Her yönüyle düşünür müsünüz?

Gerçeği söylemeli miyim?

• Evet.

OY: 116 81,7%
  • Hayır, anneni düşün.sözü bozma

OY: 26 18,3%

• Ankete Katılan
    142
hayatı nasılda karmaşıklaştırıyorsunuz kendinize:
olması gereken: bileklik bulundu. tak koluna geç.

sizde olan: anan bi yalan söylüyor, eşin de amma altın meraklısı adam ki karısının bekarlıktan kalma bileziğini dert ediyor (benim pırlantam kaybolduda eşim hımm üzülme ya çıkar bi yerden demekle yetindi) bavulun içinde bulunduğu söyleniyor, annen muhtemelen sana, sen eşine yalan söylüyorsun, annem mahçup mu olsun eşim haklı mı çıksın...

niye kendinizi bu kadar yoruyorsunuz?

sanırım anne, damadın burada da şüphelenilen, altını alıp kullandı,sonra da buldum diyerek yalan söyledi diye düşünmemesi amacıyla yeni aldığının söylenmesini istedi. başka da mantıklı açıklama bulamadım.

Ne sebepten annesiz sizi yalana yöneltiyor bilmiyorum.Ama yalandan çok korkarım.Bir şekilde oraya ya çıkarsa size bir daha güvenmez eşiniz.Ayrıca ortaya çıkmasada siz biliyor olacaksınız yalan söylediğinizi.

Zaten bilekliği anneniz almış,esiniz de biliyrdur.
Hala aynı bilekliği ben aldım ,kayboldu yenisini aldım yalanına ne gerek var?
Damadın gözünde puanları alçak da,yalan söyleyerek günaha giriyor haberi yook.
Bence annem bulmuş diyin bitsin.
.

Anneniz yapmış zaten kendi altınlarını bozdurup her halukar da anneniz yapmış işte bunun nesi yalan ya.

Son düzenleme:
Anneniz çok önceden bulmuş saklamış, kaç yıldır konusu kapanmayınca aaa bak buldum diye şimdi çıkartıyor gibi geldi.
Bir de hayatımda böyle niyeti hiç görmedim, bulunca 50 lira yardım edeceğim, bir fakiri doyurayacağım vs gibi niyet duydum da ben almış gibi yapacağım niyetini hiç duymadım.
Annen bir yerlerde bi işler karıştırmış bence.

bak canım böyle işlere allah karıştırılmaz.
annen bunu bulursam yalan söyleyeceğim diye niyet etmiş ki günah birşeye niyet edilmez. en baştan yanlış niyeti.

yani sence 'allahım sınavı kazanırsam içki içeceğim', 'allahım hastalığım geçerse fuhuş yapacağım' diye niyet edilir mi? ananın ki de o hesap.

Eşinizin bir çeyreğe sevinmesi bu kadar mı önemli annenizi niye kırıyorsunuz bu yüzden

Ama anne bir çeyreğe kızına eşine karşı yalan söyletiyor.
Burada annenin bir yanlışı var ama çözemedim.
Muhtemelen o altınlarla borç falan ödedi, şimdi yerine koydu ve böyle de bir kılıf uydurdu.
Hiç bir mantıklı insan buna inanmaz. Hatta çocuğa söylesen bu bahaneye onlar bile inanmaz.
Çok saçma. Herhangi bir mantığa oturtamıyorum.

Yalana teşvik eden kim olursa olsun onun yalanına ortak olmamak lazım.

İşte ben de bunu anlatmaya çalışıyorum
Yani tek taraflı bakınca
“Yalan söyleme, dürüst ol” olayı oluyo ama öyle değil işte
Annemi karalamış oluyorım
Ben her zaman doğrucu olmaktan yana değilim tamam hayat arkadaşım olabilir çok iyi biri de olabilir gitti bunu annesine anlattı kv %80 i annesi bence almış ama nedense geri vermiş der

Diyim ama annem dicek ki ben dedim ya ben hediye aldım die
Beni nasıl bozarsın die?
Zaten bilekliği anneniz almış. Annenizi bu konuda ikna edin ve doğruyu söyleyin.

Açıkçası tekrar masraf edilerek alınan bileklik bulunan bileklik kadar beni mutlu etmezdi..

Tüh yazık oldu giden bilekliğe der kayinvalideye de ayrıca masraf çıktı diye üzülürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…