- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.101
Sen yaparsın canım.sanada sevgilerKızlar merhaba uzun zaman oldu giremwdim bu arada rejiminde aksaklıklar oldu ölçüyü kaçırdim ama yürüyüşü birakmadim :) en son da 8gun önce tartildim bu ay sonuna dek tartilmixam kararliyim :) sevgilerrrrr
Cok sağolasın arkadaşım ameliyat büyük ihtimal perşembe günü. Şuan hastanede ilaç veriliyor.Slm kizlar
H. sonu annemdeydim cok giremedim topice.
Dunde acikcasi girdim ama yazasim gelmedi . İcim sıkıliyor birazda rahatsizim .. Diyeti birakmadim son gaz devam.
Kimsede gelmemis zaten.
SendebenBendesen yarinmis ameliyat gunu, anne cok baska Allah annelerimize uzun omurler versin tez zamanda iyilesip sagligina kavusur işlh
Moralin bozuldu rahatsızdin ben dedim anne evinde herbiseyin yerine gelir diye.. onların böyle bi yeteneği var.ne güzel gezmissin de sevdiklerinle.Kimse yok ben ozet geceyim ozaman.
Haftasonu annemdeydim biliyosunuz. İceri girip ustumu cikarmamla hepsi donup kaldi aa zayiflamissin kuculmussun diye hayret icindeler. 1 aydir gormuyodular beni.
Annem ye ye diye israr ediyor . caylar aburcuburlar .. 1 tane ye boyle olmaz diyip durdular. Bi hosuma gittiki normalde onlar yemez ben acikirdim utanirdim yemeye cok zayiflar cunku..
Cumrt.
Kahvalti
Yarim dilim cavdar ekmegi
3 dilim sucuk
2 catal b. Peynir
Cay
Ogleden sonra ablamla alisverise ciktik. Ablam acikti oturalim diyor pasta kahve icelim yok.. Ablamda kiziyor yemen lazim hic yemeden olmaz tabi ben mestt oluyorum. Neyse 4 saat gezince baktim yoruldu tmm dedim oturalim sen ye benkahve iceyim. Bende yemem dedi tmm yicem dedim sonra vazgecti lahmacun yiyelim dedi ve damarima basti. Diyodum sizede cok istiyo canim ama 68. 0 olunca yicem diyodum tmm dedim 1 tane yiyeyim odulumdu zaten 400 gr kalmisti olsun dedim. Yaninda burgerking vardi son. Anda burgere girdik. Menu aldik ama patates ve kolaya hic girmedim hamburgeri yedim. Hamburgerde hediye menu oldugu icin minnacik olanlardandi. Ablam hic yemez o doyar ben doymazdim doydum derdim ama doydum tek hamburgerle oda kalan patateslerimi yefi.. Ya resmen yer degistik oda guldu..
Eve geldik o yine yedi ben salata ve yogurt yedimki annem kizinca yedim aile soframiz diye..
Pazarda standart kahvaltimi yapip aksam sadece tek tabak ekmeksiz nohut yedim. Annemin. Israriyla bir halley yedim .
Kacamak var gibi oldu ama telafi ettim.
Cok mutlu oldum ve kim gorse nasil zayifladin diyor , kuculmussun diyorlar..
Dunde kahvaltim yine ayni
Aksamla ogleni birlestirip 4 te kiymali kucuk gozleme ve cayla ogun yaptim gece 2 de yattim oldum acliktan
Bu sabahta ekmek yemedim sayilir.
Yumurtamida kizim yedi ben bi kasik almisimdir
Ara ogun yapmiyorum.
Gunde tek tabak yemek yiyorum
Ekmek yok dencek kadar az yiyorum
Benim icim rahat ama bide siz elestirin kizlar
Evet hipotiroid .bende 50mg aliyorumBende hergün rtoid ilacı kullanıyorum..
Sabah aç karnına 100 mg aliriyorum.. Hipotridi hastası mısınız?
Canim haftasonundan sonra bidaha ipleri tutamadim istem dışı cok acikiyorum yiyorum 1saat sonra tekrar.heralde 1kg geri aldim ama moralim feeci bozuk.irademin içine edeyim vallahi bu ben değilim.Afiyet olsun canim bende bayılırım pideye ama yinede benim gibi kilo verdim diye gevşeme kilolu değilsin ama Forma girmekte çok önemli hedefimiz var şeker. Gaz vereyim biraz
Ameliyat hafta ortası gibi yapılacak kesin tarih belli olur bekliyoruz anacıgimla..
