- 3 Şubat 2018
- 25.849
- 111.214
- 598
- Konu Sahibi pembebulut111
-
Şöyle düşün evliliği ya da yaşamı sorunlu olup etrafına hiç belli etmeyen bi kesim var. Bunun yanı sıra sıkıntılarını içinde hiç birşeyi tutamayıp anlatan kesim var. Sosyal medya da bunun yansıması gibi düşün. Kendini sıkıntısız gösterme çabası. İçinde tutamayanlar da giderli sözlerle tepkilerini paylaşırlar. Sıkıntısı olmayan kul yoktur. Çünkü sırf mutlu olmak için yaratılmadık. Daimi Mutlu olmak için yaratılsaydık cennet vaat edilmezdi ve insanların hepsi çığırından çıkardı. Dolayısıyla herkesin imtihanı var. Kimi gizler kimi anlatır. Görüntü sizi aldatmasınSosyal medya olayları çok can sıkıcı gerçekten. Herkes çok mutlu, huzurlu. Herkes çok güzel. Bir tanıdığım sevgilisinden ayrıldı, bir kaç ay sonra yeni biriyle tanıştı, evlendi ve ikizleri olmuş. Nasıl mutlu fotoğraflar paylaşıyor anlatamam. Ben ise eski sevgilimden ayrıldığımda 2 yıl depresyondan çıkamamıştım. Hayır ben mi herşeyi çok derin yaşıyorum anlamadım.
Mutlu olmayi basarmak bir meziyet. Sartlara cok bagli degil.
Sahip oldugun sartlara gore kendinin en iyisini olmak bence mutluluga yeter.
Fazlasi kiskancliga girer.
Mutluyum. Eylul ayinda henuz 30 yasini bile doldurmamis esimi kaybettim ama yine de mutluyum. Benim bir ihmalim, kabahatim yoktu. Buna üzülüyorum ama saplanip kalmiyorum, sahip oldugum diger seyler icin mutluyum. Ekimde ogluma dogumgunu yaptim, pesinden kalktim yurtdisina gittim 2 ay gezdim.
Hayatimizda kotu seyler her daim var. Biz elimizden gelenin en iyisine odaklanalim.
Sosyal medya olayları çok can sıkıcı gerçekten. Herkes çok mutlu, huzurlu. Herkes çok güzel. Bir tanıdığım sevgilisinden ayrıldı, bir kaç ay sonra yeni biriyle tanıştı, evlendi ve ikizleri olmuş. Nasıl mutlu fotoğraflar paylaşıyor anlatamam. Ben ise eski sevgilimden ayrıldığımda 2 yıl depresyondan çıkamamıştım. Hayır ben mi herşeyi çok derin yaşıyorum anlamadım.
Alakası bile yok kimse mutsuz olduğu durumu sosyal medyaya yansıtmaz ben laf sokmalı yazı bile paylaşmam mesela niye benim huzurlugumu millet görsün ki herkesin kötü olduğu zaman elbet oluyorSosyal medya olayları çok can sıkıcı gerçekten. Herkes çok mutlu, huzurlu. Herkes çok güzel. Bir tanıdığım sevgilisinden ayrıldı, bir kaç ay sonra yeni biriyle tanıştı, evlendi ve ikizleri olmuş. Nasıl mutlu fotoğraflar paylaşıyor anlatamam. Ben ise eski sevgilimden ayrıldığımda 2 yıl depresyondan çıkamamıştım. Hayır ben mi herşeyi çok derin yaşıyorum anlamadım.
