Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Harikasın elliler sana bir gr kadar yakın
Yemekte çok sağlıklı afiyet olsun.
Bende aksama sabrettim aksam paket ürünlerden çok yedim Disardaydim markete girdim gözüm döndü çok kalorili yedim.
Bu sabah tartildim artı 200gr. Geldim.
Ūstūne geldim kayinvalideme kahvaltiya
1kucuk pasta tabagi menemen
1dilim ekmek
1sucuklu tost ufak tosttu
Cok az telpeynir
Bol Sekerz cay
1kucuk dilim browni kek

Oof off ama öglen yemiycem artik aksamda dayanabilirsem sadece yogurt

Evet yogurt yemen isabet olur hazır ellilerin dibine dayanmisken kilo alma sabır arkadaşım.

Bu sabahki kilom pek Inanasim gelmedi açıkçası ama bilmiyorum

Anjiyo olacak canim dun aksam ufak capli kalp krizi gecirmis Devletten özele sevk ediyoruz şimdilerde.

Baharim rabbim razı olsun.büyüklerimize sağlık sıhhat versin her nefes.
Bence de ozel e gidin. Yardım edebileceğim bisey olursa her zaman olurum

Eki Görüntüle 1715391
Bu sabahki kilom pek Inanasim gelmedi açıkçası ama bilmiyorum

canım çok iyi çok sevindim.neden inanmıyorsun vücudun yendi. bundan sonra inşallah daha hızlı kilo verirsin .
Hastanede aksam yemegi yedim çok yağlı geldi çorba Salata erişte yedim ekmeksiz.pişman oldum.lezzetli ama seni anlayabiliyorum.
Bence de ozel e gidin. Yardım edebileceğim bisey olursa her zaman olurum
Sagol canim şu psikolojik desteğiniz daha bi faydalı inan..

Demek ki her hastane yağlı yapıyor yemekleri
Insallah annen biran önce iyi olur. Anjio korkulacak Bisey değil ben 2 3 sefer doktorun yaninda girdim anjioya.
Anjio olacak kişi bilinci açık olarak girip aynı şekilde çıkıyor.
Umarım bir aksilik çıkmaz.
Dualarim sizinle

Anjiyo sonuclandi ana damarlar 3 tanesi daralma var durum ciddi tez bypass yani acik kalp ameliyati olmaliymis olmazsa olumcul kalp krizi.insallah tez vakit sıhhatine kavusur.desteğiniz için sağolun. 2 hafta kadar hastanedeyim.doktorumuz iyi umutluyum.

Evet yogurt yemen isabet olur hazır ellilerin dibine dayanmisken kilo alma sabır arkadaşım.
Canim yaa hastanelerde kaldın ama allah verir sabrınızıda şifaanızıda inşallah.amin.
Akşam yoğurt yedim yemesinede davetsiz misafirlerimiz cikti aradilar yarim saat içinde damladılar bize
Eşimde bakkaldan cips kurupasta cerez aldi geldi.
Ćay sohbet derken heralde bi avuc cipss yarimda kurupastayıvgötūrdūm çay cok ictim sekerz tabii.hhepside migdemde sūzemedim daha
Canim sen hastanedeyken almamaya bak yeter o derdin arasinda bide rejimi dūşūnūp sıkınti yapma derim ben

Insallah ameliyat iyi sonuçlanir. Allah yardımcınız olsun. Umudunu hic kaybetme. Rabbim büyük

Bir avuç cips yarımda kuru pasta mi miden gerçekten küçülmüş senin canım hadi iyisin.hastanedeyken durum karışık şimdi eve geldim duş almak için cocuklarida ozledim biraz vermişim kilo.
Insallah ameliyat iyi sonuçlanir. Allah yardımcınız olsun. Umudunu hic kaybetme. Rabbim büyük
Canim benim ne güzel içten dua ediyorsunuz görmeden gonulden bağ kurmak karşılıksiz dua etmek güzel şeyler.
Umudum tabi ki hep var ağır ameliyat geçirecek benim can anam.sifa
Rabbil âleminden.. internetim açık olacak hayat devam ediyor tabiki diyete devam.sizinleyim.bırakmak yok..çok zamanım oluyor refakatçi iken..

Ameliyattan sonra bir kac gün yoğun bakımda olur sonra normal olaya alırlar. Ameliyattan sonra yürüsün açılsın. Nefes egzersizleri filan yapsın. Zaten eve gidince de biraz istirahat etsin sonra normal hayatına geri döner merak etme :-*

Gūnaydin canlarr
Bugūn inşallah hepimiz için iyi geçen bir gūn olur. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Haftasonum berbat gecti aksamda eşim eve pide söyledi aylardirda yemiyordum al işte yedim.tartilmadim bu sabah kesin moralim bozulcakti.
Neyse moral bozmak yok yavaşta olsa vercem sizler burda oldugunuz sūrwce motivem dūşmūyor.

Ilkk annenin ameliyati belli oldumu gūn olarak canim.

Insallah şu ameliyat hayırlısıyla bi geçsin.işin içinde olarak desteğin için çok sağol arkadaşım

Afiyet olsun canim bende bayılırım pideye ama yinede benim gibi kilo verdim diye gevşeme kilolu değilsin ama Forma girmekte çok önemli hedefimiz var şeker. Gaz vereyim biraz
Ameliyat hafta ortası gibi yapılacak kesin tarih belli olur bekliyoruz anacıgimla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…