Herkes burada... Toplanın gelin :))

ben cokk zor kilo veren biriyim ve genelde 4 5e kadar uyumam oglen de gec kalkarim ama gece de biseyler yemem uyku duzenimden dolayi mi kilo veremiyorum sizce

Ben de düzensiz uyuyorum evet uyku çok önemli diyorlar
düzenli uyku spor beslenme oldugu zaman daha iyi sonuç alıyormuşuz

Bu saat oldu ben daha öğlen yemeği yemedim
pekte açlık hissetmiyorum
boğazım ağrıyor ya çok fena
sanırım hasta olacam

.

Ben de bugün dr Gürkan kubilay'ı dinledim
adet olmaya yakın ya da olurken artan tatlı isteğine karşı
magnezyum eksikliği olduğu için muz önerdi kahvaltıdan sonra
tek ara da 1 muz yedim iyi geldi gibi

neden çekiyorsun ingilizceden nerde çıktı karşına valla ben çok olmasa da aldım kilo çalışmak acayip acıktırıyo diyete başladım başlayalı hep açım zaten aklım hep orda napıcam bilmiyorum önümüzdeki pazartesi de kampa giriyoruz dershanede sabah10 akşam 8 nasıl dayanıcam allah bilir

Selam kizlar
Bugun 88,300 ciktimm
Ayy cok mutluyumm :)
Cok sevindiim insallah daha da gidicekk
Ben de düzensiz uyuyorum evet uyku çok önemli diyorlar
düzenli uyku spor beslenme oldugu zaman daha iyi sonuç alıyormuşuz
Simdi okudum uyurken gece 11 ile 2 arasinda bi hormon salgilaniyormus bu da bizim daha cok kilo vermemizi sagliyormus duzene sokmaya calisalim o zaman😶
Bu saat oldu ben daha öğlen yemeği yemedim
pekte açlık hissetmiyorum
boğazım ağrıyor ya çok fena
sanırım hasta olacam

.
Cok gecmis olsun kizinizin , sizin hastaliginiz iyilesmedi dikkat edin kendinize 😕
Ben de bugün dr Gürkan kubilay'ı dinledim
adet olmaya yakın ya da olurken artan tatlı isteğine karşı
magnezyum eksikliği olduğu için muz önerdi kahvaltıdan sonra
tek ara da 1 muz yedim iyi geldi gibi
Muz ustune tarcin yada sutle 💕 ve baya da tıkıyor tatli istegim arttiginda denicem bunu :)
aferin sana
irade dediğin böyle olur
zamanla faydalarını göreceksin
yakında kiloların arkasından bay bay yapacaz

bende uykusuz kalınca kilo veren tiplerdenim
Insallah ablacim bakalim insallah bos cikmaz bu iradem :/ bugun tartida 56.8dim yine, yemek yedim sonra kiyafetlerimi degistirirken bir daha tartildim 56.3tum kiyafeti giydim tekrar 56.8 oldum yarim kiloluk elbise giyiyormusum megersem bundan sonra giymeden taryilayim sanirim daha dogru olur
Bende bir buçuk aydir diyetteyim siki spor la 10 kilo verdim şimdi yorumları okuyunca daha da gaza geldim vallahi :)
Cok guzel kilo vermissiniz 1.5 ayda :) spor yapiyor musunuz nasil bir yol izliyorsunuz
Cok cok az kaldi hedefinizee 1.5 2 aya kalmaz biter diyetiniz 😊😊
Zencefil tarcin karanfil cayi ne ise yariyor

Son düzenleme:
Bolumum ingilizce canim o yuzden yemegi dusunme sadece derslere odaklan karnin gercekten aciktiginda yemek ye gozun ac oldugunda degil ..hala mi cok acikiyorsun saglikli seylerden buyuk porsiyonlarda ye mesela 2 buyuk tabak ispanak yemegi, pirasa ,kabak ..canin tatli cektiginde kayisi ceviz ikilisini ye ben tatli canavari bir insanim dusun beni bile kesiyor :)
Kamp olayı sıkınti ya iyi bilirim ..ogrencisin zaten buyuk olasilik simit pogaca gibi seyler yersin diye tahmin ediyorum, simit al susamlarini temizleyebiliyorsan az da olsa temizle once yarisini ye sonra yanina al onu ,aciktikca bir iki parca kopar ara ogun icin yanina sut al sut ic bunlarin hicbirini yapamazsan da ogle yemeginde iyi ye ama aksam cok cok hafif gecir insallah ise yarar

