- Konu Sahibi denemedenemebirkii
-
ay kendi günlüğümden sıkıldım ben de buraya geliyorum kabul müüüüü
ya of irademe sahip çıkamıyorum amaaan iyiyim ben böyle diyorum, sonra da yok yok kilo vericem diyorum
adamakıllı sisteme oturtmam lazım
sabahları bi dilip lıght pınar karper üçgen peynir + 1 dilim ekmek + şekersiz tatlandırıcılı kahve
ara 1 tane lıght pınar kayısılı yoğurt
15:30da da şimdi hazır makarna tarzı bi şey görmüştüm markette onu yedim, 250 kalori. akşamları çorba içicem artık sadece
nasıl sence? verelim kiloları noooolurrrr
HoşgeldinnAyy çok mutlu oldum Sıla, bende tek başıma konuşuyorum diyordum (tek destekçim var, Twince), gel birlikte zayıflayalım Tamda şevkim kırılmaya başlamışken geldin:)
Kilolarımız boylarımız yakındı yanılmıyorsam. Fazla değiliz ama neden daha güzel olmayalım ki? Ben basenlerden şikayetçiyim mesela diğer taraflar çok sıkıntı değil.
Menün güzel, böyle devam. O makarna gibi şey ne ki merak ettim, azmış kalorisi.
Bende 22 yaşındayım, 170 boy, 68 kilo canım. Ama metabolizmam yavaş sanırım 15 gün oldu 1 kilo verebilmişim. Gerçi kaçamaklarım eksik olmuyor
Dukan diyetiyle kilo veren çok ama sadece proteinle beslenmek çok doğru gelmedi bana açıkçası. Birde biraz uzun sanki süresi. O kadar zaman tek birşeye şartlanamam gibi geliyor. Birde evde olmadığım zamanlar dışarda diyet listesine uyamayacağımdan listeye bağlı kalmadan zayıflamaya çalışıyorum. Bilmiyorum belkide bu yüzden fazla veremedim. Bende tekrar bi araştırayım dukanı belki bu sefer kafama yatar. Çok uzun zaman olmuştu ben onu okuyalı.
ya ben de hep protein sanıyordum ama bak 4 5 gün atakta hep protein, sonra sebze de yeniyormuş sanırım ama iyice araştırıcam. yine de yarı başlayacağım ben ya, üstelik istediğin zaman istediğim kadar yiyorsun. benim normal diyette akşam 6 - 7ye kadar iyi ama ama sonra 10 11 gibi acıkınca sapıtıyorumsen de araştır beraber başlarız istersen, hatta ben yarın kitabını almayı düşünüyorum oradan da bilgi veririm sana yoksa normal diyetle ben yapamıcam gibime geliyor, ne yemeliyim ne yememeliyim bilemiyorum çünkü, mesela bezelye yapıyordum ama meğerse nişastalıymış sebzeden de sayılmazmış falan üfff, ama dukanda net ve kesin şartlar var ne yemen gerekli yazıyor en azından, daha iyi olur gibime geliyor benim için
bi 10 kilo versek mankeniz mankeeeen
Ahaha ufo karşısında oynamak. Ufomu attırıyo teri yoksa hareket mi acabaBelki yüzyılın zayıflama hareketini bulmuşssundur
Bende genelde Leslie ile evde yürüyüş olayını yapıyorum, pilates yapıyorum ama her gün değil, nadirende callanetics yapıyorum ama o çok yavaş sıkılıyorum. 200tane ip atlamak 100kalori yaktırıyormuş, bunuda yapıcam artık.
Neler yiyebilceksin mesela ilk başta dukanda?
Bide ne okuyosun merak ettim:))
evet evreler sıkı bayaa ama ben taktım kitabı alıcam yarın yapıcam bunu bence eğlenceli
yaa leslie ile yürüyorum diyordun ya, ben de köpeğinle yürüyüşe çıkıyorsun sanıyordumbi bakayım ben de bazen evden çıkmak istemezsem iyi olur bu leslie
dukan efendi benim 55 kilo hedefimi beğenmedi, 59 olmam lazımmış, peeehhh diyorum sana dukan
slm dıyet gunlugunu okudum ve cok begendım basarının devamını dılıyorum[SUB][/SUB]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?