sabahları bi dilip lıght pınar karper üçgen peynir + 1 dilim ekmek + şekersiz tatlandırıcılı kahve

ara 1 tane lıght pınar kayısılı yoğurt

15:30da da şimdi hazır makarna tarzı bi şey görmüştüm markette onu yedim, 250 kalori. akşamları çorba içicem artık sadece

nasıl sence? verelim kiloları noooolurrrr

Hoşgeldinn Ayy çok mutlu oldum Sıla, bende tek başıma konuşuyorum diyordum (tek destekçim var, Twince), gel birlikte zayıflayalım Tamda şevkim kırılmaya başlamışken geldin:)

Kilolarımız boylarımız yakındı yanılmıyorsam. Fazla değiliz ama neden daha güzel olmayalım ki? Ben basenlerden şikayetçiyim mesela diğer taraflar çok sıkıntı değil.

Menün güzel, böyle devam. O makarna gibi şey ne ki merak ettim, azmış kalorisi.

evet baya yakın özelliklerimiz ben 22 yaşındayım 1.70 boy 64 kiloyum 55 olmak istiyoruuuum
o makarna pakette realde satılan bir şey ismini bilmiyorum görsel bulursam eklerim canım
ama ben dukana merak saldım bugün araştırdım ona mı başlasam diyorum, onda ne yiyeceğimiz ne yemeyeceğimiz daha net ve kesin. ben deneyeceğim yarından itibaren bayaa bi yapan zayıflayan var atak ve sonraki evre ile şöyle bi 10 gün denemeyi düşünüyorum duruma göre devam ya da tamam :)

Bende 22 yaşındayım, 170 boy, 68 kilo canım. Ama metabolizmam yavaş sanırım 15 gün oldu 1 kilo verebilmişim. Gerçi kaçamaklarım eksik olmuyor

Dukan diyetiyle kilo veren çok ama sadece proteinle beslenmek çok doğru gelmedi bana açıkçası. Birde biraz uzun sanki süresi. O kadar zaman tek birşeye şartlanamam gibi geliyor. Birde evde olmadığım zamanlar dışarda diyet listesine uyamayacağımdan listeye bağlı kalmadan zayıflamaya çalışıyorum. Bilmiyorum belkide bu yüzden fazla veremedim. Bende tekrar bi araştırayım dukanı belki bu sefer kafama yatar. Çok uzun zaman olmuştu ben onu okuyalı.

ya ben de hep protein sanıyordum ama bak 4 5 gün atakta hep protein, sonra sebze de yeniyormuş sanırım ama iyice araştırıcam. yine de yarı başlayacağım ben ya, üstelik istediğin zaman istediğim kadar yiyorsun. benim normal diyette akşam 6 - 7ye kadar iyi ama ama sonra 10 11 gibi acıkınca sapıtıyorum sen de araştır beraber başlarız istersen, hatta ben yarın kitabını almayı düşünüyorum oradan da bilgi veririm sana yoksa normal diyetle ben yapamıcam gibime geliyor, ne yemeliyim ne yememeliyim bilemiyorum çünkü, mesela bezelye yapıyordum ama meğerse nişastalıymış sebzeden de sayılmazmış falan üfff, ama dukanda net ve kesin şartlar var ne yemen gerekli yazıyor en azından, daha iyi olur gibime geliyor benim için
bi 10 kilo versek mankeniz mankeeeen

Aklıma soktun bak Araştırıyorum şimdi.

Bende bezelye yemiştim bi iki gün önce, nişastalımıymış pehh. İşte dediğim gibi dışarda olduğum günler sapıtıyorum, ne yedim ne yemedim karışıyor. Dışardada salatalık yiyecek halim yokya

Spor yapıyor musun peki? Manken olcaz derken sarkarız vala:18:

Bütün yazım deniz kenarında geçiyor ve artık bu yazı sere serpe geçirmek istiyorum yaa, bngıl bıngıl yetti gayrı

valla canım benim direkt bölgesel incelmek istediğim tek yer üst kol bölgesi :) hani daha ince olsun istiyorum. 1 kiloluk dambılım var onu yapıcam, bir de hızlı hızlı yürücem vs, oynayıp zıplıcam. en önemlisi streç film sar beline öyle hareket yap, çok terletiyor ve ben lisede göbüşümden 10 cm incelmiştim öyle yaparak, oynayıp zıplıyordum ufo karşısında, evde bi de yarım mekik çekiyordum :)

sınavlarım cuma günü bitti daha, işte yarın dukanla beraber yürüyüşe ve evde zıplamaya başlıcam valla normal diyette ne yiyeceğimi bilemiyorum canım yaa, ay çok mu yedim, ay az yedim kaslarım eriyecek falan derken sinirim bozuluyor, şöyle sistemli bi şekle girmem lazım. bi versek boyumuzla beraber öyle güzel olacak kiiiii

ha bi de benim okulda çok dersim yok evdeyim genelde o yüzden rahatım ama dışardayken de tavuk falan takıl ya da pınarın küçük yoğurtlarından yersin başka ne yeniyordu dukanda yaaaa

