Herkes burada... Toplanın gelin :))

İnsanın nasıl hoşuna gidiyo di mi bunu duymayı
tam gaz devammm !! :)
10 kilo diyosun çok kilo vermişsin tabii çok fark etmiştir

Resim eklemeyi becerebilsm ekleyecegim de yapamıyorum tabo vallahi cok hoşuna gidiyor insanın suu lahana diyetini de cok yapmak istiyorum ama sonuç alır miyim bilmiyorum

Resim eklemeyi becerebilsm ekleyecegim de yapamıyorum tabo vallahi cok hoşuna gidiyor insanın suu lahana diyetini de cok yapmak istiyorum ama sonuç alır miyim bilmiyorum

Ben yeni öğrendim sana da
anlatayım konuya cevap veri tıkladıktan sonra
aşağı in eklenti ekle kutusu var orayı tıkla
dosya seç ve sonra yükle :)
Bilmiyorum ki canım ama sonuç alan arkadaşlar varmış
tabii herkesin bünyesi ayrı tepki veriyor.

Son düzenleme:
bulamadım tatlım ekle yazısını yazmiyeo ki sen hangi diyeti yapacaksın simdi canim

Son düzenleme:
bulamadım tatlım ekle yazısını yazmiyeo ki sen hangi diyeti yapacaksın simdi canim

Ben şuan kendi diyetimi yapıyorum canım
klasik her sabah haşlanmış yumurta az peynir kahve
benim diyet aynı yaşlı diyeti gibi :)
yağlı,hamur işi,şekerli şeyler yok
yeni yeni sporlara da başladım
inşallah düzenli yapıcam hepsini bir arada
sen neler yapıyorsun?

Anladım canım olsun çok güzel yapıyorsun yine de sonuc alırsın ben bir buçuk aydir düzenli olarak besleniyorum aslında yaptığım diyet byoktu sadece 5 den sonra yemek yemiyorum bi de Trambolin aldım netten videosu nu acip zipliyorum cok dazewkli aşırı da terletiyor ayrıca da aşırı incelme sağlıyor 13 gun olcak iste isvec diyeti yapıyorum ama çoook kacamakbyaptim diyette pismanlik cok var ama yinede 4 kilo verebildim neyseki su lahanayi da yapayim bir hafta diyorum

Benim de normal de haftada 1 kaçamak hakkım var
ama bu aralar hastalığım yaklaştığı için pek iştahlıyım hemen
olsa da bitsin istiyorum.Hemen hemen aynı zamanlar da başlamışız diyete
İsveç diyeti nasıldı kahve mi içiyosun hep?

Kahvaltılarda sadece tatlim onun dışında yasak kahve de ilk iki gun cok zorladı ama sonra cok basit geldi canım ben de ara ara kurabiye çikolata filan yedim keske yemeseydim belki 6 7 kilo vermiş olurdum canim ya

Kahvaltılarda sadece tatlim onun dışında yasak kahve de ilk iki gun cok zorladı ama sonra cok basit geldi canım ben de ara ara kurabiye çikolata filan yedim keske yemeseydim belki 6 7 kilo vermiş olurdum canim ya

Kahveyi sütsüz ve şekersiz mi içiyorsun
ben kendimi 4-5 aydır sert kahve içmek için zorladım
ama bu aralar 2 si 1 arada içiyorum aslında onu da içmemem lazım

kızlar yarın tartılcamm mrk ediyorum kaç kilo oldumm :)

bu da bugünkü menüm :)

sabah 2 bardak su :)

kahvaltı:
ceviz-yer fıstığı
3 tane siyah zeytin
domates-salatalık-yeşil biber
peynir
şekersiz çay

öğlen:
3 tane köfte yanında az turşu
barbunya
mercimek çorbası

akşam:
1 bardak ayran
1 küçük pirzola :)

2 tane nescafe içtim bugün

su içmeye devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…