- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Sabrin sonu Selamet mi bilmiyorum psikolojisini bozuyo lar insanın Allah akıl fikir versin bunlara
Doğurup ellerine vercen onu istiyorlar ben sadece süt annesiyim o gerçek anasiCanım ya ben bebeğimin üstüne titriyorum eşim bebeğimizi Birgün kaynanaya götürdü ya kendilerini bi övüyormuş yok elma verdim patatez verdim işte halbuki kızım 7aylık çok iştahsız güya sanki biz bilmiyoruz onlar çok iyi bakıyor
Evet kendiDoğurup ellerine vercen onu istiyorlar ben sadece süt annesiyim o gerçek anasi
Evet kendini bi şey sanıyor güya sanki biz cahilizEvet kendi
Evet öyle Allah yardımcısı olsun herkesin ben gerçekten korkuyorum psikolojim bozulacak diyeamin cnm. selamettr allahn ıznyle öyle yada bole sınanıyorz ıst yalan dunya...
Valla beraber yaşıyo gibiyiz hiç bi farkı yok akillanmqz bunlar bide nasihat veriyolar Boşanmayın biz mutluluğunuz için herşeyi yaparız diyorlar diyeceksin ki uzak durun bize yeter[
ewlendıkten bıkac ay snra esmle aıle yuzunden tartsıyoduk gotrdu benı annesgle kons ne sıkayetn varsa soye dedı. actm agzmı bnde gece demıyosunz gndz demıyosunz hergn arıyosun herseye kocamı cagrıyosunz kendı ewı vr artık demıyosunz dedım gttgmz heryerdn haberınz oluyo vs vs... bole devam edersenz maahkemede alcz solugu dedım.. kaynbabayala brbrmıze grdık.. ama ne olduu ne onlar vazgectı huyundan ne benm kocam hergn gtmekten vazgectı.... ama ben vazgectm hergn bu yuzden kavga etmekten yıne duzelmedı bıseyler yıne aynı.......... allaha sıgındım
Kardeşin hastanede sen onun ailesine mi gittinesimde caresiz kaldi artik
Evet onlar akıllı biz cahil asıl onlar cahil herseyi bildiğini sanan kişi kibirlidir cahildirEvet kendini bi şey sanıyor güya sanki biz cahiliz
Evet öyle Allah yardımcısı olsun herkesin ben gerçekten korkuyorum psikolojim bozulacak diye
Ay benimde kayınpederim bu çocuk yemek yemiyo siz alıştırmışsınız yok çok şımartıyosunuz kendi yetiştirdiğin çocuklarıda görüyoruz koca kız olmuş nişanlı annesinin bir tabağını toplamaz.valla ben haddini bildiremedim mesafeli olmak lazım baştan koyucaksınki mesafeni laf edemedin bırak sana soğuk desinler her lafı söyleyebilme samimiyeti olmasın şimdiki aklım olda mesafeli soğuk gelin olurdum çünkü her şeyi söylediler çekinmeden memleketime bile laf ediyorlar o dereceCanım uzme kendini ben de abur cubur şeker o tür şeyleri vermiyorum kv gittiğimde veriyorlar engel olmaya çalışıyorum ama nafile busefer bu çocuk bunlar yemicek mi diye soyleniyorlar bosveeerrr sen kendini biliyosunya gerisi onemsiz
Altli üstlu oturduk bana iftira attı pislikler görüşmedik bosancak tık zorla döndüm çocuk için şimdi yine aynilar hergün bi arada yız biz gitmesek onlar geliyoÇocuktan önce de bu kadar sık görüşür müydün
Şimdi konuna baktım hırsızlık iftirası Ayy nasıl affettin ki bi de merak ettim olay nasıl oldu eşin çok mu pasif sanki eşin sana destek olmalıAltl
Altli üstlu oturduk bana iftira attı pislikler görüşmedik bosancak tık zorla döndüm çocuk için şimdi yine aynilar hergün bi arada yız biz gitmesek onlar geliyo
Keşke bende görüşmesem keşke gitse ler burdan eşim maddi olarak da onlara bağlı bu yuzden gidemiyoruz bi yereBi bahane bul işte çocuk dışarda sıkılıyor ya nasıl katlanıyorsun sinir oluyorum böylelerine ben de ipler tamamen koptu ben görüşmüyorum
Eşim onlara inandı ama sonradan çok pişman oldu araya girdi birileri çocuğun için şans ver diye verdik ama burnumdan getirdi ailesiyle görüsmüyorum diye çok adım attı ailesi de bende iyi gecin mek için görüştüm ama abarttilar cokŞimdi konuna baktım hırsızlık iftirası Ayy nasıl affettin ki bi de merak ettim olay nasıl oldu eşin çok mu pasif sanki eşin sana destek olmalı
senin ailen biziz nedemek ya senun kendi ailen yok mu sanki sen agac kabugundan ciktinBende çok fevriyim ya konuşmayı bilmiyorum sinirlenince ne dediğimi bilmiyorum hakaret etmiyorum karşı tarafa ama bi kere dedi senin ailen biziz gibisinden ailesini Dr kastediyor benim ailem sen ve oğlum dedim senin ailen olduğu için onlara saygı duyuyorum dedim bişey demiyo ama dank etmiyo daha böyle düşündüğümu biliyo çok sorun yaşandı biliyo niye hala inat ediyo bosanayim mi yani ona da yanasmiyo
Sen de de hata yok mu o iftiradan sonra mesafelidir olmalıydınEşim onlara inandı ama sonradan çok pişman oldu araya girdi birileri çocuğun için şans ver diye verdik ama burnumdan getirdi ailesiyle görüsmüyorum diye çok adım attı ailesi de bende iyi gecin mek için görüştüm ama abarttilar cok
Bende çok fevriyim ya konuşmayı bilmiyorum sinirlenince ne dediğimi bilmiyorum hakaret etmiyorum karşı tarafa ama bi kere dedi senin ailen biziz gibisinden ailesini Dr kastediyor benim ailem sen ve oğlum dedim senin ailen olduğu için onlara saygı duyuyorum dedim bişey demiyo ama dank etmiyo daha böyle düşündüğümu biliyo çok sorun yaşandı biliyo niye hala inat ediyo bosanayim mi yani ona da yanasmiyo
Bencede aşiret halinde yaşayalım bi evde demi tabiki aile sini atamaz sin ama insan olmaları lazım tek taraflı iyilik olmuyosenin ailen biziz nedemek ya senun kendi ailen yok mu sanki sen agac kabugundan ciktin
Bende aynen böyle düşünüyorum ve cok söyledim aynısını eşime hatalarımi anladım vs diyodu düzelttim kendimi diyodu ama huylu huyundan vazgecmezAilesini kastederek senin ailen biziz diyorsa anlaki o seninle evlenerek aile kurduğunu dusunmemiş, düşünmüyor zaten sen onun ailesine dahil olmuşsun sadece. :) Haklı olduğum konularda kocamla kotu olcam diye susup asla korkmam ben acikcasi.
Valla detaylı anlatmam lazım mecbur kaldım diyelim taktik değiştirdim baktım ailesine çok düşkün konuşmuyorken çok kötü kavga ediyoduk bende iyi olmak zorunda kaldım bi hata yaptilar affet diye affettim ama içimden nefret ediyorumSen de de hata yok mu o iftiradan sonra mesafelidir olmalıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?