- 19 Mayıs 2020
- 47.934
- 215.652
- 598
Evlilik çıkar diye atmayın yav. Hıyar da çıkabilir belli olmaz.aaa benim de var böyle eve atılacak adaylarım
sonu evliliğe gider mi ki acaba
Öyle bi anda.kız hakkaten mi
Anlat bakim nasıl gelişti olaylar
ilk görüşmede miÖyle bi anda.
yok daha eve atmadan bi tanesi ilk başta evet niyetim cinsel birliktelikti ama şuan sana karşı hislerim yoğunlaştı demeye başlamıştı bileEvlilik çıkar diye atmayın yav. Hıyar da çıkabilir belli olmaz.
Heilk görüşmede mi
gerçekten ben de merak ettim. özel bir konu açabilirsin bu konuyu aydınlatma adınaÖyle bi anda.
Bence onun derdi her türlü cinsellik.yok daha eve atmadan bi tanesi ilk başta evet niyetim cinsel birliktelikti ama şuan sana karşı hislerim yoğunlaştı demeye başlamıştı bile
ya gerçekten bu erkekler neden böyle ben de anlamıyorum. hangi biriyle uğraşacağız bilemiyorum. evlenme niyetiyle görüşmeye başlarsın adam sapık çıkar. diğeri eve atma derdiyle yaklaşır aşık olup evlenme hayalleri kurar.
gerçekten baştan nasıl başlarsa öyle devam etmiyo bu işler.
ya aynen ben de dedim ki. bu da b planı sanırım dedim kendisineBence onun derdi her türlü cinsellik.Uzun süreli hem de. Sal gitsin. Derdi cinsellik diye değil, ürkütmemek için kıvırmaya başlamış diye.
sendekide ne cesaret be tatlım
Kurban olayım anlatma , umutsuzun kabarık flört listesine cinsel istismar suçu eklenmesinBen de atmıştım bebeğim, evliyim şu an o adamla.
Deli cesareti.sendekide ne cesaret be tatlım
Yok artık.Kurban olayım anlatma , umutsuzun kabarık flört listesine cinsel istismar suçu eklenmesin
Benim de bi anım var ama anlatamam simdi ulu ortaDeli cesareti.
Yav nereye yaşamaz. Benim başıma geldi adam arabayi durdurdu şap diye yapisti öptü beni. Aglamaya basladim eli ayagi titredi tabi kendimi eve dar attim. Arkadasa da dedim o herif birdaha havada karada karsima cikmasin. Kendimi o kadar kötü hissetmistim ki anlatamam. Ne bu konu konusuldu ne benim hayata bakis acim bu duruma müsait. Akademisyenim. Ve tanistirildigim kisi meslektasim!!!!İyi de bu bana pek garip gelmedi. Bu gençlerle evlilik sitesinde, dini forumda falan tanışmadınız ki.. reel hayatında bunu sonrasında karşılaşabileceği kızlara açıkça ifade etmesi mümkün olmayan erkekler, sanaldan tanıştıklarında istemezse görüşmeyiz düşüncesinde oldukları için rahatlıkla söylüyorlar niyetlerini. Sizi dostunuz Ayşe tanıştırsa bunu yaşamazsınız.
Adam boş bulundu galibaYav nereye yaşamaz. Benim başıma geldi adam arabayi durdurdu şap diye yapisti öptü beni. Aglamaya basladim eli ayagi titredi tabi kendimi eve dar attim. Arkadasa da dedim o herif birdaha havada karada karsima cikmasin. Kendimi o kadar kötü hissetmistim ki anlatamam. Ne bu konu konusuldu ne benim hayata bakis acim bu duruma müsait. Akademisyenim. Ve tanistirildigim kisi meslektasim!!!!
Defalarca ozur diledi ayagima kapandi falan ama yemezler.
Velhasilo ağalık beylik lafları değil su devirde heran hersey basina gelebilir insanin. Arkadasiniz kefil bile olsa kavun değil ya koklamadi oda nerden bilsindi böyle olacagini...
Sizin olaya karşı durusunuz olayin seyrini belirler herzaman söylerim. Benim bakis açım bu karşiiim uyarsaa eyvallaaah uymazsa Yaalllaah derseniz kafaniz rahat eder konu sahibi arkadaşım
İnsanlar zıvanadan çıkmış ya dürüst olmak çokmu zor?Evet benim sorunum bu, düzgün ilişki isteyen erkek kalmamış! Kiminle görüşüp tanışsam sonuç hep "keyifli vakit geçirelim, sevişelim ama hiçbir şey olmayalım" oluyor. Ben böyle düşünen bir insan değilim, neden karşıma her seferinde böyle insanlar çıkıyor anlamıyorum. Sadece benim mi başıma geliyor yoksa siz de yaşıyor musunuz bu durumları? Mesela en son buluştuğum kişiyle sahile gittik oturduk kahve içtik güzel sohbet ettik. Hiçbir sorun yok gibiydi ama eve gelince bana " ben ciddi ilişki aramıyorum , güzel vakit geçirebileceğim , sevişebileceğim uzun süreli bir şey arıyorum"dedi .E tabi ki benim için orada bitti konuşma. Siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?