Herkes benimle cinsellik düşünüyor!

Evlilik çıkar diye atmayın yav. Hıyar da çıkabilir belli olmaz.
yok daha eve atmadan bi tanesi ilk başta evet niyetim cinsel birliktelikti ama şuan sana karşı hislerim yoğunlaştı demeye başlamıştı bile
ya gerçekten bu erkekler neden böyle ben de anlamıyorum. hangi biriyle uğraşacağız bilemiyorum. evlenme niyetiyle görüşmeye başlarsın adam sapık çıkar. diğeri eve atma derdiyle yaklaşır aşık olup evlenme hayalleri kurar.
gerçekten baştan nasıl başlarsa öyle devam etmiyo bu işler.

Bence onun derdi her türlü cinsellik. Uzun süreli hem de. Sal gitsin. Derdi cinsellik diye değil, ürkütmemek için kıvırmaya başlamış diye.

Bence onun derdi her türlü cinsellik. Uzun süreli hem de. Sal gitsin. Derdi cinsellik diye değil, ürkütmemek için kıvırmaya başlamış diye.
ya aynen ben de dedim ki. bu da b planı sanırım dedim kendisine
o da bana "al işte sana bişey demiyorum böyle düşüneceğini biliyordum" dedi
tabi ki yutmadım tatlım

Yav nereye yaşamaz. Benim başıma geldi adam arabayi durdurdu şap diye yapisti öptü beni. Aglamaya basladim eli ayagi titredi tabi kendimi eve dar attim. Arkadasa da dedim o herif birdaha havada karada karsima cikmasin. Kendimi o kadar kötü hissetmistim ki anlatamam. Ne bu konu konusuldu ne benim hayata bakis acim bu duruma müsait. Akademisyenim. Ve tanistirildigim kisi meslektasim!!!!
Defalarca ozur diledi ayagima kapandi falan ama yemezler.
Velhasilo ağalık beylik lafları değil su devirde heran hersey basina gelebilir insanin. Arkadasiniz kefil bile olsa kavun değil ya koklamadi oda nerden bilsindi böyle olacagini...
Sizin olaya karşı durusunuz olayin seyrini belirler herzaman söylerim. Benim bakis açım bu karşiiim uyarsaa eyvallaaah uymazsa Yaalllaah derseniz kafaniz rahat eder konu sahibi arkadaşım

Adam boş bulundu galiba

İnsanlar zıvanadan çıkmış ya dürüst olmak çokmu zor?

Allah cezasını versin. Hala hatirladikca gidip tekme tokat giresim geliyor. Pislikkkk
Velhasili hazirolda bekliyor kimisi. Kırmızı ışık yeşil ışık fark etmiyo basiyo gaza ama bende radar var carparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…