Saç Bakım Ürünleri Herbal Hair Care Complex - Kullanan arkadaş varmı ne sonuç aldınız

ayyxuxzlxuxm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
96
1
86
45
Kocaeli
Arkadaşlar Herbal Hair Care Complex - bakım kürü varmış. duydunuzmu kullanan varmı varsa bilgi almak isterim saç dökülmesini, çauzamanı, kepeklenmeyi önlüyormuş parlaklık kazandırıyormuş bu ürün tamamen bitkiselmiş kullanan arkadadaşlar bilgilerimizi paylaşalım

Kimse kullanmadı mı bu bakım kürünü saçları uzattığı iddia ediliyor.Bende bu yüzden almayı düşünüyorum. Kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim

dediğin ürün herbal life ürünleriyse benim saçım yanmıştı ve çok kötü durumdaydı. sampuanını, saç kremini ve bakım kremini kullandım sadece bunlar iyi geliyordu. herhalde senin dediğinde bakımkremi. bence kullan işe yarıyor

dediğin ürün herbal life ürünleriyse benim saçım yanmıştı ve çok kötü durumdaydı. sampuanını, saç kremini ve bakım kremini kullandım sadece bunlar iyi geliyordu. herhalde senin dediğinde bakımkremi. bence kullan işe yarıyor

dediğim ürün bu canım bakım kürü http://www.sacuzatma.org/hchakkinda.htm bu adreste buldum saç uzattığı gürleştirdiği iddia ediliyor.

yok canım ya ben bundan kullanmadım. benim ki şeffaf bir şişe içinde açık yeşildi. ama bademyağı ile bakım yapsan saçlarına kesin sonuç alırsın

yok canım ya ben bundan kullanmadım. benim ki şeffaf bir şişe içinde açık yeşildi. ama bademyağı ile bakım yapsan saçlarına kesin sonuç alırsın

fiyatı pahalı geldi (35 YTL) o yüzden sorayım dedim sanırım pek kullanan yok
badem yağını uyguluyorum. ama düzenli yapamıyorumsengözlerime baksanab

tatlım ben kullanmadım linkini werdiğin siteyi inceledm hoşuma gitti özellikle sabunları..ama sen biraz daha araştır istersen sonuçta sırf o tanıtım reklam amaçlı yazılara inanıp saçımı mahwettiğim kaç ürün oldu benm

canım, kadınlar kulübünde gezerken saçının hızlı uzamasını isteyenlerin kulübü gibi bişi gördüm, orda ürünü kullanıp memnun olanlar varmış, haberin olsun derim

kullananlar hızlı uzuyo filan yazmış ne kadar dogru yaa öyleyse biz de hemen alalım ama garantili bişi istiyorum artık bıktım bissürü sey kullandım off :(( bir de bi tanesi süre olarak yaklasık ne kadar gidiyo ? kullanan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.

evet cnm şiddetle tavsiye ederim aldım kullanıyorum çok memnunum..
bitmek üzere hatta sipariş vercem yeniden..haftada 2 kez uyguluyorum saçlarım uzadı artı aşırı kepeklenme şikayetiyle almıştım oda yokoldu..bide dökülmeme azcık çare olsa iyi olcak ama saçımda oryal olduğu için dökülme haliyle oluyor okadarda mucize beklememek gerek üründen dimi..

slm ben herbalife sampuan ve sac bakim kremini kullaniyorum daha once sac diplerinde beyaz kepek gibi biseyler vardi ve beni cok rahatsiz ediyodu onlari kullanmaya baslayinca tamamen gittiler sanirim dogal urunler oldugu icin olabilir saclarin kotu durumdaysa susam yagida kullanabilirsin banyodan 1 saat once sacina masaj yaparak sur ve sacini sar sonra yika saclarin kirilmasini engelliyo ben 2 haftada 1 falan yapiyorum ise yariyo hemde parlaklik veriyo

arkadaşlar ben sipariş verdim.bugün elime ulaştı bakım kompleksi+şampuusunu aldım denicem yarın yazarım sonuçlarını saçlarım düzleştiriciden kurudu yıprandı + kepekte var benim saçımda bakalım deneyip görcess

erc kozmetikten hc yağıysa bu dediğin ben aldım, kullandım,saçlarım o kadar yıpranmıştıki işe yaradı, ve evet saçımda uzadı

arkadaşlar ben kullandım gerçekten çok güzel bir ürün etkisini gösteriyo saçlarım yumuşacık kepek te olmuyo artık we kısacık saçım bir ayda küt oldu inanılmaz uzatıyo gerçekten güzel bir ürün

arkadaşlar merhaba ben kullandım ınternetten sıparış etmıştım bırde yanında yağ gönderdıler..sanırım o bahsettığınız.benım saçlarım kuru tikil tıkıl bır saç ama mkullandıkatnm sonra baya güzelleştıler zaten yağıda 3 defa kullandım bıttı..uzadıklarını hıssedıyorum uçlar kırık uzasalarda farketmıo zaten:((

bende bu ürünü kullandım hatta indirimden şampuanıyla bilrikte aldım belkide saçım röfleli diye yıkadıktan sonra taranmada sorun yaşadımsada gerçekten bu bi gerçek bakım yağı çok etkili ve saçıda uzatıyurm ve kolayca şekil almasını ve yine aynız amda saçın dhaa yoğun ve parlak bir renkte görünmesini sağlıyor ama pahalı olduğu için ikinci kez sipariş veremedim ben saç uzatmak için almıştım ama burda turp suyu lada uzatılacağın okudum ve şimdi onu deneyecem

bende aldım ve 2 kere uyguladım sacıma, cok yumusak yaptı uzaması hakkında bırsey dıyemıcem daha yenı kullanıyorum cunku anca 1 sıseden sonra bellı olur bence bende benım saclarım cabuk kırılıyor onu onlemek ıcın aldım guclensın dıye suan ıcın memnunum ama dedıgım gıbı daha cok yenı, bırde arkadaslar urun alırken ordakı yorumlara bakmayınız sıte yetkılılerıde urunu abartıyor olabılır bence tamamen farklı ve kulanan kısılerle bırebır yorum almak daha mantıklı,

Back
X