Yapma etme canım elbet bu sen değilsin kabullenmemelisin..seni ne uzun süre mutlu ediyor, yemek yemek damaktan gecerken ama zayıflamak çok çok uzun tercihin fit biçimli bir vücuda sahip olmakta eminim.çok güzel verdin nazar değdi. Neyse toparlanirsin. İştahini kesen birseyler ara canım. Savaşında kolay gelsin.Canim haftasonundan sonra bidaha ipleri tutamadim istem dışı cok acikiyorum yiyorum 1saat sonra tekrar.heralde 1kg geri aldim ama moralim feeci bozuk.irademin içine edeyim vallahi bu ben değilim.
Yarin daha kontrollu olmam lazim imdaat
Utaniyorum valla buraya yazmaya.
Evet hipotiroid .bende 50mg aliyorum
Canim kusura bakma seninde canini sıktm.okadar haklisinki bu resmenn bi savaş yarin buraya daha sık uğruycam inş.sanada kolay gelsin sende durumlar nasilYapma etme canım elbet bu sen değilsin kabullenmemelisin..seni ne uzun süre mutlu ediyor, yemek yemek damaktan gecerken ama zayıflamak çok çok uzun tercihin fit biçimli bir vücuda sahip olmakta eminim.çok güzel verdin nazar değdi. Neyse toparlanirsin. İştahini kesen birseyler ara canım. Savaşında kolay gelsin.
Canim bende yavas veriyordum ama cokta zirlanmiyirdum sonradan hipitiroid oldum 1sene en fazla oldu işte ozaman iyce yavaşladi metobolizmam.hap kullandigim icin iyi gidiyor gibi.ama ruhsal çok gel gitlerim var buda beni bazen sıkîntıdan yemeye teşfik ediyor. Eskisi gibi iradem yokBen zor kilo veriyorum.. Metobolizmam çok yavaş çalışıyor.. Sen peki ?
Sorduğun için sağol canım.Canim kusura bakma seninde canini sıktm.okadar haklisinki bu resmenn bi savaş yarin buraya daha sık uğruycam inş.sanada kolay gelsin sende durumlar nasil
Hadiya bide hastami oldun .. Gecmis olsun sanada dikkat et , ilaclarini ihmal etmeCok sağolasın arkadaşım ameliyat büyük ihtimal perşembe günü. Şuan hastanede ilaç veriliyor.
Bende böbrekleri usuttum çekiyorum. hayirlisi
Moralin bozuldu rahatsızdin ben dedim anne evinde herbiseyin yerine gelir diye.. onların böyle bi yeteneği var.ne güzel gezmissin de sevdiklerinle.
ZayiflaDigin için boyle tepkiler alman ne hoşuna gitmiştir hayatındaki en güzel değişim kendine güvenin gelmiştir. Bi dahaki sefere inşallah çok daha farklı biri görecekler
Azmine diyecek birsey bulamadım çoğu insan böyle durumlarda diyete ara verir ne varsa yer.eve gelince başlarım der.sen ölçülü gitmişsin sevindim.diyet konusunda örnek alınacak birisin.tabi ilk önce kendin için bütün yaptıkların.başarılarının devamını dilerim şeker.
Sen yaz ben cevaplarım seni yalnız bırakmam.hem senden bir şeyler öğreniyorum.
Canim haftasonundan sonra bidaha ipleri tutamadim istem dışı cok acikiyorum yiyorum 1saat sonra tekrar.heralde 1kg geri aldim ama moralim feeci bozuk.irademin içine edeyim vallahi bu ben değilim.
Yarin daha kontrollu olmam lazim imdaat
Utaniyorum valla buraya yazmaya.
Kızlar çok moral verdinizAra ara banada uyor bu acikmalar.
Canim birsey istediginde degermi derya 3 dakikalik tat icin tombul olmaya diyorum geciyor
Cok canim. Bisey isterse olcusunde ve uygun saatte yiyorum. Aklim kaliyorve mutsuz oluyorum yoksa. Ogunlerime baktiysan hamburgerde yedim gozlemede. Ama erken saatte ve az yedim , pesindende diger ogunumu dengeledim. Moralini bozup sakin salma. Bunu gecici donem olarak gor ve pes etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?