Her yönüyle düşünür müsünüz?

Gerçeği söylemeli miyim?

• Evet.

OY: 116 81,7%
  • Hayır, anneni düşün.sözü bozma

OY: 26 18,3%

• Ankete Katılan
    142
6-8 bin değerinde
Kaybettiğimi ve üzüldüğümü biliyordu
Ben olsam annemi kırmazdım siz söylemeseniz eşiniz bilmez ve bu birşey şaklamak ve bir yalan gibi geldi bana. Masum duruyor. Annemi kırmazdım. İlla kocam bilsin demezdim. Ama böyle bi konuyu. Yani bu söylenmese de olurmuş gibi geliyor bana. Sizin bileceğiniz şey tabi.

Eşiniz yalanın ucunu bi yakalarsa iş aslında bilekliğin kaybolmadığına annenize verdiğinize eşinizi kandırdığınıza kadar gider işin içinden hiç çıkamazsınız annene net bi şekilde söyle dinimizde yalan yok de eğer kendisi almış gibi davranırsa rezil olacağını çünkü eşinize doğruyu söyliyeceğinizi söyleyin başkada bi çözümü yok bu işin

Attığın ve geri sildigin mesaji bir tek ben mi begendim?
Ben olsam 3le carpar oyle yazardım.
Kaldi ki kuyumcu karti fiyat etiketi koymus.
Neden??? Neden??? Ve neden??
Amaci ne olabilir ki?
Annem kucukken basindan savmak icin basit yalanlar soylerdi. Bugun bile basit konularda bile ona inanmam. En basitinden "ahsap tarak nerede?" Dedigimde "attim ben onu" diyorsa ben sözüne imtina etmem ve aramaya devam ederim.
Boyle bir annem olsaydi, boyle hesapci kitapci ve yalancı daha da hicbir seyine inanmazdim heralde.
Insan yalan söyler ama zorda kalinca. Burada durduk yere sirf övülmek icin degil

Anneniz gittikçe daha da saçmalıyor.
Allahaşkına gidin açın keseyi, eşinize de "annem bilekliğimi bulmuş, sana hediyem var diyordu ya, buymuş bak sürpriz yapmış, bilmem neredeki valizin dibindeymiş" deyin daha da ayrıntı vermeyin kapatın konuyu gitsin.
Annenize de "böyle böyle dedim mesele yok. Daha fazla uzatma kırıcı olmak istemiyorum" deyip kapatın bu konuyu.

Ayrıca kayıp birşeyin bulunması herkesi sevindirir. Üstelik maddi değeri olan birşey.
Eşinizin sevinecek olmasına takılmışlar ama bana normal geldi. Sevinecek derken adam kalkıp çiftetelli oynamayacak elbet ama mutlu olur yani.

Ay halledin lütfen, değmez uzatmaya.
Uzadıkça annenizden de soğıyacaksınız, ben olsam soğurdum, inanamazdım bu planına.

Teşekkürler

Eşime göstermeyeceğim kesin şuan ama kesin olmamakla birlikte annem geri alıp başka zaman getirecek Buldum diye beni arıcak
Yalan olmamış olıcak
Zaten annem bulmuştu
En doğrusu bu bence de.
Halen annenin niyetini anlayamadım. Size başka bir gerekçe gösterdi mi bu konuda.

Annenizin niyeti eşinizin gözünde bonkör biri gibi görünmek mi? Bu yalana neden gerek duymuş ki. Annenizle konuşup bunun sebebini anlamaya çalışmalısınız bence. Teklifi de kesinlikle reddedin, eşiniz yakalarsa ne size ne annenize bir daha güvenmez.

Sağolun
Sağolun
Teşekkür ederim
Baya uzadı bu konu inş halledilecek yalansız
Haklısınız
Bir şeyi bulmak için niyetlenmek ne demek hiç anlam veremedim. Bir de yalan niyet, kimi kandırıyor Allahı mı? Vallahi billahi anlamadım.
Teşekkür ederim yorumunuz için

Bana o bileklik aslinda kaybolmamiş gibi geldi. :) Tamam bulmak icin niyetlenmis olabilir ama "bulursam ben aldim" diyecegim niyeti neyi amaclamaktadir? Hayirli niyet yokmus gibi yalana niyet etmek nedir, yalan niyeti mi buldurmuş altini?

Anneniz kafasinda bir senaryo kurmuş oynamiş gibi geldi bana. O bileklik basindan beri kaybolmadi bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
annenız yanlıs yapıyor yalan yanlıs bırseyın uzerıne yemın ederek sızı yalana sevk edıyor
bu sızın sınavınız ve dogru bırdır
ben olsam anne ben ne sana ne esıme yalan soyleyemem hele bu konuda
benı alet etme derdım

Bana da biraz daha erken bulmuş gibi geldi
Bilmiyorım
Zor da olsa baskısından kurtuldum
Hatta dün yine konuyu hatırlattım
Tamam bi hafta içinde dediğimi yapacakmış
Bulmuş gibi sürpriz
Teşekkrürler

Eşin anlar mı ,bakar mı ,inceler mi?Eğer anlamazsa takarddim geçer gider.Annemede bir daha böyle bir durum ilk ve son derdim galiba.Cunku sadece eşinizle deseniz tüm ailesinin haberi olur.Suzinin anneside böyle böyle yapmış diye millete dedikodu olur.Hic bir şey deme.Yalanda soylememis ol.Tak geç.Ayyy yeniymis, ayyyy eski kunyem falan demeye gerek yok bence.Hem benim eşim ölse bilmez takılarımi.Annem böyle birşey yapsa aslaaaa bozmaz ama birdahada böyle birşey olmayacak diye yanlizken söylerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…