Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

kansızlık olayını kesinlikle halletmen lazım canım bi doktora görün şimdi sorunun olduğu için kendi başına bence başa çıkamazsın olanağın varsa diyetisyene gitmeni öneririm ona göre sana beslenme tarzı önerecektir. buraya da devam edersin sağlıklı bir şekilde kilolardan kurtulursun.. bi kaç arkadaşta böyle destekle güzel kilolar veriyor.inşallah özlediğin vücuda tez zamanda sahip olursun ....

Erken kalkip hemen alkali suyumu icip kahvalti hazirladim. Eskiden gece gec saate kadar yedigim icin ogleden sonrasina kadar acikmayip bisey yemezdim. Simdi az ve erken yiyince sabah karnimin gurultusuyla uyaniyorum

ah bende aynıyım. şu doğalgaz işi bitsede kendimle ilgilenebilsem eşimde izinde neyse sabır... sen düzenine koymuşsun maşallah diyeli yürüyüşte olunca etkili olur hızla verirsin diger kansızlık çeken arkadaşa söylediğim gibi daha akıcı kilo vermek için önerimdir tabi imkanın varsa oda önemli

[
Evet haklisiniz ama benim 7aylik bebegim var o yüzden fazla zamanim yok .diger topikteki arkadaslar hergün menü bildirimi istiyorlardi bende yazamadimüstelik ordakiler birbirini taniyorlar ve daha cok kendi aralarinda sohbet ediyorlar.böyle oluncada insan kendini dısta hissediyor bu sebeptende yazmak istemedim.kendime göre bir topik bulmak istiyorum
QUOTE="ilkkk, post: 43738642, member: 407905"]canım pek tabi ama süreklilik lazım bir kaç yere mesaj atmışsın bir yerdende devam etmediğin için şikayet.sürekli takipte kalındi mı daha bi etkili oluyor bi düşün canım. dry_ik arkadaşta seni beğenmiş seni almak isterim ne demek işte devamlı takipte olman lazım.inşallah beni anlayabilmişsindir[/QUOTE]

Sizin kurallariniz neler biraz anlatirmisiniz.günlük menü bildirmek şart

Sizin kurallariniz neler biraz anlatirmisiniz.günlük menü bildirmek şart
hayır canım hergün sabah öyle akşam menü paylasımı çok sıkıcı ama paylaşılabilirse kendin için ne yediğini görmek adına çok daha faydalı olur..
bizim şartımız günlük olarak burayı takip etmek kendin hakkında gün sonu olur başka zamanda olur bilgilendirme yapman yani az yedim yada kaçamak yaptım falan kilo bilgilendirmesi sık sık yapman. arkadaşların mesajlarını takip etmen eleştiri tebrik gibi motivasyon sağlayıcı değerli yorumlarını kesinlikle eksik etmemen ... zaruri hallerde belirtirsin ara verirsin öyle sıkı değilim.ama takip etmeyi bıraktın mı bağlantı kopukluğu olur önce sana sonra bize zarar olur tamam..

Tamam canim.o zaman kendimden bahsedeyim3kizim var.en kücügü 7aylik .ev hanimiyim.yasim33 kilo69.5boy 157

Hedef kilom:57ama emzirdigim icin katı diyet yapamiyorum sütüm kesilmesin.kendime 6ay zaman verdim zayiflamak icin

marlin18 cim hoşgeldin ... hadi bakalım maraton basladı... insallah hem iyi bir anne hemde sex bir kadın olacagız ah ahh o günler yakın olsunnn...

Benim ilk girdigim topicte cok guzel gidiyordu ama bisure sonra herkes dagildi. Sonra baska yere katildim orayada netimiz baglanmadigi icin yazamadim. Nerdeyse 3 haftadir yazdigim topic var ama pek girisim olmayinca buraya geldim fakat diger tarafta birakma diyor . Iki yerden katilima devam edecem. Ben bu yola girdim ve kesin kararliyim o yuzden 5 yerde olsa birakmadan devam etcem

Aksam icin esim patatesli yumurta istedi ve ben cok severim ve tadina dahi bakmamaya kararliyim
Ne yapayim kendime

im hoşgeldin ... hadi bakalım maraton basladı... insallah hem iyi bir anne hemde sex bir kadın olacagız ah ahh o günler yakın olsunnn...[/QUOTE]
Insallah canim benim.bugünkü kahvaltim:1yumrta ..,6zeytin , kk peynir , salatalik , biber,bir avuc findik , bir mandalina, sekersiz cay.Ara:bir kase yogurt

Bir türlü düzgün yazamadim kizim hep biryere basiyor herkesten özür dilerim

Eki Görüntüle 1699961
Bu da benim Kahvaltim.
Eğitime gidiyorum şimdi de
Uykum vaaaaaaaaaaaar

Uykusuzluk çok kötü duygu hali yapıyor insanda kolay gelsin.
Kahvaltın güzel canım.

Bende sabah 1 bardak sade kahve sut elma öğle yoğurt kalmamış yine sütle sade yulaf ve esime yaptığım kalorili tosttan çeyrek dayanadim aksam telafi etmeliyim bakalım.

Aksam icin esim patatesli yumurta istedi ve ben cok severim ve tadina dahi bakmamaya kararliyim
Ne yapayim kendime

Hayır canım öyle yapma aklın onda kalır bir parça al bence elalem sırf patates diyeti yapıyor. Katı davranma sıkılırsın.şu birinci sayfaya bir bakın lütfen bizde ise yarıyor isterseniz beraber yapalım.
Bu arada kahvaltın ideal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…