- Konu Sahibi randomlife
-
güncel kilom : 73.2 :)
Hedefin kaç peki?
hedefim 52 canım,yaza kadar halletmeyi istiyorum artık yeter!
sabah 2 bardak su:)
kahvaltı:
1 haşlama yumurta
biraz peynir
şekersiz çay
fındık-ceviz
4 tane siyah zeytin
domates-salatalık-biber
2 saat sonra yarım portakal
öğlen:
bi koca tabak salata
(içindekiler:kırmızı-yeşil biber,kuru-yeşil soğan,turuncu-kırmızı havuç,marul,kıvırcık,domates dilimleri,salatalık,turp,kırmızı pancar,kırmızı lahana,tere,maydanoz ,haşlanmış brokoli,az da beyaz peynir :))
akşam:
2 kaşık bulgur pilavı
salata
ayran
gün boyu bol su içtim :)
spor:40 dakka merdiven inip çıktım :)
Menü yine çok güzel
spor da öyle bu gazla devamm :))
Canimm halledicez merak etme yaza kadar gidicek 4 5 ay var onumuzde cok guzel ohoo millet 4 5 ayda ne kilolar veriyor neden bizde vermeyelimhedefim 52 canım,yaza kadar halletmeyi istiyorum artık yeter!
Yine salatann💕💕 aksam biraz az onun haricinde cok cok iyisabah 2 bardak su:)
kahvaltı:
1 haşlama yumurta
biraz peynir
şekersiz çay
fındık-ceviz
4 tane siyah zeytin
domates-salatalık-biber
2 saat sonra yarım portakal
öğlen:
bi koca tabak salata
(içindekiler:kırmızı-yeşil biber,kuru-yeşil soğan,turuncu-kırmızı havuç,marul,kıvırcık,domates dilimleri,salatalık,turp,kırmızı pancar,kırmızı lahana,tere,maydanoz ,haşlanmış brokoli,az da beyaz peynir :))
akşam:
2 kaşık bulgur pilavı
salata
ayran
gün boyu bol su içtim :)
spor:40 dakka merdiven inip çıktım :)
Oglen yedigin 3 kepek ekmegi 2 olsaydi daha guzel olurdu ama onun haricinde bence gayet iyi 😊😊Kahvaltı
1 yumurta
1 sütsüz kahve
Tulum peyniri
2 kızarmış ekmek üstüne tereyağı
Öğle
1 tabak kurutulmuş biber kavurması
üzerine light yoğurt
pul biber karıştırdım
3 kepek ekmeği
Ara
3 ceviz -1 kepekli bisküvi
+
3-4 tahıllı bisküvi
1 kupa sütlü nescafe şekersiz
Akşam
2 kase çorba
salata
Kahvaltıdan sonra 30-40 dk yürüyebildim.
Bol su içiyorum.Yeşil çayımı da içicem birazdan
bugünlük böyleydi.
Sabah(1 elmaylyi saymiyorum bile) ve aksam yok ne demek canim ..kilo iyi verirsin ama yagdan degil kastan ve sonra kilo verdim sanarsin diyeti birakirsin normal yeme duzenine gecince eskisinden daha cok kilo alirsin neden mi ? Cunku kaslarin gittigi icin metabolizman cok cok yavaslamis oldugundan ben yasadim birebir bunu ve tavsiye etmiyorum .Bugunku menum
Sabah 1tane elma
Oglen tavuk salata 1kasik pilav
Aksam yok
3litre su
30dk yuruyus
Oglen yedigin 3 kepek ekmegi 2 olsaydi daha guzel olurdu ama onun haricinde bence gayet iyi 😊😊
Dun yazamadim.cunku 18.30da uyudum bi actim gozumu saat 10du16 saat uyumusum resmen dun yediklerimi yazayim
Sabah
2 dilim ekmek ,peynur ,
yarim domates,1 havuc
2 ceviz 2 kayisi
Ogle
Cok cok az barbeku soslu tavuk - Allahim siparis ettim ama o kadar kotuydu ki tadi midemi bulandirdi resmen normalde para veriyorum yiyeyim bari az da olsa derdim ama bu o kadar bile gitmedi tavsiye etmem
Bol yagsiz salata
Ara
Yarim kase var yok sehriye corbasi ictim ve sonrasi uyku
Bugun yediklerim;
Sabah
2 dilim ekmek , peynir ,yarim domates ,havuc
Ara
2 kayisi 5 ceviz ceviz abarti oldu
Ara
1.5 bardak yarim yagli sut
Aksam
1.5 kase corba
100 150 gr tam yagli yogurt
Ara
Yaklasik 1 -1.5 porsiyon gelecek kadar karisik meyve salatasi
Pek degil 🙈 yazayim canim.listemi cunku baya farklilik var gec kalktigim icin ogle yemeklerini atliyorum onun yerine cevizden kismiyorumBu menü senin diyetisyenin listesiydi di mi?
