- 15 Ekim 2016
- 7.250
- 13.011
- 248
Boşverin bırakın konuşsun hergün alt sokaktaki anacıgıyla konuşuyor. Evin içinde olan konulardan benle alakalıları anlatmadıgı sürece no problemKizlar 8 aylik evliyim. Esimin ailesi birbirine cok bagli. Esime de cok duskunler. Hergun en az 2 kere telefonla ararlar esimi. Haftada bi iki kere goruntulu konusma yaparlar ailecek. Ben bu durumdan cok rahatsiz oluyorum. Kurdugumuz ailenin yeni bi aile oldugunu hissedemiyorum. Sanki surekli rapor veriyomusuz gibi hissediyorum birilerine. Evin icinde birileri yasiyor gibi geliyor. Sizce bu aranma durumu normal mi, bana mi garip geliyor? Kiz olsa da ailesi gunde 2 kere arasa hadi neyse derim, o da garip gelir de. Erkek bence cok garip oluyor surekli araninca. Siz ne diyosunuz, garip olan ben miyim?
E anlat nabion nabım sen nabıon++++++++++++
Düzenleri öyle canım benim 8 ay olmuş zamanla azalıcak merak etme. Bir anda kesemezsin sen kötü olursun. Annemde arardı her gün alışmış abimi ünideyken her gün aramaya evlenince de aradı abim açmayınca merak ederdi fakat yengeme zararı yoktu abimeydi özlemi. Siz çaktırmadan azaltın. Telefonla konuşurken hayatım film seçiyorum diyin ne bileyim iş kitleyin tatlı tatlı laf dokundurun ay canım sizinde böyle ilkokul çocuğu gibi hergün konuşmalarınız beni benden alıyor diyip gülün eşiniz kızarsa şaka yaptım dersinizBi kac gun demedim farkindaysaniz. Gunde en az 2 kere dedim
Bende sevmem açıkcası bizimkiler genelde eşimin işi ve çocuklarla ilgili günde 10dk falan ama sızınkı fazla cidden ama söylenirsenız annemle arama giriyon olur.2 saat aliyor. Hayatimi yonetmiyorlar ama her seyin bilinmesi canimi sikiyor
Ailesiyle konuşurken gün içinde yaptığı şeylerden bahsetmesi çok normal. Ne bekliyorsunuz Johnny Deep & Amber Heard davasını mı konuşsun?
Demek ki aile bağlarınız zayıf. Eşinizden de aynısını bekleyemezsiniz. Size yeteri kadar vakit ayırıyorsa ailesiyle sık sık konuşması sorun olmamalı.
Onyargilariniz garipmis. Aile baglarimiz en az esiminki kadar kuvveti. Hatta kendisi soyler bunu bana, ailemizin birbirinr bagli olmasindsn bahseder. Kisisel alanimizin olmasi bag olmaidigi anlamina gelmez. Sevgi yaninda saygi da duydugumuz anlamina gelir birbirimize
Günde 1-2 saatimizi ailemize ayırınca da kişisel alanımızı koruyabiliriz. Kişisel alan kavramını çok yanlış anlamışsınız.
Şaka yapmamıştım ama neyse. Eşiniz özel hayatınızdan bahsetmediği sürece ailesiyle ne konuştuğuna karışma hakkına ve haddine sahip değilsiniz.
Duymak istediklerinizi duyamayınca gerilmek yerine özeleştiri yapın, naçizane tavsiyem. İyi forumlar.
Onun bi espri olmamasina sevindim.
Ozelestiri yapcak bi durum gormedim. "Aile baglariniz zayif sizin" dediginizde aa zayif mi acaba diye dusunmem gereken bi durum olmadi. Haddibi bilme konusunda bu kadar dikkatli iseniz yuzde 0,00001'ini bildiginiz bir aile konusunda "baglariniz zayif" demezsiniz
Konunuzu okuyan üyeler kendi görüşlerini paylaşıyorlar.
Özeleştiri yapmayı düşünmüyorsanız foruma açtığınız konudan beklentiniz tam olarak nedir ?
Konu açarken ki beklentiniz ; kocanız ve ailesine hakaret içerikli mesajlar yazılması mı ?
Şaka misiniz? Ozelestiri icin actim konuyu ve gayet de uzerine dusunecegim, umursadigim karsi gorusler geldi.
Ben burada kendi ailem anne babam hakkinda herhangi bir bilgi vermedigim halde birisi cikip "sizin aile baglariniz zayif" diyemez. Kusura bakmayin da birisi de cikip bunu derse o zaman ben de "Dur ben bi ozelestiri yapayip, aile baglarim zayif herhalde buna yogunlasayim" demem
Yani acikcasi onlar arayinca acmazsa da garip olcak sanki. Karsi tarafin azaltmasi gerek. Benden kaynakli bi uzaklik olursa bu sefer de ara bozmus olcamBende sevmem açıkcası bizimkiler genelde eşimin işi ve çocuklarla ilgili günde 10dk falan ama sızınkı fazla cidden ama söylenirsenız annemle arama giriyon olur.
