valla almadım bugüne kadar. 6 haftadır yapıyorum bak 7.5 kilo verdim hem de haftada bir gün istediğimi yedim. tabi günlük almam gereken kalori miktarını geçmedim ve geç yemek yemedim.canim kalori miktarin kadar yediginde almiyor musun kilo.ben vucudumun ihtiyacini yiyip nasil aliyorum hayret...ben de kilo alsam da haftada bi kere 1700 yiyim de hem keyif yapmis olayim hem de vucudumu sasirtayim bari
aslında insan belli bir zaman sonra ne kaç kalori biliyor öğreniyor. ben hergün kalori hesabı yapmıyorum doğrusu. Ne az kalori biliyoruz zaten. zaten insan porsiyonlarını abartmadan yerse, geç yemezse ve su içmeyi ihmal etmezse kilosu da artmaz zaten.Kizlar bana kizmayin ama kalori sayarak beslenmek cok dogru gelmiyor bana. Fazla kilolarinizi vereceksiniz sonrasinda kafaniz rahat etmeyecek gibi gekiyor sanki. Ne bileyim 5 6 sene sonrasinda hala kalori mi sayacaksiniz
canim ben de saymam zaten porsiyonlari kuculturum sadece.anlasilir olabileyim diye kaba taslak hesap yaptim.az cok biliyorum kalorileriniKizlar bana kizmayin ama kalori sayarak beslenmek cok dogru gelmiyor bana. Fazla kilolarinizi vereceksiniz sonrasinda kafaniz rahat etmeyecek gibi gekiyor sanki. Ne bileyim 5 6 sene sonrasinda hala kalori mi sayacaksiniz
Dogru evet abartmadan ve erken yedigi muddetce kilo almaz insan. Ben usengec bi insan oldugum icin sanirim bana zor geliyor kalori hesaplayip durmakaslında insan belli bir zaman sonra ne kaç kalori biliyor öğreniyor. ben hergün kalori hesabı yapmıyorum doğrusu. Ne az kalori biliyoruz zaten. zaten insan porsiyonlarını abartmadan yerse, geç yemezse ve su içmeyi ihmal etmezse kilosu da artmaz zaten.
Bi sure sonra ezberleniyodur zatencanim ben de saymam zaten porsiyonlari kuculturum sadece.anlasilir olabileyim diye kaba taslak hesap yaptim.az cok biliyorum kalorilerini
bende kalori saymistim 2 ay falan bırakınca geri aldım hepsinicanim kalori miktarin kadar yediginde almiyor musun kilo.ben vucudumun ihtiyacini yiyip nasil aliyorum hayret...ben de kilo alsam da haftada bi kere 1700 yiyim de hem keyif yapmis olayim hem de vucudumu sasirtayim bari
BENDE ÖYLE STRESE GİRİYORUM VE VEREMEDİM YARINA UMUDUM AZALIYOR İŞİM TUHAF YANI YEMİYORUMDAregl tarihim yaklaştıkça doyma hissim yok oluyor sürekli aç hissediyoruum
bide yarın bildirim günümüz ya strese giriyorum valla
Kuzum niye strese giriyorsun bu hafta da böyle oluversin bişeycik olmaz önemli olan telafi edebilmekregl tarihim yaklaştıkça doyma hissim yok oluyor sürekli aç hissediyoruum
bide yarın bildirim günümüz ya strese giriyorum valla
Sen yememeye devam et canım mükafatını alırsın elbetBENDE ÖYLE STRESE GİRİYORUM VE VEREMEDİM YARINA UMUDUM AZALIYOR İŞİM TUHAF YANI YEMİYORUMDA
Sen yememeye devam et canım mükafatını alırsın elbet[/QUUMARIM ÖYLE OLUR
süpersinMenumu yazatim bitti yeme isim.
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Yarim dilim tam bugday ekmegi
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Maydanoz
3 4 tane ceviz
Ara
Yesilcay
Aksam
1 tabak patatesli sebzeli tavuk
4 yaprak sarma
1 kase yogurt
Kendimi hic super hissetmiyorum ama ben dunyayi yemisim gibi siskinlik var susüpersin
canım masallh sanki bunlar az gibi bana yetmez gibi. seni tebrik ederim. Süpersin 3 öğünde bitiriyorsun günü. .harikaMenumu yazatim bitti yeme isim.
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Yarim dilim tam bugday ekmegi
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Maydanoz
3 4 tane ceviz
Ara
Yesilcay
Aksam
1 tabak patatesli sebzeli tavuk
4 yaprak sarma
1 kase yogurt
Bence bi zarari olmaz.kızlarrrr bu saatte süt içsem bir bardak sizce bir zzarari olur mu. sanki masum bi içecek gibi geldi bana ama...
Tesekkur ederim :) Kahvaltimi ogle saatlerinde yapinca yetiyor canim.canım masallh sanki bunlar az gibi bana yetmez gibi. seni tebrik ederim. Süpersin 3 öğünde bitiriyorsun günü. .harika
bazen ben de öyle dünyayı yemiş gibi hissediyorum kendimi az da yesem. ama bence biraz da psikolojik . beynimiz karnimizdan önce doyuyor galibaBence bi zarari olmaz.
Tesekkur ederim :) Kahvaltimi ogle saatlerinde yapinca yetiyor canim.Gec kalkinca. 6da bitti yemem ama hala sindiremedim cok fena siskinlik hissediyorum neden anlayamadim. Suclu hissettiriyor kendimi
Sindirime yardimci bitki cayi bilen varsa yardimci olursa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?