sizinde çocuğunuz var Allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin o kadında zevkinden bırakmıyordur çocuğunu hele ki çocuğunun istenmediğini bile bile ...
hele 1 yaşında el kadar bebek ne yani bu kadar mı insanlık öldü batıda....
ev kayınvalidenizin kadın çocuğunu bıraktığında sizde çocuğunuzu alıp dışarı çıkın hem çocuğunuz kıskançlık triplerine girmez hem de siz girmezsiniz....
Allahım ben yatayım kalkayım komşularıma dua edeyim.. komşularım olmasa ikizlerimle tek başıma gurbetlerde yapamazdım herhalde ....
çok pardon ama
siz de komşularınıza dan dun diye dalıyo musunuz ? Kapı açılır açılmaz
müsait misiniz diye sormuyo musunuz ?
Teşekkür vs. Etmiyo musunuz ?
Konu sahibi bunlardan bahsediyo, hakikaten bu kadarı çok kabaca. Insan yapacaksa da görevi gibi davranıldığından yapmaktan sıkılabilir. Bu çok normal.
blki bu insanın kişiliği gereği teşekkür etmeyi ve rica etmeyi bilmiyor da olabilir.bazı insanlar gerçekten bilmiyor ama
sizinde çocuğunuz var Allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin o kadında zevkinden bırakmıyordur çocuğunu hele ki çocuğunun istenmediğini bile bile ...
hele 1 yaşında el kadar bebek ne yani bu kadar mı insanlık öldü batıda....
ev kayınvalidenizin kadın çocuğunu bıraktığında sizde çocuğunuzu alıp dışarı çıkın hem çocuğunuz kıskançlık triplerine girmez hem de siz girmezsiniz....
Allahım ben yatayım kalkayım komşularıma dua edeyim.. komşularım olmasa ikizlerimle tek başıma gurbetlerde yapamazdım herhalde ....
blki bu insanın kişiliği gereği teşekkür etmeyi ve rica etmeyi bilmiyor da olabilir.bazı insanlar gerçekten bilmiyor ama
Çocuğunu kucağına alıp neden gitmiyor ben de onu anlamadım. Kaçırdım mı?
ahh elmişim niye öyle dedinÇocuğunu kucağına alıp neden gitmiyor ben de onu anlamadım. Kaçırdım mı?
çocugun olunca anlarsın diyicem ama anlıycak gibi diilsin maalesefçok zorda kalırsa kimseyi bulamazsa götürüyomuş yazıyodu bi yerde
bi de havalar soğuyunca onu da bırakmış
insanlar ne rahat
ben daha hamile bile değilim, sadece anneme nazım geçebilir ve ona güvenebilirim diye kalktım evi anneme yakına taşıdım
millet komşulardan bi kurban seçiyo demek kendine
Ahh elmişim niye öyle dedinYa çocuk hasta olursa
Sen de o insanlıktan nasibini alamamışlardan olursun
tamamen komşusunun işine gelmediğinden tabii ki.. Nasılsa haa höö deyip çocugu komşuya salıyor açık kapı arasından... Bakan var.. Rahatı iyi.. Iki elini sallaya sallaya gidip geliyor işte
bende çocugumu kv demie bırakıyorum ama onun işi olduğundada başka bir yer bulmak gerektiğinde komşuya bırakılabilir bncerabbim günah yazmasın görmemişin bi bebeği olmuş denmesin ama ben güvenemem arkadaş, zaten o yüzden 2 sene ücretsiz iznimin tamamını kullanıcam kredi borcumuz olduğu halde, benim bi sıkıntım olursada eşim izin alır heralde ya da problemimiz büyükse ailelerden birini çağırırız diye düşünüyorum, neler okuyoruz neler duyuyoruz bunun doğusu batısıda yok eskisi gibi içi dışı bir komşular yok ki nerden bilcem hırlımı hırsızmı
aaaaa iyiki söledin yaa kesin düşünememiştir.ne kadar ön yargılısınız.acıdım o kadına gerçektençocuğunu kucağına alıp neden gitmiyor ben de onu anlamadım. Kaçırdım mı?
benim aprt.komşuluk ilişkilerim çok zayfıftır çalıştığımdan ama 1 saat ya hepi topu kimden istersem bakar.komşuculuk oynamayı hiç sevmem.
Devir bizim çocukluğumuzun devri değil. Bizim evlerin anahtarları kapının üzerinde dururdu tüm mahalle
ama şimdi oturduğum apartmandaki insanların sesine, gürültüsüne, saygısızlıklarına tahammül edemiyorum ki komşuluk edeyim.
5 senedir apartmandaki komşularımı 1 kere ağırladım o da yeni gelin geldiğimde o gün zaten tövbe ettim.
Deneseler de giremediler evime.
Orası sizin eviniz olsa açmayın kapıyı, kovun gerekirse derdim ama o ev kayınvalidenin evi
ve kaba tabirle onun borusu ötüyor.
Komşunun kaba tavırlarından, emrivakilerden rahatsız olmuyorsa buyursun baksın yapacak bir şey yok.
Benim apartmanda vardı bir tip komşu komşunun külene muhtaç düstrunu benimsemiş
ama bakarsan hep kendisi muhtaç, bir kere kapısını tıklatmamışım bir müşkülüm için yardım istememişim
demem o ki kesin sizin işiniz düşse bir manisi olur.
tabiki de teşekkür ve rica etmek erdemdir.ama bilmeyen insanada zorla ögretemessinöğrensin o zaman, kaç yaşında insan yani
öğrensin ki çocuğuna da yol yordam öğretebilsin
bence çok ayıp bi tavır..
Ben bakkalcı paramın üstünü bile verse, teşekkür ederim
değil ki her gün çocuğumu komşuya bırakıcam da dan dun girip çıkıcam
Bu devirde anneanne-babaanne bile ben toruna bakamam her gün her gün diyebiliyoken
komşuya göreviymiş gibi dayatma yapılması çok sinir bozucu bence de
bazı insanlar da "bu kişilikte" ki insanlara yardım etmeyi sevmiyor olabilir.. Var böyle kişiler, mesela ben.. Rica ve teşekkür yoksa parmağımı oynatmam.. Teşekküre minneti olmayan yardım istemeyecek o halde, kimse kimsenin uşağı değil..
Çok zorda kalırsa kimseyi bulamazsa götürüyomuş yazıyodu bi yerde
Bi de havalar soğuyunca onu da bırakmış
İnsanlar ne rahat
Ben daha hamile bile değilim, sadece anneme nazım geçebilir ve ona güvenebilirim diye kalktım evi anneme yakına taşıdım
Millet komşulardan bi kurban seçiyo demek kendine
ahh elmişim niye öyle dedinya çocuk hasta olursa
sen de o insanlıktan nasibini alamamışlardan olursun
tamamen komşusunun işine gelmediğinden tabii ki.. nasılsa haa höö deyip çocugu komşuya salıyor açık kapı arasından... bakan var.. rahatı iyi.. iki elini sallaya sallaya gidip geliyor işte
Onun açıklaması yok elmy işte. Yani her gün bir de nezaket yoksunu bir kadın..
Bazı kesim de inatla insanlık öldü mü diyor..doğudakiler batıdakileri beğenmiyor.. konu çok yönlü senin anlayacağın. Tut bir tarafından
Aa elmayracim cocuk hasta olurmus arkadaslar ole diyor
Biz kotu anneyiz sanki hergun cikartiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?