Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Ben zor veroyorum iste ne guzel metobolizman hizli calisiyor. Ozaman arkadasim 50 lere dustugunu beraber gorecegiz

Yemekhanede yada toplu sekilde yiyorsa hele daha cok cani ceker

Hastanede guzel yemek cikartiyormus yaw
Herkes pilav yiyor ekmek yiyor tatlı yiyor ben yemiyorum
Ogleleri güzel oluyor ama aksamlaei güzel olmuyor.
Çok mu fazla yiyorum gerçekten ya

Kıyamam ya sana. Psikolojin bozuluyordur senin.O zaman onerim kalori hesabı yap aklında salata Yoğurt tam ye ogle aksam. Aksami çok kısıtla.öğle birer kaşık üzerinde yağ yuzmeyenlerden ye.sütlü tatlı ye.kızartma türlerine yaklaşma eti kaçırma kas yapar

Aynen ilkk e kulak ver

Çok zorluk cekmiyorum hastanede ama evde çok sıkıntı çekiyorum yemekte

Çok zorluk cekmiyorum hastanede ama evde çok sıkıntı çekiyorum yemekte
Bikac aksam zorluk cekersin ama sonra bunyen alasir. Aksamlari gecistir,doyumluk degil tadimlik ye..
Misal ben dun 4.30 da oglen yaptim aksama sinitzel yaptim ki en sevdigim seydir tadina dahi bakmadim. Baksam devami gelecek ve cokk kalorili..gece savas verdim ama sabah tardida eksiyi gorunce iyiki yememisim degermiydi arti olmaya dedim

Arkadaslar ben aranizdan ayriliyorum.cuma zayiflama yarismasina girdim.iki yere yazmak zor oluyo.arada sirada gelirim yine.kendinize iyi bakin .hersey gönlünüzce olsun insallah

Baharcim ellileri görüp yarın süpriz yapaydin kız maşallah senin adına sevindim.
Kiz yarin göremeyeceğimi bildigim ivin bugūnden bildirim yaptim benim kilo simdilik durdu.bugūn yemek yedim diye veremem diye dūsūnūyorum cunku dun tuzsyz gecirdim aksami hemde birsūrū yūrūdūm gram itnamamişim.
Aksam 16.30 1kase kiymali az yagli ispanak yemegi yaninda 1havuc biraz domates salatalik

18.30 halaa açtim oglumu ispanak yedirirken dayanamayip onun yemedigi son 2 3y.k ispanagi yuttum 1kūcūk kasede yogurt yedim ama cok gzl diydum cook sūkūr migdeyi kūcūlttūm ama kolay olmadi
Yatmadanda az önce pulbiberli limonlu yogurdumu yedim

Yarin kahvaltiya cagirdi kaynanam umarim yanlis seyler yememm
Iyi geceler kuzlar

Harikasın elliler sana bir gr kadar yakın
Yemekte çok sağlıklı afiyet olsun.
Bende aksama sabrettim aksam paket ürünlerden çok yedim Disardaydim markete girdim gözüm döndü çok kalorili yedim.

Bende hastanedeyim.annemde kalp krizi başlangıçı varmış refakatçi olarak başındayım yarın anjiyo olacak mı belli olacak bakalım.

Bende hastanedeyim.annemde kalp krizi başlangıçı varmış refakatçi olarak başındayım yarın anjiyo olacak mı belli olacak bakalım.
Çok geçmiş olsun. Insallah sorunsuz bir şekilde çıkarsınız hastanedenn

Sagolasin arkadaşım senin bölüme yakinim yoğun bakım koridorlarında.. yogun bakim odasinada girdim görevin zor hakikaten arkadaşım.. onca hastanın nazi cazı.. kolay gelsin
Çok geçmiş olsun arkadaşım anjio oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…