- 19 Ekim 2020
- 31
- 60
- 3
- 41
- Konu Sahibi pembebulut111
-
Boş verin onu bunu kendinizle ilgilenin ben mutlu olacağım deyin ve bunun için çabalayın her şeyin daha güzel olduğunu göreceksinizSosyal medya olayları çok can sıkıcı gerçekten. Herkes çok mutlu, huzurlu. Herkes çok güzel. Bir tanıdığım sevgilisinden ayrıldı, bir kaç ay sonra yeni biriyle tanıştı, evlendi ve ikizleri olmuş. Nasıl mutlu fotoğraflar paylaşıyor anlatamam. Ben ise eski sevgilimden ayrıldığımda 2 yıl depresyondan çıkamamıştım. Hayır ben mi herşeyi çok derin yaşıyorum anlamadım.
Fotoğraflarda güzel çıkayım diye gülümsüyorum sadeceben etrafımda kım mutlu kım degıl hıc bakmıyorum ?
nerden anlıyorsunuz kımın mutlu kımın mutsuz oldugunu ?
ınstagramda dıyorsunuz resım cekılırken gulumsersınız bırseyler paylasırken gulersınız bu gayet normal bırsey ınsanlar mutsuzkende gulumseyebılır
mutsuz da olsak hayat devam edıyor gunluk rutınlerını yapıyor veya kafaları bozuk oldugundan kafa dagıtmaya calısıyorlar sızde herkes mutluluk sarhosu sanıyorsunuz
kımse alınmasın gucenmesın herkes mutlu bır ben mı mutsuzum dıyen kısıler saglıklı dusunemıyor herkes yasadıgını bılır sonucta, onların yuzu asık olsa bırsey paylasmasalar hah ıyı bu da mutsuzmus deyıp mutlu mu olacaksınız oyle olunca ıcınız rahat mı edecek ?
hem ıyı yapmıs sans vermekle bı ınsana takılı kalmak saglıklı degıl
Aynen bendeFotoğraflarda güzel çıkayım diye gülümsüyorum sadeceBu benim genel fotoğraf pozum mesela. modum düşük de olsa fotoğraf güzel çıkmalı
Sosyal medya olayları çok can sıkıcı gerçekten. Herkes çok mutlu, huzurlu. Herkes çok güzel. Bir tanıdığım sevgilisinden ayrıldı, bir kaç ay sonra yeni biriyle tanıştı, evlendi ve ikizleri olmuş. Nasıl mutlu fotoğraflar paylaşıyor anlatamam. Ben ise eski sevgilimden ayrıldığımda 2 yıl depresyondan çıkamamıştım. Hayır ben mi herşeyi çok derin yaşıyorum anlamadım.
Sosyal medyadaki mutluluğu bilmem de 2 yıl depresyon çok uzun.Sosyal medya olayları çok can sıkıcı gerçekten. Herkes çok mutlu, huzurlu. Herkes çok güzel. Bir tanıdığım sevgilisinden ayrıldı, bir kaç ay sonra yeni biriyle tanıştı, evlendi ve ikizleri olmuş. Nasıl mutlu fotoğraflar paylaşıyor anlatamam. Ben ise eski sevgilimden ayrıldığımda 2 yıl depresyondan çıkamamıştım. Hayır ben mi herşeyi çok derin yaşıyorum anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?