Ahaha ufo karşısında oynamak. Ufomu attırıyo teri yoksa hareket mi acaba Belki yüzyılın zayıflama hareketini bulmuşssundur

Bende genelde Leslie ile evde yürüyüş olayını yapıyorum, pilates yapıyorum ama her gün değil, nadirende callanetics yapıyorum ama o çok yavaş sıkılıyorum. 200tane ip atlamak 100kalori yaktırıyormuş, bunuda yapıcam artık.

Neler yiyebilceksin mesela ilk başta dukanda?

Bide ne okuyosun merak ettim:))

lisedeydim çok tombiktim iyice terleyeyim diye ufo karşısında zıplıyordum ahahahahh ayy ama valla incelmiştim :)
valla ilk atak evresi sırf protein, sabah 2 tana yumurtayla omlet falan yapıcam lıght peynirler, sonra tüm gün haşlanmış tavuk ve yoğurtla takılabilirim başka sonraki gün yağsız kıymayla köfte, ızgara balık falan,
atağı geçince sebze de yeniyor zaten. işte bu 2. evrede hem sebze hem protein sanırım. bunu istediğimiz kiloya gelene kadar yapıcaz
şimdi dukanın sitesinden atağı kaç gün yapmam gerek onu öğrenmmek için form dolduruyorum da ismimi kabul etmiyor gıcık
evde nasıl yürüyorsun anlamadım?? :26: okuduğum bölümü mü sordun? batasıca iktisat

Baktım şimdi bende biraz hedef kiloma 55 değilde 60 dersem 3günlük atağı yapmam gerekiyor o tamam hadi aklıma yattı yenebilecek şeylerde güzel ama güçlendirmeye baktımda verdiğin kilo çarpı 10 gün diyo Ay ben o kadar uzun süre aynı şeyi yapamam zaten herşeyden çabuk sıkılan biriyim. Belki deneme amaçlı sanki hedefim 5kg den azmış gibi dukanı kandırabilirim hem süre azalır

Evde yürüme olayıda şu ki Leslie Sansone diye bi hatunun 'walk at home' diye videoları var nette. 1,2,3,5 millik filan. Evde yürüyüş yapar gibi hareketler yaptırıyor, gayette eğlenceli, terde attırıyor bayağı. Bi dene. 1 ya da 2milden başla ama asıl 3millik olan iyi.

Evet okuduğunu bölümü sormuştum canım, çok eğlenceli olmasa gerek ama fazla gitmene gerek yokmuş okula neyseki:))

16.gün..

Sabah:
Nesfit (1bardak süte 6kaşık)

Öğlen:
3minik sosis
2dilim ekmek
2bardak çay
1domates

Ara:
Nesfit

Akşam:
1kaşık patates kavurması
2kepçe mercimek çorbası
3kaşık yoğurt

1lt su içtim. Akşam yemeğinden sonra 1mandalina bir portakal yedim. Bugün spor yoktu malesef:/

Ayhh daha fazla su içebilsem keşkee

evet evreler sıkı bayaa ama ben taktım kitabı alıcam yarın yapıcam bunu bence eğlenceli
yaa leslie ile yürüyorum diyordun ya, ben de köpeğinle yürüyüşe çıkıyorsun sanıyordum bi bakayım ben de bazen evden çıkmak istemezsem iyi olur bu leslie
dukan efendi benim 55 kilo hedefimi beğenmedi, 59 olmam lazımmış, peeehhh diyorum sana dukan

Ahahah ay tam köpek ismi benimde yazarken aklımdan geçerde uzatmaya üşenirim.

O formu bende doldurdumda hiç bişe olmadı gerçek kilom çıktı yine ekranda, mailde gelmedi anlamadımki niye. Bütün boşlukları doldurmıcaktım heralde:26:

Sadesini yiyorum nesfitin, normalde günde bi kere ya da hiç. Bugünlük iki kere oldu. Dikkat ederim.

Suyu çok içemiyorum, o sıkıntı, arttırmam lazım.

Ama olacak olacak ben inanıyorum bize:13:

Sen başla bakalım şu dukana bi bende sabahki ruh halime göre karar vericem Her ihtimale karşı sabah yumurta yiyimde. Aaa unuttum ama sormayı yulaf kepeği aldın mı, o olmadan olmuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…