- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Günaydın herkese!
96'ydım tartıda; birkaç gündür tekrar dikkat etmeye başladım, baktım bu sabah 95.5
Yalnız bende kansızlık var, ve enerjim az... Bu da spor yapmama engel oluyor. Çok uyutuyor. Ve muhtemelen kilo verişimi olumsuz etkiliyor : ((( Doktora tekrar gideceğim; bakalım... Tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum...
Raporlu olduğum için işe gitmiyorum bugün... Henüz kahvaltı yapmadım. Dün tarçınlı yeşil çay içtim acayip tokluk verdi bu arada...
Öpüyoruuum
Erken kalkip hemen alkali suyumu icip kahvalti hazirladim. Eskiden gece gec saate kadar yedigim icin ogleden sonrasina kadar acikmayip bisey yemezdim. Simdi az ve erken yiyince sabah karnimin gurultusuyla uyaniyorum
Evet haklisiniz ama benim 7aylik bebegim var o yüzden fazla zamanim yok .diger topikteki arkadaslar hergün menü bildirimi istiyorlardi bende yazamadimüstelik ordakiler birbirini taniyorlar ve daha cok kendi aralarinda sohbet ediyorlar.böyle oluncada insan kendini dısta hissediyor bu sebeptende yazmak istemedim.kendime göre bir topik bulmak istiyorumcanım pek tabi ama süreklilik lazım bir kaç yere mesaj atmışsın bir yerdende devam etmediğin için şikayet.sürekli takipte kalındi mı daha bi etkili oluyor bi düşün canım. dry_ik arkadaşta seni beğenmiş seni almak isterim ne demek işte devamlı takipte olman lazım.inşallah beni anlayabilmişsindir
teşekkür ederim... Bakalım doktor bana ne verecek....
Çok olumsuz etkiliyor her şeyi biliyor musun... Uyanamama..İşe geç kalma.. vs. : ((
Kizlar bundan 7 yil öncesine kadar 80kilo idim.hırs ettim 2sene içinde 54 kiloya dūştūm.
hayır canım hergün sabah öyle akşam menü paylasımı çok sıkıcı ama paylaşılabilirse kendin için ne yediğini görmek adına çok daha faydalı olur..Sizin kurallariniz neler biraz anlatirmisiniz.günlük menü bildirmek şart
Tamam canim.o zaman kendimden bahsedeyim3kizim var.en kücügü 7aylik .ev hanimiyim.yasim33 kilo69.5boy 157hayır canım hergün sabah öyle akşam menü paylasımı çok sıkıcı ama paylaşılabilirse kendin için ne yediğini görmek adına çok daha faydalı olur..
bizim şartımız günlük olarak burayı takip etmek kendin hakkında gün sonu olur başka zamanda olur bilgilendirme yapman yani az yedim yada kaçamak yaptım falan kilo bilgilendirmesi sık sık yapman. arkadaşların mesajlarını takip etmen eleştiri tebrik gibi motivasyon sağlayıcı değerli yorumlarını kesinlikle eksik etmemen ... zaruri hallerde belirtirsin ara verirsin öyle sıkı değilim.ama takip etmeyi bıraktın mı bağlantı kopukluğu olur önce sana sonra bize zarar olur tamam..
Benim ilk girdigim topicte cok guzel gidiyordu ama bisure sonra herkes dagildi. Sonra baska yere katildim orayada netimiz baglanmadigi icin yazamadim. Nerdeyse 3 haftadir yazdigim topic var ama pek girisim olmayinca buraya geldim fakat diger tarafta birakma diyor . Iki yerden katilima devam edecem. Ben bu yola girdim ve kesin kararliyim o yuzden 5 yerde olsa birakmadan devam etcemcanım pek tabi ama süreklilik lazım bir kaç yere mesaj atmışsın bir yerdende devam etmediğin için şikayet.sürekli takipte kalındi mı daha bi etkili oluyor bi düşün canım. dry_ik arkadaşta seni beğenmiş seni almak isterim ne demek işte devamlı takipte olman lazım.inşallah beni anlayabilmişsindir
Aksam icin esim patatesli yumurta istedive ben cok severim ve tadina dahi bakmamaya kararliyim
Ne yapayim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?