hergün yeni bir ben olmak için karar veriyorum ama hevesim çabuk kaçıyor.

Sabahlari kacta kalkiyorsunuz? Ben de gec kalktigim gunler hic bir sey yapmak istemem. Belki de bununla alakalidir.

Yeni bir dil öğreniyorum ve kitap okuma alışkanlığına sahibim. Nasıl motive olduğuma gelince bunlar benim için bir anlamda hobi. Zevk alıyorum mutlu oluyorum. Sevemediğiniz sürece imkansız.

Günün pismanligi gece vakti bi güzel çöküyor.. yatakta ne kararlar alıyor insan.. değil kendimi dünyayı düzenliyorum.. full motive şekilde uyuyorum.. sabah bi kalkiyorum yeller esiyor planların yerinde.. yine aynı begenmedigim bir ben..

Geç kalkmak yorgunluk ve uykusuzluk varsa ben artık anladım hiçbişey duzelmiyor..

Önce uyku ve beslenme düzene girecek sonra adım adım hedefler..

Motivasyon irade isteyen bir çok şeye birden girismemek lazım.. hüsran oluyor..

Önce en önemli sorununuzu çözün..
Onun yardımı ve mutluluğu olunca 2.ye gecin..

bu benim

aynı şeylerı bende yaşıyorum .s şimdi tekrardan başladım kılo vermek ıcın yedıklerıme dıkkat edıyorum.bu aralar ıngılızceyı boşladım tekrar baslamam lazım.bakım konusunda iyi degılım.kıtap desen anca netten okuyorum.durumum vahım benımde

Başlığı okuyunca aynı ben dedim.

Yahu bir insanın içinden hiç mi bir şey yapmak gelmez? Gerçek anlamda mutlu olsam belki her şey değişir diyorum. Günü o kadar çok boş geçiriyorum ki doldurmak için bir şey yapasım bile gelmiyor. Eskiden çok enerjiktim tüm dünyayı sırtlayabilirdim şimdiyse kendimi zor taşıyorum. Tüm gün yatsam bana mısın demez. Havalar da beni çok etkiliyor artık ısınsın da biraz kendime geleyim.

Ben de biraz böyleyim ünide yoklama alınmayan derse çoook isteyip gidememe gibi.. evden çıkamama hali. Gece yatmayıp sabah kalkamama ve günü öldürme... o yüzden yoklama gibi bir korkutucu pekiştirece ihtiyaç duyuyorum. Yaptırımı olmalı yani ama nasıl aggshaj. Belki iş hayatı ve çalışmak.. bu düzeni ancak o kurabilir gibi evet evet "çare yaptırım!"

Aynı ben bazı şeyleri başardım sayılır ama şu sıralar yapmak istediğim şeylere adım atmak için motivem yok en fazla 2 gün yapıp 3.gün normale dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…