Hergun en az 2 kere ailesi arayan koca

Boşverin bırakın konuşsun hergün alt sokaktaki anacıgıyla konuşuyor. Evin içinde olan konulardan benle alakalıları anlatmadıgı sürece no problem

Özlüyor annesı ne diyebilirimki uyusunlar diye ugraştıgım bebelerim uyuyunca hüzünleniyorum seslerini özlüyorum abaoww vah benim gelinime o da arkamdan söylenecek

2 saat çok fazla.Evin içini anlamasından bende rahatsız olurdum. Eşinize tembih edin. 2 saat konuşuyorsa, ne ara sizinle ilgileniyor. Tembih edin sürekli. Benim eşimde anlatırdı. Şimdi dikkat ediyor.Gerekirse anlatmaması için kavga edin.

Bi kac gun demedim farkindaysaniz. Gunde en az 2 kere dedim
Düzenleri öyle canım benim 8 ay olmuş zamanla azalıcak merak etme. Bir anda kesemezsin sen kötü olursun. Annemde arardı her gün alışmış abimi ünideyken her gün aramaya evlenince de aradı abim açmayınca merak ederdi fakat yengeme zararı yoktu abimeydi özlemi. Siz çaktırmadan azaltın. Telefonla konuşurken hayatım film seçiyorum diyin ne bileyim iş kitleyin tatlı tatlı laf dokundurun ay canım sizinde böyle ilkokul çocuğu gibi hergün konuşmalarınız beni benden alıyor diyip gülün eşiniz kızarsa şaka yaptım dersiniz

Bencede garip azbuçuk

Özeleştiriyle alakalı mesaj Camelia nın konunuza yazdığı 2.yorumunda yer alıyor.

Aile bağlarına dair yanıtınızı verdikten sonra , takip eden yorumunuzda "Ozelestiri yapcak bi durum gormedim." ifadeniz konu içeriğinizin geneline yönelik düşünceniz olarak anlaşılıyor. Bu mesajınızla yanlış anlaşılma giderilmiş oldu.

Bende sevmem açıkcası bizimkiler genelde eşimin işi ve çocuklarla ilgili günde 10dk falan ama sızınkı fazla cidden ama söylenirsenız annemle arama giriyon olur.
Yani acikcasi onlar arayinca acmazsa da garip olcak sanki. Karsi tarafin azaltmasi gerek. Benden kaynakli bi uzaklik olursa bu sefer de ara bozmus olcam

Benim eşimde ailesine düşkündür. Telefonla da çok görüşürler. Görüntülü olunca bende bazen rahatsız oluyorum. Ama bu işin kızı erkeği yok aslında. Ailesine düşkün olup size problem çıkarmıyorsa korkmayın derim. Kendi ailesine de düşkün olacaktır.

Yani acikcasi onlar arayinca acmazsa da garip olcak sanki. Karsi tarafin azaltmasi gerek. Benden kaynakli bi uzaklik olursa bu sefer de ara bozmus olcam
Açsın ama az öz konuşsun bazen eşim 2 3 saat kardesiyle konuşuyor kapatınca 1 hafta arama kardeş malzeme kalmadı konuşacak dıyor her gün 2 saat ne konu buluyorlar garıp

Benim eşimde öyleydi banada garip gelirdi ama zaman geçtikte artık ben arasana anneni babanı demeye başladım hatta ben arıyorum bence zamana bırakın düzelecektir kendinizi de eşinizi de yıpratmayın

Sizin hayatınıza müdahale edip karışmadıkları sürece sorun yok, istedikleri kadar konuşsunlar. Biz de hergün kayınvalidem ile konuşuyoruz, yaptığı yemekleri anlatıyor, bir yere gittiyse onu anlatıyor filan.

Ben iki kere konuşma deyince 5 ,10 dklık konuşmalar diye normal karşılamıştım 2 saat asla tahammül edeceğim bişi değil

Evladin kizi erkegi mi var? Ben annemle istedigim kadar konusurum. Buna kim karisabilir. Oglumla da istedigim kadar konusurum evlenince. Herkes bi haddini bilsin bence. Bu kadar da degil. Yetistirme yurdundan bulup evleneceksiniz ailesi olmasin istiyosaniz

Kız ailesi aranırken erkek neden aranmıyor anlaamdım?Evlat degil mi o da?
Kocamın anasıyla günde kac kez konustugunun seceresini tutacak kadar issiz değilim Allahtan

Yavas olun. Had bildirme yetkisi sizde degil kendinize gelin.

Kız ailesi aranırken erkek neden aranmıyor anlaamdım?Evlat degil mi o da?
Kocamın anasıyla günde kac kez konustugunun seceresini tutacak kadar issiz değilim Allahtan
Burada kocasinin kac gun konustugunun seceresini tutan kisiye cevap verdiginize gore o kadar da yogun degilsiniz sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…