- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
kesin duyurmazdım kendimi biliyorum evlenmedim henüz ama öyle...Iyi akşamlar kızlar..
Evet bugün laf lafı açtı. Bir konu konuşuyorduk.
Ben herkes evliliğinin içini annesine mi anlatacak sanki dedim anneme. Aklı başında insan annem üzülmesin diye anlatmaz eğer boşanmayacaksa dedim.
Annem dedi ki " Herkes annesine anlatır tabi kızım. Ciddi bir şeyi nasıl saklasınlar. Sen anlatmiyor musun yoksa?"
İçim cız etti espriye vurup geçiştirdim..
Ailenize evliliginizdeki büyük sorunları mutlaka duyuruyor musunuz?
Yoksa üzülmesin diye sakladıklariniz oluyor mu merak ettim..
Aslında ben de bir kaç yakın arkadaşıma anlattıktan sonra biraz pismanlik yaşamadım değil..
Eşime her baktıklarında bunu hatirlayacaklar diye düşünüp üzüldüğüm oldu..
Ama iki tanesi olmasa heralde aklımı kaybetmiştim. Adeta psikoloğum oldular.
Bu sebeple anlatmama değdi sanırım..
Bir de ben mesafeli ilişkiler kuramiyorum. Böyle sırlarım ve sınırlarım varsa kendimi onunla gezme konusunda falan da sinirlayabilirim.
Samimiyetimi bu paylaşımlarım belirliyor açıkçası. Bilmem iyi mi kötü mü..
Senin durumunu biliyorum canım. Zaten bu evliliği istemeyen ailen bunu fırsat bilir. Bu durumda anlatmamak en güzeli tabi..
Peki mesela şiddet, alkol, kumar, aldatma gibi sorunlar icin de mi özelimiz bu dersin?
Ben anneme anlatmam. Eşler küser barışır ama aile unutmaz. Nadiren ablamlara anlatırım o da eğer onların evliliğinde de problem varsa ve bunu bana anlatırlarsa her evlilikte olabiliyor demek için.Iyi akşamlar kızlar..
Ben herkes evliliğinin içini annesine mi anlatacak sanki dedim anneme. Aklı başında insan annem üzülmesin diye anlatmaz eğer boşanmayacaksa dedim.
Annem dedi ki " Herkes annesine anlatır tabi kızım. Ciddi bir şeyi nasıl saklasınlar. Sen anlatmiyor musun yoksa?"
Valla cnm ben bir noktaya kadar anlatmamıştım. Ama sesinin tınısından anlıyorlar inan, yada bakışından.sonra döküldüm herşeyi, çok üzülüyor cnm benim ama ne yapayım tutamadım içimde, zaten artık kendimden çok onun üzüldüğüne üzülüyorumIyi akşamlar kızlar..
Iyi akşamlar kızlar..
Ben anneme anlatmam. Eşler küser barışır ama aile unutmaz. Nadiren ablamlara anlatırım o da eğer onların evliliğinde de problem varsa ve bunu bana anlatırlarsa her evlilikte olabiliyor demek için.
Mesela ablam eşinden şiddet gördü 2 sefer ve ben bunu biliyorum ablam bişey yokmuş gibi davranabiliyor ama ben eniştemi eskisi gibi göremiyorum. Ki bize karşı hiç bir saygısızlığı olmadı şimdiye kadar. Ve ben eniştemle ablam evlenmeden önce de tanışıyordum bana da birçok iyiliği olmuştur şimdiye kadar ama eskisi gibi sevemiyorum onu.
Kişisel fikrim eğer çok büyük bir olay olmamışsa ve eşinizi boşamayacaksanız affedecekseniz eşler arasında olan eşler arasında kalmalı yoksa ki siz unutsanız da aileniz unutmuyor ve daha büyük sorunlar çıkıyor.
Soruna anlatilmamali diyorum ta kii son noktaya yani ipler kopma noktasına gelene kadar anlatilmamali....
Dipnot ;
Ayrıca senin acayip bir enerjin yazım dilin var...
Yada bana öyle geliyor daha önce de denk gelmiştim bir konuna cevap da yazmıştım...
Yazdıkların hiç sıkmadan yağ gibi akıyor okurken...
Bu güzel enerjinle eminim ki çok yakında refaha ve feraha kavusursun..
Bir tekini bile anlatmadım. Senin dedigin gibi eger bosanmayacaksam anlatmam.Iyi akşamlar kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?