bölüm ne valla diyete sıkı başladım ama kampta biraz hafifletmek zorunda kalıcam gibi geliyor yemekleri çok az ve ekmeksiz yiyorum yetmiyor tatlıyı zaten yememeyi düşünütorum ama yemek işinde biraz taviz vermem gerek sanırım bir de dün tartıldığımda 61.1dim bugün sabah 61.3 çıktı deli oldum

Tıp . Pizza makarna manti gibi seyler yemedigin surece yada olculu yedigin surece dengelersin bence en onemlisi aksam ne yiyecegin aslinda 😊 ben uc gundur +400 -400 yapip duruyorum bence vucudumuz odemden yapiyir sonra iniyor falan anlamadim :/
Yarin birakiyorum ya lahanayi migdem mahvoldu
Lahana gercekten cok cok kotu 😕 iyi kilo verdiriyor ama kendisinden de tiksindiriyor ben 3 sene once yapmistim 5 gun kadar ve simdi 3 senedir lahana yemiyorum kapuska gorsem bile midem bulaniyor daha saglikli diyetler yap canim benim😊

ayy evet yaa akşamları zaten hep kısarım gündüzleri de biraz daha rahat olucam ama aç da kalmamayı düşünüyorum sonava son 32 :18:

bu arada ben de her yemekten önce bir bardak lahana suyu içiyorum midem ağzıma geliyor ama yemeği yemeye başlayınca geçiyor

teşekkür ederim bu sene hiç iğleşemedik ya.
valla 1,5 2 ayda hallolursa ne mutlu bana

zencefil,tarçın,karanfil çayını hem şifa niyetine içiyorum hemde zencefil yağ yakıyormuş,tarçın da iştahı kesiyormuş

.

Yarin birakiyorum ya lahanayi migdem mahvoldu

gel anacım sağlıklı beslenerek birlikte zayıflıyalım

.

burası gerçekten çok iyi motive ediyor
itinayla gaz verilir

çok iyi kilo vermişsin tebrik ederim
yaptıklarını biraz anlatsana
bizde senden gaz alalım

.

Tatlim evet bura oldukça motive ediyor vallahi kendimce tatliyi kestim isvec diyeti yapıyorum yarın son günüm mesela 4 kilo verdim bu diyetle de tatlım ama yarından sonra hangi diyet e başlayacağım bilmiyorum

Ya banada onerebileceginiz bi diyet var mi. On kilo fazlam var benimde uyguladığım isvec diyeti yarın son gün

cnmcımmm bende 28 yaşındayım :)
74.4 kilo ile başladım işe :)
161 boyum,bekarım,okuyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar efenim

Menunuzu cok begendim cok dengeli :) aksam azicik az olmjs o kadar 😊
hiç canım istemedi yaa karnım nedense toktu zorla yedim valla

burası gerçekten çok iyi motive ediyor
itinayla gaz verilir

çok iyi kilo vermişsin tebrik ederim
yaptıklarını biraz anlatsana
bizde senden gaz alalım

.
bana da verin gazzz ver gazı ver gazıı hoobbaaa

bugünkü menüm:

sabah 2 bardak su

kahvaltı:
ceviz
4 tane siyah zeytin
peynir
domates-biber-salatalık
şekersiz çay

2 saat sonrasında yarım armut

öğlen:
1 koca kase dolusu salata
(içinde lahana-havuç-haşlama brokoli ve karnabahar-domates ve salatalık dilimleri-zeytin-marul yaprakları ve zeytin dilimleri vardı,az da limon ekledim)(canım çok çekti özellikle yedim :)
aradan yarım saat sonra 1 büyük ayran içtim :)

akşam :
1 tane tavuk but (haşlama)
yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık lahana kavurması :)

gün boyu su fazla içmedim ama yatana kadar 2 lt içerim :)

spor: 70 dakka yürüyüş

Bende 20 yaşındayım sozluyum 85.5 den 74.8 e düştüm ozel eğitim öğretmeniyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…