Hergün görüşmekten bıktımmmm..

Bende senin gibiyim eşek hosaftan ne anlar denir buna yani ne desek boş olmuyo mantıkları degismiyo insan bezdiriyolar canından Allah sana da sabır versin kardeşim ne diyeyim

Offf yine berbat bi durum ayni konu ne desem bilmiyorum su zirt virt gelip çocuğu almalarına ana baba onlarmis gibi davranmalarına illet oluyorum KV kp o senin ailen biziz muhabbeti bizde de var eşim durmadan söylerdi artik o kadar takmiyorum ki benim ailem ben ve çocuklarım çok istiyorsan ananla dananla yasarsin diyorum hoş bizde durumlar farklı da sen böyle deme tabi güzellikle hallet inşallah Allah yardımcın olsun

Evet genelde gelinler samimiyet siz oluyo bende öyle oldum sahte de oldum ama kendi yaptıklarını gormuyolar ömür törpüsü bunlar ya aynen kendi çocuklarını görmexler ben ufak bişey yapayım gözüne batar telefonla uğraşıyorum kızım senin el işin yok mu diyo babası sanane ya ister yaparım ister yapmam dedim ki yapmıyorum baba ben sevmiyorum el işi çocuğa yelek ör diyo hahaha :) örme istesem orerim de sevmiyorum zorla mi gitsin kendi çocuklarına baksin

Bende söyledim ben dayanamıyorum artık hergün gidiyoruz diyorum çay yemek senin ailen onlar diyorum senin ailen gibi lafta aile değiliz diyo Onun aileden kastı birlik dirlikmis Saçmalığa bak ailesini at demiyoz ona da sürekli maaile takılmak da nedir

sesli guldum onane yaaa delimidir nedir

Görümce falan var m elti

Terbiyesiz ne demek senin ailen gibi lavta aile değiliz ya bu erkekleri anaları niye boyle fitneliyor yok kocaman aileyiz hic ayrilmiycaz vs vs eee ne yapmayı düşünüyorsun çocuk okula başlayana düzen oturana kadar böyle surer nasıl değiştireceksin?

Amin Allah razı olsun o nasıl babanne ya gavur mu müslüman mi bizimkilerde çocuğu banyoda banyo yaptırıyor çıplak edepsizlik ben bile beni çıplak görmesini istemem dikkat ederim
Araya dini ve ahlaki boyutlarda giriyorsa eğer bunu eşin anlayacaktır. Bu banyo konusu uzmanlara göre 2 yaşından sonra hiç uygun değil. Çocuğu istediklerinde verme ben zaman geçirecen veremem de yada kapıyı açma en etkili çözüm :)

Ben çıkamıyorum işin içinden onun anasını ya da babasına bişey olursa eşim birlikte yaşayalım da der kesin şimdi bakmakla zorunluymusum gibi davranıyor ailesine

Evde olduğumu biliyorlar hep kapıyı açmasam kötü olur :) evet az kaldı banyo konusuna da değinmeye içimde ukte kaldı edepsizlik bu

Ben çıkamıyorum işin içinden onun anasını ya da babasına bişey olursa eşim birlikte yaşayalım da der kesin şimdi bakmakla zorunluymusum gibi davranıyor ailesine
Zorunlu değilsin ama kimse kimsenin anasına babasına bakmak zorunda değil !!! Ne diyelim Allah im düşürmesin o durumlara inşallah. Benimki de diyordu ben kızı damadı çok kıymetli ayaklarinin altını opecek damadının nerdeyse çok isterse o baksın deyip geliyorum artik o da ona verilen değerle kendisine verilen degersizligin farkında olduğu için yani zorla gözüne soktugum için ses edemiyor bakmam da zaten bana hayati zindan eden insana eşek değilim bakayım insan olsun canımı yesin :)

Off bu ne yaa!
Nedir bu ailelerden cektigimiz.
Ben de ilk zamanlarda saygidan birsey demezdim, hergün aramamis onlara gitmemi isterlerdi.
Evimde ben daha o kadar hizmet edip is yapmadim.
Muhabbet bile etmezler benimle ama hep orada olmami isterler.
Artik cok az görüsüyoruz bir kere agzimi actim sonucta iyi seyler olmadi. Bildigin kavga ettiler.
Yetti ama ne evliligimden birsey anladim ne de cocugumdan.
Inanirmisin uzaga gittiler sanki yeni evliyim. Dünyaya bir daha geldim.
Yaa nemis bu diyorum. Yasamamisim resmen.
Bu kadar baski insani delirtir.

Evde olduğumu biliyorlar hep kapıyı açmasam kötü olur :) evet az kaldı banyo konusuna da değinmeye içimde üste kaldı edepsizlik bu
Banyodaydın , wcdeydin üstüm müsait değildi , çocukla uyuya kalmışım zilin sesini kıs hatta kapat çözüm çok aslında da sende benim gibi numara yapıp yalan söyleyemeyenlerdensin herhalde :)

Ben bakarmiyim bilmiyorum yaptıkları onca seye ragmen üstün bi performans sergiliyorum da bende şaşırıyorum çok merhametli yim sanırım bide haketseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…