- Konu Sahibi randomlife
-
kızzz 20 yaşında ne sözüü buu
Yok yok ac kalma ya sinavin iyi gecsin de olmadi hazirandan sonra cok cok daha sıki bir diyet yapip universiteye fit gidersinayy evet yaa akşamları zaten hep kısarım gündüzleri de biraz daha rahat olucam ama aç da kalmamayı düşünüyorum sonava son 32 :18:
bu arada ben de her yemekten önce bir bardak lahana suyu içiyorum midem ağzıma geliyor ama yemeği yemeye başlayınca geçiyor
Deneyebilirim bende onu :) tarcin cayi yapiyordum bir ara bende demet akalinla gulben ergenin ictigi ama beni baya aciktiriyordu biraktim ..Tatli ihtiyacini baya gideriyor ama😊teşekkür ederim bu sene hiç iğleşemedik ya.
valla 1,5 2 ayda hallolursa ne mutlu bana
zencefil,tarçın,karanfil çayını hem şifa niyetine içiyorum hemde zencefil yağ yakıyormuş,tarçın da iştahı kesiyormuş
.
Isvec diyetinde kas ve su gidiyor diye bikiyorum canim cok agir bir diyet 😔 benimde 10 11 kilo fazlam var ama sok diyet yapmayalim sagliklica herseyden tuketerek verelim olur muYa banada onerebileceginiz bi diyet var mi. On kilo fazlam var benimde uyguladığım isvec diyeti yarın son gün
Salatani cok sevdiiim 😊 hem cok doyurucu buyuk porsiyonlu hem dee cok sagliklii bayildim :) sabah kac ceviz yiyosun onu merak ettim onun disinda harika :)bugünkü menüm:
sabah 2 bardak su
kahvaltı:
ceviz
4 tane siyah zeytin
peynir
domates-biber-salatalık
şekersiz çay
2 saat sonrasında yarım armut
öğlen:
1 koca kase dolusu salata
(içinde lahana-havuç-haşlama brokoli ve karnabahar-domates ve salatalık dilimleri-zeytin-marul yaprakları ve zeytin dilimleri vardı,az da limon ekledim)(canım çok çekti özellikle yedim :)
aradan yarım saat sonra 1 büyük ayran içtim :)
akşam :
1 tane tavuk but (haşlama)
yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık lahana kavurması :)
gün boyu su fazla içmedim ama yatana kadar 2 lt içerim :)
spor: 70 dakka yürüyüş
20 yasindayim 🙈ya kızlar zamanla birbirimizi daha iyi tanıyacaz biliyorum ama
herkes bi yazsın bakalım kim kaç yaşında,boyu kaç kilosu kaç
ne iş yapar,çoluk çocuk var mı, evli mi, bekar mı
ayyy çok meraklı gördüm kendimi
mesela ben hemen yazıyım
35 yaşında
65 kilo
1,65 boy
evli
2 çocuk annesi
anasınıfı öğretmeni
Ancelina Joli, Andriana Lima karışımı bir hatunum.
.
Ehehe kiz oyle değil kendi aramızda ama aileler biliyor :):) istemeye filan daha var erk3n yani beklesin uc sene
Yok yok ac kalma ya sinavin iyi gecsin de olmadi hazirandan sonra cok cok daha sıki bir diyet yapip universiteye fit gidersin
ayy cok kotu ya icebiliyorsan helal olsun
Deneyebilirim bende onu :) tarcin cayi yapiyordum bir ara bende demet akalinla gulben ergenin ictigi ama beni baya aciktiriyordu biraktim ..Tatli ihtiyacini baya gideriyor ama😊
Isvec diyetinde kas ve su gidiyor diye bikiyorum canim cok agir bir diyet 😔 benimde 10 11 kilo fazlam var ama sok diyet yapmayalim sagliklica herseyden tuketerek verelim olur mu
Salatani cok sevdiiim 😊 hem cok doyurucu buyuk porsiyonlu hem dee cok sagliklii bayildim :) sabah kac ceviz yiyosun onu merak ettim onun disinda harika :)
20 yasindayim 🙈
56.5 kilo
155 boy
bekar
tıp ögrencisiyim
Beni kimseye benzetmediler dahaa
amann haa sakın acele etme cnm benim...
