Tesekkur ederimbazen ben de öyle dünyayı yemiş gibi hissediyorum kendimi az da yesem. ama bence biraz da psikolojik . beynimiz karnimizdan önce doyuyor galibabi de çok su içtiysen o da şişkinlik yapmıştır merak etme sen gayet güzel az yemissin masallh..
Bitki cayi ic sen de sicak sicak. Veya sekersiz turk kahvesi falan.sütü de içtim bile... artık bakalım sabah gorcz inş. zararı olmaz bu saatlerde eşim sıcak bişeyler içerken ben de duramiyorum ya canım istiyor keyif yapmak benim de ya..
Canım kahvaltın çok güzel ama akşam hem patates hem dolma fazla olmuş gibiMenumu yazatim bitti yeme isim.
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Yarim dilim tam bugday ekmegi
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Maydanoz
3 4 tane ceviz
Ara
Yesilcay
Aksam
1 tabak patatesli sebzeli tavuk
4 yaprak sarma
1 kase yogurt
Ben yasemin çayı içiyorum kokusu da çok güzel hem. aynı zamanda kayısı çayını öneririm gece yatmadan içiyorsun sabah şişkinlik falan kalmıyorBence bi zarari olmaz.
Tesekkur ederim :) Kahvaltimi ogle saatlerinde yapinca yetiyor canim.Gec kalkinca. 6da bitti yemem ama hala sindiremedim cok fena siskinlik hissediyorum neden anlayamadim. Suclu hissettiriyor kendimi
Sindirime yardimci bitki cayi bilen varsa yardimci olursa sevinirim.
hmm güzelmiş bak kayısı cayi sallama çay demi canım bu. severim tadını ben de deneyeyim. :)Ben yasemin çayı içiyorum kokusu da çok güzel hem. aynı zamanda kayısı çayını öneririm gece yatmadan içiyorsun sabah şişkinlik falan kalmıyor
Evet canım sallamahmm güzelmiş bak kayısı cayi sallama çay demi canım bu. severim tadını ben de deneyeyim. :)
oy masallh kesin eksilerdesin yarın inş. şu oglani uyutayim da ben de az biraz spor yapayım bari..İyi akşamlar kızlar spordan geldim çok yorgunum
Menüm
Sabah bir haşlanmış yumurta
Çavdar ekmeğine çeyrek tost
Yarım domates
Bir salatalık
Ara 10 çiğ badem
İnce bi dilim elma
Öğlen peynirli omlet iki yumurtadan
Ara 5 badem
Akşam 100 gr yağı sürülmüş zeytinyağlı tonbalığı
Spor 3 km hızlı tempoda yürüyüş
15 dk eliptik bisiklet
20 dk karın
20 dk ağırlıkla bacak egzersizi
Su2.5 litre
3 kupa yeşil çay
anamm sen vermeyeceksin de ben mi kilo vercem. Süpersin canım 1 aya kalmaz ideal kilona düşersin senİyi akşamlar kızlar spordan geldim çok yorgunum
Menüm
Sabah bir haşlanmış yumurta
Çavdar ekmeğine çeyrek tost
Yarım domates
Bir salatalık
Ara 10 çiğ badem
İnce bi dilim elma
Öğlen peynirli omlet iki yumurtadan
Ara 5 badem
Akşam 100 gr yağı sürülmüş zeytinyağlı tonbalığı
Spor 3 km hızlı tempoda yürüyüş
15 dk eliptik bisiklet
20 dk karın
20 dk ağırlıkla bacak egzersizi
Su2.5 litre
3 kupa yeşil çay
inşallah canım:) seninde benim gibi bi canavarın var desene:) yap yap sporunu mutlakaoy masallh kesin eksilerdesin yarın inş. şu oglani uyutayim da ben de az biraz spor yapayım bari..
inşallah kuzum ya :)valla yarın tartı günü diye bugün çok dikkat ettim ama cmts eşimle kahvaltıya gidicez acısını çıkartcamA
anamm sen vermeyeceksin de ben mi kilo vercem. Süpersin canım 1 aya kalmaz ideal kilona düşersin sen
Hakettin ama ciddeninşallah canım:) seninde benim gibi bi canavarın var desene:) yap yap sporunu mutlaka
inşallah kuzum ya :)valla yarın tartı günü diye bugün çok dikkat ettim ama cmts eşimle kahvaltıya gidicez acısını çıkartcam
Aslinda patatesi cok degildi ama fazla olmus demek ki hala acikmadim bes dakika once tika basa yemisim gibi hissediyorum su anCanım kahvaltın çok güzel ama akşam hem patates hem dolma fazla olmuş gibi
Tamam tesekkur ederim kayisi cayi varmis evde onu yaptim hemen iciyorum.Ben yasemin çayı içiyorum kokusu da çok güzel hem. aynı zamanda kayısı çayını öneririm gece yatmadan içiyorsun sabah şişkinlik falan kalmıyor
Sağol canımAslinda patatesi cok degildi ama fazla olmus demek ki hala acikmadim bes dakika once tika basa yemisim gibi hissediyorum su an
Tamam tesekkur ederim kayisi cayi varmis evde onu yaptim hemen iciyorum.
Bu arada menunu yazdigin mesaji alintilayamadim canim masallahin var gercekten.Sporunu okurken ben yoruldum
süper aynen devamgecen hafta 68.7
bu hafta 67.8 Eki Görüntüle 1488329
olsun devam canımEki Görüntüle 1488313 Günaydın kızlar. İyi bari geçen haftayla aynı sayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?