tabiki bakabilir,benim rahatsız olduğum tavırlarıydı ilk sayfalardada yazdığım gibi.
bıraktığında annesine sinir oldum ilgilenmiyim diye bi durum olmuyo tabi mümkünmü böyle bişey.
aynen öyle. eskiden komşularımızın bile yedi ceddini tanırdık. şimdi başka ellerdeyim (hastalığın verdiği bir duygusallık da var zaten üzerimde) geçen hafta hem ben hem oğlum hasta oldu ve çocuğu o hasta haliyle arkamdan sürekleyip doktora götürmek zorunda kaldım.
oysa ki şöyle iyi niyetli bir komşum olsa kuzumu bırakır gider alırdım ilaçlarımı(
gurbette olup kimsesi olmayanlar anlar halimden. çook zor çook. annemi çok özledim, memleketimi insanımı çok özledim(
ben de dogum yapalı 7 gun olmuştu.dikişlerin oldugu bölgede iç kanama olmuştu.çok agrım vardı hem de kanamanın sebebi ne bilemiyorduk.kızımı kasım soğudundan hastaneye bizimle birlikte götürmek zorunda kalmıştım.yol boyunca aglamıştım kızıma bakıp bakıp.
seninde bir gün işin olursa çocugu bırakmak istediğinde aynı suratla karşılaşırsan anlarsın ancak
anladığım kadarıyla çalışan biri diilsin.o zman anlardın.kendimden örnek veriyim bazen öle durumlar oluyor ki 1 saat çok acil işim çıkıp,çocuğu bırakacak komşu bulamıyorum.yok çünki komşuluk ilişkimiz.allahtan benim öle problemim yok eltim kv dem var ama.herkesin birbirine işi düşer unutma...
bazı arkadaşlar öyle bir yorum yapmış ki
"senin de bir gün işin düşerse komşuya "diye.... Bir gün baska ayın 20 günü başka ama dimiBazı kavramları oturtalım. Sanki konu sahibi hiç istemiyor gibi olmuş...
Belli başlı zamanlarda bırakılır ama her gün bırakması işine öyle geldiği için ve rahatlığından kaynaklı o komşunun...
çocuk hasta olur lafına inanmıyorum .asıl çocuklar dört duvar arasında hava almazsa hasta olur.. Kışın da pekala dışarı çıkabilir bebekler,çocuklar..
bazı arkadaşlar öyle bir yorum yapmış ki
"senin de bir gün işin düşerse komşuya "diye.... Bir gün baska ayın 20 günü başka ama dimiBazı kavramları oturtalım. Sanki konu sahibi hiç istemiyor gibi olmuş...
Belli başlı zamanlarda bırakılır ama her gün bırakması işine öyle geldiği için ve rahatlığından kaynaklı o komşunun...
çocuk hasta olur lafına inanmıyorum .asıl çocuklar dört duvar arasında hava almazsa hasta olur.. Kışın da pekala dışarı çıkabilir bebekler,çocuklar..
ben kvye bile bırakıp çocuğumu markete gitmiyorum.nereye gidersem yanımda.
Annem çocuğa bakarım işine dön dedi onu bile kabul etmedim.ne gerek var annemim düzenini bozucam diye.
Ben anlatamadım sanırım neden rahatsız olduğumu.
annem çocuğa bakarım işine dön dedi onu bile kabul etmedim.ne gerek var annemim düzenini bozucam diye.
ben anlatamadım sanırım neden rahatsız olduğumu.
annem çocuğa bakarım işine dön dedi onu bile kabul etmedim.ne gerek var annemim düzenini bozucam diye.
ben anlatamadım sanırım neden rahatsız olduğumu.
şartlar canım
ben evladımı 6 aylık bıraktım
şimdi 4 yaşında
kv baktı genelde
ama acil bi iş olduğundada bırakıyorsun komşuya
herkesin birbirine işi düşer bunu unutma
konuyu farklı yerlere çekiyorsunuz diyorsun da elimde değil yani demeden geçemeyeceğim. Tam bir ironi bu dediklerin.. şu an burada olanların %80 i evli ve yarısı çocuk sahibi. Ben de onlardan biriyim. Ben doğumdan 1 hafta sonra işe geldim. çocuk doğurmak çalışmaya engel değil ki sonuçta onların gelecekleri için çalışıyoruz.
şartlar canım
ben evladımı 6 aylık bıraktım
şimdi 4 yaşında
kv baktı genelde
ama acil bi iş olduğundada bırakıyorsun komşuya
herkesin birbirine işi düşer bunu unutma
acil bir iş çıkması başka. Bunu 1 ay ctsi pazar hariç her gün rutine bindirmek çok başka bence.
acil bir iş adı üzerinde..
Ama bu komşu keyfi bırakıyor haftanın 5 günü sorun burda zaten..
Yoksa kimse insanlıktan yoksun değil.
%100 katılıyorum sana canım
hayat şartları bazen aglaya glaya da olsa bırakıp gidiyorsun çocuğunu
bende isterdim onsuz manava bile gitmemeyi ama olmuyor
insanın etrfaında çocugunu bırakacagı güvendiği birilerinin olması güsel bence
evet o dogru.benim kv bakıyor çocuguma ama onunda bazen önemli bi işi oluyor bırakıyorum gönül rahatlıgıyla arkamdan laf olmadığını da biliyorum kafam rahat gidiyorum işe:)
sizinde çocuğunuz var Allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin o kadında zevkinden bırakmıyordur çocuğunu hele ki çocuğunun istenmediğini bile bile ...
hele 1 yaşında el kadar bebek ne yani bu kadar mı insanlık öldü batıda....
ev kayınvalidenizin kadın çocuğunu bıraktığında sizde çocuğunuzu alıp dışarı çıkın hem çocuğunuz kıskançlık triplerine girmez hem de siz girmezsiniz....
Allahım ben yatayım kalkayım komşularıma dua edeyim.. komşularım olmasa ikizlerimle tek başıma gurbetlerde yapamazdım herhalde ....
acil bir iş adı üzerinde..
Ama bu komşu keyfi bırakıyor haftanın 5 günü sorun burda zaten..
Yoksa kimse insanlıktan yoksun değil.
aklımdan hiç çıkmıyor iş fabrikanın mutfağında sütümü sağmıştım zaten zar zor geliyordu. çıkan bir damlacık sütü de bizim çaycı ne olduğunu anlamamış pompayı ters koymuş buzdolabına dökülmüştü. şu an daha basit geliyor konu ama o gün çok ağlamıştım. Ben çocuğumun zamanından çalıp gelmiştim işe ve ona bir süt sağıp saklamayı bile beceremiyordum..neyse allah sağlık versin herkesin çocuğuna da bunlar gelip geçici şeyler diyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?