- 3 Eylül 2012
- 21.881
- 57.682
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Iyi akşamlar kızlar..
Evet bugün laf lafı açtı. Bir konu konuşuyorduk.
Ben herkes evliliğinin içini annesine mi anlatacak sanki dedim anneme. Aklı başında insan annem üzülmesin diye anlatmaz eğer boşanmayacaksa dedim.
Annem dedi ki " Herkes annesine anlatır tabi kızım. Ciddi bir şeyi nasıl saklasınlar. Sen anlatmiyor musun yoksa?"
İçim cız etti espriye vurup geçiştirdim..
Ailenize evliliginizdeki büyük sorunları mutlaka duyuruyor musunuz?
Yoksa üzülmesin diye sakladıklariniz oluyor mu merak ettim..
Iyi akşamlar kızlar..
Ben herkes evliliğinin içini annesine mi anlatacak sanki dedim anneme. Aklı başında insan annem üzülmesin diye anlatmaz eğer boşanmayacaksa dedim.
Annem dedi ki " Herkes annesine anlatır tabi kızım. Ciddi bir şeyi nasıl saklasınlar. Sen anlatmiyor musun yoksa?"
Ben hicbir şey anlatip ailemin agzina laf vermiyorum
Babam benim dertlesmemi firsat bilip esimi bana kotuluyor ve etrafa anlatıyor halama vs.
O yüzden bi kac arksdsim disinda kimseye anlatmam. :/
Her şey anlatılmaz, anlatmam. Ben ertesi gün kocamla yağlı ballı olurum ama annem eşime kırılır, kinlenir ve endişe duyar. Ayrıca özelimiz sadece bizi ilgilendirmeli diye düşünüyorum.
Senin durumunda ben de anlatmazdim cunku sen esine sans verdin
Şimdi ailen bilse bu şansı verdiğin icin de sana tepkili olabilirler evliliginizdeki en ufak sorunda daha büyük tepkiler verebilirlerdi
Ben esimin issiz kaldigini bile uzun bi süre soylemedim mesela..
Ne kocayla arada geçen aileye, ne aileyle arada geçen kocaya anlatılır. İki taraf da sizin affedebileceginiz ama onların birbirini affetme olasılığı daha düşük olan insanlar çünkü.
Ben kimseye hicbir sey anlatmam.. Sen unutursun el unutmaz. Mesela esimle küçük bir seyden tartistik diyelim ee anneme anlattim ne olacak? Yarin ben unutup esimle gülüp eglenicem ama annem unutmayacak.
O yuzden gerek yok. Ha büyük sorunlarda eger bir çözüm bulamiyorsaniz anlatip destek, öneri alabilirsiniz diycem ama bir çözüm cikmazsa da anlatmayin gerek yok..
Evli değilim ama her şeyi anlatmam. Hastalık durumlarında bile ki geçen gün mühim bir durum oldu, onu bile doktora gittikten sonra söyledim.
Hatta çok şey saklıyorum, çok da büyük şeyler. Hayatımın trajedisi dediğim şeyi bilmiyor mesela. Ya en ufak şeyi büyütür, üzülür de üzülür. Aferdersin ishal oldum desem gece uyuyamaz. O nedenle anlatmıyorum.
Daha çok annem bana anlatır, nedense bana danışmayı sever.
Annem de ciddi bir sorun aileden saklanmaz. Duyurmayip nasıl baş edecek kendi diye yorumladı.
Bir evladın ailesinden gizleyerek mutlu evli rolü yapamayacağını düşünüyor sanırım..
Ama sen affetmeyi seçtin kuzum. Bunu bilse ailen eşine cephe alır.Ben de elimden gelse her şeyi saklarim.
Bir şekilde öğrendiklerine de saklayamadim diye üzülürüm.
Ama bugün anladım ki bilmek ister her şeyi sanırım..
Belki de söylemedin diye kızacak bir gün.
Iyi akşamlar kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?