Onemli olan dengelemek bencede😊😊Evet canım haklısın zaten fazla yedim diye akşam hiç ekmek yemedim
Pek degil 🙈 yazayim canim.listemi cunku baya farklilik var gec kalktigim icin ogle yemeklerini atliyorum onun yerine cevizden kismiyorum
sabah(08-09.00)
2 dilim ekmek , yarim y. Beyaz peynir
sinirsiz yesillik
Ara
(11.00)
2 kayisi 2 ceviz
(13.00)
4 kofte kadar tavuk yada balik (ben kirmizi et yemiyorum isterseniz koftede yiyebilirsiniz)
sinirsiz yagli salata
Ara(16.00)
1 bardak yagli sut(ben yarim y. iciyorum)
Aksam(19.00)
4 kasik z.yagli sebze yemegi
Tam yagli yogurt
1 kase corba
Ara(21.00)
1 porsiyon meyve
bu sekilde canim bana 3 kilo kesin verirsin dedi ama saatlere falan uyamiyorum bu sali gidicem bunlari da aktaricam bakalim 15 gunde tam olarak ne kadar gitti sence nasil liste bana cok geliyor aslinda biraz zorlayarak yiyorum
Onemli olan dengelemek bencede😊😊
kızlar nasıl gidiyor zayıflama çabalarıbıraktım ama hala içimde bir burukluk var bari sizi takip edeyim dedim kilo veren oldu mu
Neden bıraktın?
hep şu allahın belası sınav yüzünden bi bitmedi sınav çalışması çok bunaldım sormayın zaten çok hareketli bir yaşantım var ev okul dershane diyet de eklenince dayanamadım yaa sorma vicdan azabı çekiyorum ama baktım odaklanamıyorum ulan hacettepe mi 6 kilo mu diyerekten vedalaştım güzel diyetimle
çok haklısın canım yazın kolayca verirsin ama 6 kiloyu
benim gibi 10 küsür gidecek bişey yok nasıl olsa :)
başarılar canım
inş kazandığını burdan duyarız :)
Evet icime sinmedi hemde hicBence de canım uyuyamadığını söyle
ona göre sana bişeyler yazsın ki
daha iyi sonuç alman için..
Aslında kahvaltıyı çok az vermiş gibi geldi halbuki bizim en çok yiyeceğimiz
öğün kahvaltı.saat 9a 1 porsiyon meyve demiş ama
canım o saatte yenilen meyve direk karaciğere işliyo diyor doktorlar
Tam yağlı yoğurt? Bari ev yoğurdu deseymiş bilmiyorum böyle eleştirilerim var
işinin uzmanı o,ama ben de takip ettiğim doktorlardan dolayı yorum yapıyorum
yoksa kendi bildiğim bişey yok hep doktorları uzmanları dinliyorum
Sen ne düşünüyosun peki? içine çok sinmemiş olacak ki birebir uygulamıyosun di mi
Canim ben sinav senemde 6 kilo vermistim tek yaptigim olculu yemek birde light urunler tuketip yediklerimin kalorisine bakmaktihep şu allahın belası sınav yüzünden bi bitmedi sınav çalışması çok bunaldım sormayın zaten çok hareketli bir yaşantım var ev okul dershane diyet de eklenince dayanamadım yaa sorma vicdan azabı çekiyorum ama baktım odaklanamıyorum ulan hacettepe mi 6 kilo mu diyerekten vedalaştım güzel diyetimle
Evet icime sinmedi hemde hicsenelerdir diyettir saglikli yasamdir bunlarla iciceyim ve sizinde dediginiz gibi boyle garip garip garip seyler verdi ben yagsiz olsun 2 senedir yagsiz tuketiyorum zaten dedim kolesterol problemin yok yag azaldikca karbonhidrati artar dedi ..ve bana hic degisim vermedi valla gına geldi 12 13 gundur ayni kahvaltiyi yapmaktan bi kere yumurta yedim peynir yerine ama ben yulaf ezmesidir sabah kahvalti da meyvedir tosttur severim hic vermedi ..arti bakliyat bile yok 7den sonra yemekte hic hosuma gitmiyor ..bunlarin hepsini aktarcam kendisine
Canim ben sinav senemde 6 kilo vermistim tek yaptigim olculu yemek sabah kahvaltisi disinda ekmek yememek birde light urunler tuketip yediklerimin kalorisine bakmakti
Bak napiyodum mesela
Sabah normal 1 dilim ekmekle abartmadan recelli falan kahvalti
Ogle durum sinitzel bazen tavuk durum mayonezli falan
Ara 1 eti cin kek
Aksam da meyve yada evde ne varsa azcik yiyodum kendiliginden gitti sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?