hergun hergun olmazki,olurmuki?

• Konu Sahibi Konu Sahibi n_o_d
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabiki bakabilir,benim rahatsız olduğum tavırlarıydı ilk sayfalardada yazdığım gibi.
bıraktığında annesine sinir oldum ilgilenmiyim diye bi durum olmuyo tabi mümkünmü böyle bişey.

o geldiğinde o zaman sen de kendine uğraş bul. dışarıda işin varsa hallet gibi..
ama tabi senin de evin sayılır, sonuçta birliktesiniz şu an ve normal şartlarda kvaliden yaşlı olduğu için komşunun seni muhatap alması lazım. bu da ona kaba olma hakkını asla vermez. ya da sen de yanlış anlıyor olabilirsin olaya ön Yargılı olduğun için… kadının tarzı da bu olabilir. Sen de rahatsız olduğun yerleri güzel bir mizaçla kadına belli edebilirsin.

ben de dogum yapalı 7 gun olmuştu.dikişlerin oldugu bölgede iç kanama olmuştu.çok agrım vardı hem de kanamanın sebebi ne bilemiyorduk.kızımı kasım soğudundan hastaneye bizimle birlikte götürmek zorunda kalmıştım.yol boyunca aglamıştım kızıma bakıp bakıp.

bazı arkadaşlar öyle bir yorum yapmış ki

"senin de bir gün işin düşerse komşuya "diye.... bir gün baska ayın 20 günü başka ama dimi bazı kavramları oturtalım. Sanki konu sahibi hiç istemiyor gibi olmuş...

Belli başlı zamanlarda bırakılır ama her gün bırakması işine öyle geldiği için ve rahatlığından kaynaklı o komşunun...

Çocuk hasta olur lafına inanmıyorum .Asıl çocuklar dört duvar arasında hava almazsa hasta olur.. Kışın da pekala dışarı çıkabilir bebekler,çocuklar..

Boyle durumlarda komsuluk cok onemli
Acil durumlarda tabi bende birakabilirim

Son düzenleme:

ben kvye bile bırakıp çocuğumu markete gitmiyorum.nereye gidersem yanımda.
annem çocuğa bakarım işine dön dedi onu bile kabul etmedim.ne gerek var annemim düzenini bozucam diye.
ben anlatamadım sanırım neden rahatsız olduğumu.

kesinlikle katılmıyorum
evet ilerde bigün çocuğunu bırakacak bir yer bulamadığında anlayacak ne demek istedğimi
ben yaşadım bu durumu

şartlar canım
ben evladımı 6 aylık bıraktım
şimdi 4 yaşında
kv baktı genelde
ama acil bi iş olduğundada bırakıyorsun komşuya
herkesin birbirine işi düşer bunu unutma

Seninle tarzimiz cok benziyor bende ben nereye cocugum.oraya misaliyimdir
Kimseye yuk olmak.istemem cok buyuk birsey olmadiktan sonra
Esim.evdeyse acil esim varsa o ilgilenir

Son düzenleme:

Konuyu farklı yerlere çekiyorsunuz diyorsun da elimde değil yani demeden geçemeyeceğim. Tam bir ironi bu dediklerin.. şu an burada olanların %80 i evli ve yarısı çocuk sahibi. Ben de onlardan biriyim. Ben doğumdan 1 hafta sonra işe geldim. Çocuk doğurmak çalışmaya engel değil ki… sonuçta onların gelecekleri için çalışıyoruz.

şartlar canım
şimdi 4 yaşında
kv baktı genelde

Acil bir iş çıkması başka. Bunu 1 ay ctsi Pazar hariç her gün rutine bindirmek çok başka bence.

