Herkes burada... Toplanın gelin :))

Bolumum biraz agir o yuzden birazda biriktirdim yetistirmem lazim ablacim o yuzden hep sabahlamam lazim
3 kasik pirasa yedim birde meyveler sisirdi beni aclik yok suanda 😊
Aniden verince kastan da gidiyor boyle yaglardan da gider hem :)
insallah alerjisi cikmaz minigin 😊 kac yasinda
evet son sınıfım bugün evdeydim geç uyandım son yemek yeme saati de 6 olduğundan öğünler biraz yakın oldu
Hangi bolumu istiyorsun :)
olsun olsun 6da birakmissin ne guzel :)

valla ben biraz geç yemek yiyorum
eşimin gelmesini bekliyorum
yemek yemem bazen saat 8 i buluyor
adamı tekbaşına sofraya oturtmakta olmuyor
mecburen bekliyorum

tabii siz de haklısınız ben altıyı sınır koydum

sınırını yatma saatine göre belirle
yatmadan 3 saat öncesine kadar bişeyler atıştırmanda sakınca yok diyor sevgili uzmanlarımız

.

Son düzenleme:

hacettepe ingiliz dili edebiyatı istiyorum bakalım artık hayırlısıysa olur

kızım 4 yaşında
oğlum da 10 yaşında

evet hızlı verilen kilolar genelde su ve kas oluyor
inşallah benimkiler yağdan da gidiyordur.

.

kızım 4 yaşında
oğlum da 10 yaşında

evet hızlı verilen kilolar genelde su ve kas oluyor
inşallah benimkiler yağdan da gidiyordur.

.
Allah bagıslasın

nazarim degmesin ama menuleriniz ornek menu gibi o yuzden yagdir diye tahmin ediyorum :) devlet hastanesinde diyetisyene gidip her ay olcum yaptirabilirsin ablacim aslinda
hacettepe ingiliz dili edebiyatı istiyorum bakalım artık hayırlısıysa olur
Insallah olur canim yabanci dilden giriyormussun bende suanda ingilizceden cokkk cekiyorum azcik yardim et bize de
haklısınız malum sınav var gerçi etkilemiyor diyet çalışmamı ama olsun abartmamak lazım
Calisirken beyin hakkaten yakiyor baya ,aciktiriyor da ama hep oturuyosun o da var sinava hazirlanirken aklina gelicek her turlu meyve kurularini yiyordum ben ve baya da kalorilidir yinede sinav senemde aksine kilo vermistim baya istemeden

Son düzenleme:
Soylemeyi unuttum bugun ögle yemeginden sonra arkadaslarimin cani cok tatli istedi hele bir arkadadim bildigim cok iyi bir yer biliyorum harika falan baya israr etti bende siz gidin diyetimi bozmucam kararliyim dedim ve gitmedim . 20 25 dk sonra yiyip donduler yani 20 25 dklik zevk icin diyetimi bozmadim cokta mutlu oldum 💞

Aynen irade çok önemli şu dönemimi atlatayım da daha sıkı olucam çok iyi yapmışsın

kendime soz verdigimde falan tutamiyorum ben 🙈
Ama kacamak yaparken bu diyetimde(sayisiz diyet yaptigim icin adlandirdim ) icim gidiyor uzuluyorum

Öyle ama sonucu düşündükçe üzüntü de
geçer hafta da kendini 1 gün ödüllendir
o kadar zor gelmez hiç değilse gününü beklersin

Öyle ama sonucu düşündükçe üzüntü de
geçer hafta da kendini 1 gün ödüllendir
o kadar zor gelmez hiç değilse gününü beklersin
Haklisin ama onu biraz kilo vereyim oyle yapayim diyorum basindan salinca komple gidiyor benim diyetler :) birde diyetisyene gidiyorum simdilik odul vermedi sanirim vermez de bi sure iyi kilo veremedim saatlere uymadigim icin :/

Son düzenleme:
Haklisin ama onu biraz kilo vereyim oyle yapayim diyorum basindan salinca komple gidiyor benim diyetler :) birde diyetisyene gidiyorum simdilik odul vermedi sanirim vermez de bi sure iyi kilo veremedim saatlere uymadigim icin :/

Evet ama sınavların varmış senin de yapacağın bişey yok
şuan eminim düzenli uyusan hemen kilon fark eder

ben cokk zor kilo veren biriyim ve genelde 4 5e kadar uyumam oglen de gec kalkarim ama gece de biseyler yemem uyku duzenimden dolayi mi kilo veremiyorum sizce

aferin sana
irade dediğin böyle olur
zamanla faydalarını göreceksin
yakında kiloların arkasından bay bay yapacaz

bende uykusuz kalınca kilo veren tiplerdenim

Aboo kaç saattir kimse uğramamış

Şu ana kadar yediklerimi yazıyım akşamada tam menümü sunarım.

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği arasına domates peynir pulbiberli sandavicimin yarısı.çay
kahve vs.

ara
sandavicimin diyer yarısı.
2 kupa zencefil.tarçın.karanfil karışımı çay

Öğlen
1 küçük parça ekmek
2 çatal biber ezmesi
bunu kaynanamda yedim iki lokmacık bişeydi asıl öğlen yemeğini birazdan iyecem

not.. Bugün tartı 64.2 çıktı gram gram gidiyor.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…