Aaa bu kesinlikle ben. Yalnız değilsiniz ben de öyle düsünüyorumSosyal medya olayları çok can sıkıcı gerçekten. Herkes çok mutlu, huzurlu. Herkes çok güzel. Bir tanıdığım sevgilisinden ayrıldı, bir kaç ay sonra yeni biriyle tanıştı, evlendi ve ikizleri olmuş. Nasıl mutlu fotoğraflar paylaşıyor anlatamam. Ben ise eski sevgilimden ayrıldığımda 2 yıl depresyondan çıkamamıştım. Hayır ben mi herşeyi çok derin yaşıyorum anlamadım.
kimin ne yasadigini bilemeyiz dogru,
mesela ben sosyal medyada gosterdigimden daha mutluyum,
hadi bakalim
ama insanlar mutlu diye veya mutlu gorunuyorlar diye mutsuz olmak asil garip degil mi?
herkes mutlu olsun ne guzel, ya da mutsuzsa da mutlu taklidi yapsin, neden sizi rahatsiz ediyor.
Ben asla böyle pozlara ,reklamlara inanmıyorum ,mutluysan bunu yaşarsın sosyal medyaya hiç ihtiyacın zamanın olmaz... kendini yanındakini neden reklam panosu muamelesi yaparsın ki...Sosyal medya olayları çok can sıkıcı gerçekten. Herkes çok mutlu, huzurlu. Herkes çok güzel. Bir tanıdığım sevgilisinden ayrıldı, bir kaç ay sonra yeni biriyle tanıştı, evlendi ve ikizleri olmuş. Nasıl mutlu fotoğraflar paylaşıyor anlatamam. Ben ise eski sevgilimden ayrıldığımda 2 yıl depresyondan çıkamamıştım. Hayır ben mi herşeyi çok derin yaşıyorum anlamadım.
Onların hepsi gosterıs canım daha 1ay once sine kadar bende kullanıyordum baktım bana iyi gelmıyo kapattım rahatladımSosyal medya olayları çok can sıkıcı gerçekten. Herkes çok mutlu, huzurlu. Herkes çok güzel. Bir tanıdığım sevgilisinden ayrıldı, bir kaç ay sonra yeni biriyle tanıştı, evlendi ve ikizleri olmuş. Nasıl mutlu fotoğraflar paylaşıyor anlatamam. Ben ise eski sevgilimden ayrıldığımda 2 yıl depresyondan çıkamamıştım. Hayır ben mi herşeyi çok derin yaşıyorum anlamadım.
Aldanmayin sosyal medyaya gercekten cok mutlu olan bunu ispatlama geregi duymazSosyal medya olayları çok can sıkıcı gerçekten. Herkes çok mutlu, huzurlu. Herkes çok güzel. Bir tanıdığım sevgilisinden ayrıldı, bir kaç ay sonra yeni biriyle tanıştı, evlendi ve ikizleri olmuş. Nasıl mutlu fotoğraflar paylaşıyor anlatamam. Ben ise eski sevgilimden ayrıldığımda 2 yıl depresyondan çıkamamıştım. Hayır ben mi herşeyi çok derin yaşıyorum anlamadım.
Sanal alem yalan alemdir hele şu pandemi döneminde kimse kelebekler böcekler kafasında mutlu değil. Ama sizin de bir erkek arkadaş için 2 yıl depresyona girmeniz normal değil.Sosyal medya olayları çok can sıkıcı gerçekten. Herkes çok mutlu, huzurlu. Herkes çok güzel. Bir tanıdığım sevgilisinden ayrıldı, bir kaç ay sonra yeni biriyle tanıştı, evlendi ve ikizleri olmuş. Nasıl mutlu fotoğraflar paylaşıyor anlatamam. Ben ise eski sevgilimden ayrıldığımda 2 yıl depresyondan çıkamamıştım. Hayır ben mi herşeyi çok derin yaşıyorum anlamadım.
Sosyal medya şu an yarış pisti.Sosyal medya olayları çok can sıkıcı gerçekten. Herkes çok mutlu, huzurlu. Herkes çok güzel. Bir tanıdığım sevgilisinden ayrıldı, bir kaç ay sonra yeni biriyle tanıştı, evlendi ve ikizleri olmuş. Nasıl mutlu fotoğraflar paylaşıyor anlatamam. Ben ise eski sevgilimden ayrıldığımda 2 yıl depresyondan çıkamamıştım. Hayır ben mi herşeyi çok derin yaşıyorum anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?