hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

canim kalori miktarin kadar yediginde almiyor musun kilo.ben vucudumun ihtiyacini yiyip nasil aliyorum hayret...ben de kilo alsam da haftada bi kere 1700 yiyim de hem keyif yapmis olayim hem de vucudumu sasirtayim bari
valla almadım bugüne kadar. 6 haftadır yapıyorum bak 7.5 kilo verdim hem de haftada bir gün istediğimi yedim. tabi günlük almam gereken kalori miktarını geçmedim ve geç yemek yemedim.

Kizlar bana kizmayin ama kalori sayarak beslenmek cok dogru gelmiyor bana. Fazla kilolarinizi vereceksiniz sonrasinda kafaniz rahat etmeyecek gibi gekiyor sanki. Ne bileyim 5 6 sene sonrasinda hala kalori mi sayacaksiniz
aslında insan belli bir zaman sonra ne kaç kalori biliyor öğreniyor. ben hergün kalori hesabı yapmıyorum doğrusu. Ne az kalori biliyoruz zaten. zaten insan porsiyonlarını abartmadan yerse, geç yemezse ve su içmeyi ihmal etmezse kilosu da artmaz zaten.

Kizlar bana kizmayin ama kalori sayarak beslenmek cok dogru gelmiyor bana. Fazla kilolarinizi vereceksiniz sonrasinda kafaniz rahat etmeyecek gibi gekiyor sanki. Ne bileyim 5 6 sene sonrasinda hala kalori mi sayacaksiniz
canim ben de saymam zaten porsiyonlari kuculturum sadece.anlasilir olabileyim diye kaba taslak hesap yaptim.az cok biliyorum kalorilerini

Dogru evet abartmadan ve erken yedigi muddetce kilo almaz insan. Ben usengec bi insan oldugum icin sanirim bana zor geliyor kalori hesaplayip durmak

canim kalori miktarin kadar yediginde almiyor musun kilo.ben vucudumun ihtiyacini yiyip nasil aliyorum hayret...ben de kilo alsam da haftada bi kere 1700 yiyim de hem keyif yapmis olayim hem de vucudumu sasirtayim bari
bende kalori saymistim 2 ay falan bırakınca geri aldım hepsini sonrasında tatlılara verdim kendimi sinirlayinca yapamıyorum ben kb ile tatlı yiyorum her şey yiyorum ve çok tokum

regl tarihim yaklaştıkça doyma hissim yok oluyor sürekli aç hissediyoruum
bide yarın bildirim günümüz ya strese giriyorum valla

Menumu yazatim bitti yeme isim.

Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Yarim dilim tam bugday ekmegi
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Maydanoz
3 4 tane ceviz

Ara
Yesilcay

Aksam
1 tabak patatesli sebzeli tavuk
4 yaprak sarma
1 kase yogurt

benimki acaip benim iki gündür yiyesim var
sabah kaşar peyniri, beyaz peynir, domates, siyah zeytin 6-7 tane, fıstık ezmesi ve petek balı iki kocaman dilim beyaz ekmek
öğlen atladım tabi bu kadar yiyince.
ara öğün: 3 fındık, 3 kuru kayısı
akşam bir porsiyon makarna, bir porsiyon bezelye yemeği.

bu kadar

kızlarrrr bu saatte süt içsem bir bardak sizce bir zzarari olur mu. sanki masum bi içecek gibi geldi bana ama...

Menumu yazatim bitti yeme isim.

Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Yarim dilim tam bugday ekmegi
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Maydanoz
3 4 tane ceviz

Ara
Yesilcay

Aksam
1 tabak patatesli sebzeli tavuk
4 yaprak sarma
1 kase yogurt
canım masallh sanki bunlar az gibi bana yetmez gibi. seni tebrik ederim. Süpersin 3 öğünde bitiriyorsun günü. .harika

kızlarrrr bu saatte süt içsem bir bardak sizce bir zzarari olur mu. sanki masum bi içecek gibi geldi bana ama...
Bence bi zarari olmaz.

canım masallh sanki bunlar az gibi bana yetmez gibi. seni tebrik ederim. Süpersin 3 öğünde bitiriyorsun günü. .harika
Tesekkur ederim :) Kahvaltimi ogle saatlerinde yapinca yetiyor canim. Gec kalkinca. 6da bitti yemem ama hala sindiremedim cok fena siskinlik hissediyorum neden anlayamadim. Suclu hissettiriyor kendimi
Sindirime yardimci bitki cayi bilen varsa yardimci olursa sevinirim.

bazen ben de öyle dünyayı yemiş gibi hissediyorum kendimi az da yesem. ama bence biraz da psikolojik . beynimiz karnimizdan önce doyuyor galiba bi de çok su içtiysen o da şişkinlik yapmıştır merak etme sen gayet güzel az yemissin masallh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…