%100 katılıyorum sana canım
hayat şartları bazen aglaya glaya da olsa bırakıp gidiyorsun çocuğunu
bende isterdim onsuz manava bile gitmemeyi ama olmuyor
insanın etrfaında çocugunu bırakacagı güvendiği birilerinin olması güsel bence

şartlar canım
şimdi 4 yaşında
kv baktı genelde

acil bir iş adı üzerinde..
ama bu komşu keyfi bırakıyor haftanın 5 günü sorun burda zaten..
yoksa kimse insanlıktan yoksun değil.

acil bir iş çıkması başka. Bunu 1 ay ctsi pazar hariç her gün rutine bindirmek çok başka bence.

evet o dogru.benim kv bakıyor çocuguma ama onunda bazen önemli bi işi oluyor bırakıyorum gönül rahatlıgıyla arkamdan laf olmadığını da biliyorum kafam rahat gidiyorum işe:)

Ama bu komşu keyfi bırakıyor haftanın 5 günü sorun burda zaten..
Yoksa kimse insanlıktan yoksun değil.

tabikide değil ama ben keyfi olduğunuda düşünmüyorum.hava soguk ve mevsim kış.eger çok çok şikayetciyse gerçekten bunu dile getirmeli artık.

Aklımdan hiç çıkmıyor iş fabrikanın mutfağında sütümü sağmıştım zaten zar zor geliyordu. Çıkan bir damlacık sütü de bizim çaycı ne olduğunu anlamamış pompayı ters koymuş buzdolabına dökülmüştü. Şu an daha basit geliyor konu ama o gün çok ağlamıştım. Ben çocuğumun zamanından çalıp gelmiştim işe ve ona bir süt sağıp saklamayı bile beceremiyordum..neyse Allah sağlık versin herkesin çocuğuna da bunlar gelip geçici şeyler diyelim..

evet o dogru.benim kv bakıyor çocuguma ama onunda bazen önemli bi işi oluyor bırakıyorum gönül rahatlıgıyla arkamdan laf olmadığını da biliyorum kafam rahat gidiyorum işe:)

Kvalide anne başka. Ben de anneme..
Hasta olsa bile gözüm arkada olmuyor çok şükür.

sizinde çocuğunuz var Allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin o kadında zevkinden bırakmıyordur çocuğunu hele ki çocuğunun istenmediğini bile bile ...
hele 1 yaşında el kadar bebek ne yani bu kadar mı insanlık öldü batıda....
ev kayınvalidenizin kadın çocuğunu bıraktığında sizde çocuğunuzu alıp dışarı çıkın hem çocuğunuz kıskançlık triplerine girmez hem de siz girmezsiniz....

Allahım ben yatayım kalkayım komşularıma dua edeyim.. komşularım olmasa ikizlerimle tek başıma gurbetlerde yapamazdım herhalde ....

İşte beraber yaşamak bu anlamda sorun
Sen istemiyosun ama kaynanan istiyo demek ki, millet te yüz bulunca astar isteyebiliyo
Tek olsan tavrını rahatlıkla koyar, gerekirse kapını açmazdın. Şimdi sen açmasan kayınvaliden açıyomuş

O zaman sen ilgilenme, kayınvaliden baksın komşunun çocuğuna
Senin zaten 3 yaşında bi çocuğun varmış, onla ilgilenirsin.

Anlıyorum
Rica edilse her şeyi yapabilirim bende elimden geldiğince
Dayatma olursa yapacağım varsa da yapmam ama burda tek söz hakkına sahip sen değilsin maalesef, görmezden geleceksin artık.

Çok pardon ama
Siz de komşularınıza dan dun diye dalıyo musunuz ? Kapı açılır açılmaz
Müsait misiniz diye sormuyo musunuz ?
Teşekkür vs. etmiyo musunuz ?

Konu sahibi bunlardan bahsediyo, hakikaten bu kadarı çok kabaca. İnsan yapacaksa da görevi gibi davranıldığından yapmaktan sıkılabilir. Bu çok normal.

Ama bu komşu keyfi bırakıyor haftanın 5 günü sorun burda zaten..
Yoksa kimse insanlıktan yoksun değil.

aynı durumları bende yaşadım sırf bu yüzden çocuğum 6 ay kadar emdi.çok zor konu sahibi gibi olmak isterdim elbette bebeğimsiz hiç bir yere gitmemek onu yanımdan ayırmamak ne güsel olurdu ama şartlar.
Benim kızımda 1 yaşına kadar kvdeme anne bana adımla hitap etmişti en çok üzüldüğüm şey o olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…