Açsın ama az öz konuşsun bazen eşim 2 3 saat kardesiyle konuşuyor kapatınca 1 hafta arama kardeş malzeme kalmadı konuşacak dıyor her gün 2 saat ne konu buluyorlar garıpYani acikcasi onlar arayinca acmazsa da garip olcak sanki. Karsi tarafin azaltmasi gerek. Benden kaynakli bi uzaklik olursa bu sefer de ara bozmus olcam
Benim eşimde öyleydi banada garip gelirdi ama zaman geçtikte artık ben arasana anneni babanı demeye başladım hatta ben arıyorum bence zamana bırakın düzelecektir kendinizi de eşinizi de yıpratmayınKizlar 8 aylik evliyim. Esimin ailesi birbirine cok bagli. Esime de cok duskunler. Hergun en az 2 kere telefonla ararlar esimi. Haftada bi iki kere goruntulu konusma yaparlar ailecek. Ben bu durumdan cok rahatsiz oluyorum. Kurdugumuz ailenin yeni bi aile oldugunu hissedemiyorum. Sanki surekli rapor veriyomusuz gibi hissediyorum birilerine. Evin icinde birileri yasiyor gibi geliyor. Sizce bu aranma durumu normal mi, bana mi garip geliyor? Kiz olsa da ailesi gunde 2 kere arasa hadi neyse derim, o da garip gelir de. Erkek bence cok garip oluyor surekli araninca. Siz ne diyosunuz, garip olan ben miyim?
Ben de saskinim. Hic beklemedigim bi seydi bu. Evlendikten sonrs surpriz oldu
Evladin kizi erkegi mi var? Ben annemle istedigim kadar konusurum. Buna kim karisabilir. Oglumla da istedigim kadar konusurum evlenince. Herkes bi haddini bilsin bence. Bu kadar da degil. Yetistirme yurdundan bulup evleneceksiniz ailesi olmasin istiyosanizKizlar 8 aylik evliyim. Esimin ailesi birbirine cok bagli. Esime de cok duskunler. Hergun en az 2 kere telefonla ararlar esimi. Haftada bi iki kere goruntulu konusma yaparlar ailecek. Ben bu durumdan cok rahatsiz oluyorum. Kurdugumuz ailenin yeni bi aile oldugunu hissedemiyorum. Sanki surekli rapor veriyomusuz gibi hissediyorum birilerine. Evin icinde birileri yasiyor gibi geliyor. Sizce bu aranma durumu normal mi, bana mi garip geliyor? Kiz olsa da ailesi gunde 2 kere arasa hadi neyse derim, o da garip gelir de. Erkek bence cok garip oluyor surekli araninca. Siz ne diyosunuz, garip olan ben miyim?
Kız ailesi aranırken erkek neden aranmıyor anlaamdım?Evlat degil mi o da?Kizlar 8 aylik evliyim. Esimin ailesi birbirine cok bagli. Esime de cok duskunler. Hergun en az 2 kere telefonla ararlar esimi. Haftada bi iki kere goruntulu konusma yaparlar ailecek. Ben bu durumdan cok rahatsiz oluyorum. Kurdugumuz ailenin yeni bi aile oldugunu hissedemiyorum. Sanki surekli rapor veriyomusuz gibi hissediyorum birilerine. Evin icinde birileri yasiyor gibi geliyor. Sizce bu aranma durumu normal mi, bana mi garip geliyor? Kiz olsa da ailesi gunde 2 kere arasa hadi neyse derim, o da garip gelir de. Erkek bence cok garip oluyor surekli araninca. Siz ne diyosunuz, garip olan ben miyim?
Yavas olun. Had bildirme yetkisi sizde degil kendinize gelin.Evladin kizi erkegi mi var? Ben annemle istedigim kadar konusurum. Buna kim karisabilir. Oglumla da istedigim kadar konusurum evlenince. Herkes bi haddini bilsin bence. Bu kadar da degil. Yetistirme yurdundan bulup evleneceksiniz ailesi olmasin istiyosaniz
Burada kocasinin kac gun konustugunun seceresini tutan kisiye cevap verdiginize gore o kadar da yogun degilsiniz sanirimKız ailesi aranırken erkek neden aranmıyor anlaamdım?Evlat degil mi o da?
Kocamın anasıyla günde kac kez konustugunun seceresini tutacak kadar issiz değilim Allahtan
Kv nin oglunu ne kadar aramasi gerektigi yetkisi size verilmis ama belli ki. Allah bana boyle gelin vermez insallahYavas olun. Had bildirme yetkisi sizde degil kendinize gelin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?