Hergün görüşmekten bıktımmmm..

Doğurup ellerine vercen onu istiyorlar ben sadece süt annesiyim o gerçek anasi

Evet öyle Allah yardımcısı olsun herkesin ben gerçekten korkuyorum psikolojim bozulacak diye

bozlmazmı ınsan mtluluk nedr unutuyo 1 gndr konsmuyorz kocamla yabancı gbıyız ewde.bn konsrdm ıkı gune nrmalde smdı bnde konsmuyorz bakalm nereye kadr gtcek böyle. buun annesı aradı aksma yemek yıyelm dıye sız oglnzla yeyn gelmm bn hastayım dedım kapattm. cok anlarlar ya....

Ay benimde kayınpederim bu çocuk yemek yemiyo siz alıştırmışsınız yok çok şımartıyosunuz kendi yetiştirdiğin çocuklarıda görüyoruz koca kız olmuş nişanlı annesinin bir tabağını toplamaz.valla ben haddini bildiremedim mesafeli olmak lazım baştan koyucaksınki mesafeni laf edemedin bırak sana soğuk desinler her lafı söyleyebilme samimiyeti olmasın şimdiki aklım olda mesafeli soğuk gelin olurdum çünkü her şeyi söylediler çekinmeden memleketime bile laf ediyorlar o derece

Altl

Altli üstlu oturduk bana iftira attı pislikler görüşmedik bosancak tık zorla döndüm çocuk için şimdi yine aynilar hergün bi arada yız biz gitmesek onlar geliyo
Şimdi konuna baktım hırsızlık iftirası Ayy nasıl affettin ki bi de merak ettim olay nasıl oldu eşin çok mu pasif sanki eşin sana destek olmalı

Bi bahane bul işte çocuk dışarda sıkılıyor ya nasıl katlanıyorsun sinir oluyorum böylelerine ben de ipler tamamen koptu ben görüşmüyorum
Keşke bende görüşmesem keşke gitse ler burdan eşim maddi olarak da onlara bağlı bu yuzden gidemiyoruz bi yere

Şimdi konuna baktım hırsızlık iftirası Ayy nasıl affettin ki bi de merak ettim olay nasıl oldu eşin çok mu pasif sanki eşin sana destek olmalı
Eşim onlara inandı ama sonradan çok pişman oldu araya girdi birileri çocuğun için şans ver diye verdik ama burnumdan getirdi ailesiyle görüsmüyorum diye çok adım attı ailesi de bende iyi gecin mek için görüştüm ama abarttilar cok

senin ailen biziz nedemek ya senun kendi ailen yok mu sanki sen agac kabugundan ciktin

Sen de de hata yok mu o iftiradan sonra mesafelidir olmalıydın

Ailesini kastederek senin ailen biziz diyorsa anlaki o seninle evlenerek aile kurduğunu dusunmemiş, düşünmüyor zaten sen onun ailesine dahil olmuşsun sadece. :) Haklı olduğum konularda kocamla kotu olcam diye susup asla korkmam ben acikcasi.

Bende aynen böyle düşünüyorum ve cok söyledim aynısını eşime hatalarımi anladım vs diyodu düzelttim kendimi diyodu ama huylu huyundan vazgecmez

Sen de de hata yok mu o iftiradan sonra mesafelidir olmalıydın
Valla detaylı anlatmam lazım mecbur kaldım diyelim taktik değiştirdim baktım ailesine çok düşkün konuşmuyorken çok kötü kavga ediyoduk bende iyi olmak zorunda kaldım bi hata yaptilar affet diye affettim ama içimden nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…