hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

sütü de içtim bile... artık bakalım sabah gorcz inş. zararı olmaz bu saatlerde eşim sıcak bişeyler içerken ben de duramiyorum ya canım istiyor keyif yapmak benim de ya..

Tesekkur ederim
Cok su da icmedim ama bilemedim ki

sütü de içtim bile... artık bakalım sabah gorcz inş. zararı olmaz bu saatlerde eşim sıcak bişeyler içerken ben de duramiyorum ya canım istiyor keyif yapmak benim de ya..
Bitki cayi ic sen de sicak sicak. Veya sekersiz turk kahvesi falan.

Menumu yazatim bitti yeme isim.

Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Yarim dilim tam bugday ekmegi
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Maydanoz
3 4 tane ceviz

Ara
Yesilcay

Aksam
1 tabak patatesli sebzeli tavuk
4 yaprak sarma
1 kase yogurt
Canım kahvaltın çok güzel ama akşam hem patates hem dolma fazla olmuş gibi

Ben yasemin çayı içiyorum kokusu da çok güzel hem. aynı zamanda kayısı çayını öneririm gece yatmadan içiyorsun sabah şişkinlik falan kalmıyor

Ben yasemin çayı içiyorum kokusu da çok güzel hem. aynı zamanda kayısı çayını öneririm gece yatmadan içiyorsun sabah şişkinlik falan kalmıyor
hmm güzelmiş bak kayısı cayi sallama çay demi canım bu. severim tadını ben de deneyeyim. :)

İyi akşamlar kızlar spordan geldim çok yorgunum
Menüm
Sabah bir haşlanmış yumurta
Çavdar ekmeğine çeyrek tost
Yarım domates
Bir salatalık
Ara 10 çiğ badem
İnce bi dilim elma
Öğlen peynirli omlet iki yumurtadan
Ara 5 badem
Akşam 100 gr yağı sürülmüş zeytinyağlı tonbalığı
Spor 3 km hızlı tempoda yürüyüş
15 dk eliptik bisiklet
20 dk karın
20 dk ağırlıkla bacak egzersizi
Su2.5 litre
3 kupa yeşil çay

oy masallh kesin eksilerdesin yarın inş. şu oglani uyutayim da ben de az biraz spor yapayım bari..

A
anamm sen vermeyeceksin de ben mi kilo vercem. Süpersin canım 1 aya kalmaz ideal kilona düşersin sen

oy masallh kesin eksilerdesin yarın inş. şu oglani uyutayim da ben de az biraz spor yapayım bari..
inşallah canım:) seninde benim gibi bi canavarın var desene:) yap yap sporunu mutlaka

A

anamm sen vermeyeceksin de ben mi kilo vercem. Süpersin canım 1 aya kalmaz ideal kilona düşersin sen
inşallah kuzum ya :)valla yarın tartı günü diye bugün çok dikkat ettim ama cmts eşimle kahvaltıya gidicez acısını çıkartcam

Hakettin ama cidden

Canım kahvaltın çok güzel ama akşam hem patates hem dolma fazla olmuş gibi
Aslinda patatesi cok degildi ama fazla olmus demek ki hala acikmadim bes dakika once tika basa yemisim gibi hissediyorum su an

Tamam tesekkur ederim kayisi cayi varmis evde onu yaptim hemen iciyorum.
Bu arada menunu yazdigin mesaji alintilayamadim canim masallahin var gercekten. Sporunu okurken ben yoruldum

Sağol canım

kızlar ben gene kalktım gecenin bir yarısı ve karnım aç. üç gün üstüste hayırdır diyorum başka ne diyeyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…