niye beni eziyorsunnn yaahuuBoyumu soylememisim 178 boy
evet yaa yerken bi iştahlı yedimki sormaaaSalatani cok sevdiiim 😊 hem cok doyurucu buyuk porsiyonlu hem dee cok sagliklii bayildim :) sabah kac ceviz yiyosun onu merak ettim onun disinda harika :)
20 yasindayim 🙈
56.5 kilo
155 boy
bekar
tıp ögrencisiyim
Beni kimseye benzetmediler dahaa
ay bende sütü yağlı içiyorum asla diyet süt içemem ııyykkkSabah
2 dilim ekmek , 1 dilim peynir ,yarim domates
Ara
1 kuru kayisi ,1 ceviz
Ogle
1 adet zeytinyagli enginar ,ustundeki bezelye ve havuc
Ara
1 bardak yarim yagli süt
Aksam
1 adet enginar , 10 taneye yakin haslanmis bruksel lahanasi
Ara
Tarcinli yarim nar yerim galiba 😊
Yok canım acele etmeyi düşünmüyorum tek suan isteğim fazla on kilomdan kurtulmak :)
niye beni eziyorsunnn yaahuu
evet yaa yerken bi iştahlı yedimki sormaaactesi günüde evde hazırlıycam aynı salatadan :):)
ceviz az cnm ya 2-3 tane fazlası yok..zaten yiyemiyorsun da tıkanıyor insan
ayy annem sen tıp mı okuyoonnn allah sabır versin yaa çok zor bölüm...
ay bende sütü yağlı içiyorum asla diyet süt içemem ııyykkk
Evet canim ufak taktikler var mi bildiğiniz yag yakan :)tmm o zaman yola devam :)
Estağfurullah vallahi ezmek icin söylemedim :)
Evet canim ufak taktikler var mi bildiğiniz yag yakan :)
yok kızz şaka ediyorum :)
bol bol yürü canım ve genelde protein+sebze tüketmeye çalış
Yok yok ac kalma ya sinavin iyi gecsin de olmadi hazirandan sonra cok cok daha sıki bir diyet yapip universiteye fit gidersin
ayy cok kotu ya icebiliyorsan helal olsun
aynen ben de öyle düşündüm baklım kafamı toparlayamıyorum çok abartmamaya karar verdim ama tamamen de bırakmadım yani hala öğünler küçük ekmek günde birkaç dilim tam buğday ve tatlı minimumda sınavı bi atlatayım hayırlısıyla sporla birlikte incelicem inşallah
Tıp . Pizza makarna manti gibi seyler yemedigin surece yada olculu yedigin surece dengelersin bence en onemlisi aksam ne yiyecegin aslinda 😊 ben uc gundur +400 -400 yapip duruyorum bence vucudumuz odemden yapiyir sonra iniyor falan anlamadim :/
Lahana gercekten cok cok kotu 😕 iyi kilo verdiriyor ama kendisinden de tiksindiriyor ben 3 sene once yapmistim 5 gun kadar ve simdi 3 senedir lahana yemiyorum kapuska gorsem bile midem bulaniyor daha saglikli diyetler yap canim benim😊
Kızlar hastalık geliyorum diyordu zaten dediğinide yaptı çok pis geldi
şu an çok kötüyüm boğaz ağrısından ağzımı bile açamıyorum offf ya tamda kilolar gitmeye başlamıştı sanırım 2 gün ara verecem.
Kızlar hastalık geliyorum diyordu zaten dediğinide yaptı çok pis geldi
şu an çok kötüyüm boğaz ağrısından ağzımı bile açamıyorum offf ya tamda kilolar gitmeye başlamıştı sanırım 2 gün ara verecem.
Boyumu soylememisim 178 boy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?