Herkes burada... Toplanın gelin :))

Bugunku yediklerim
Sabah meyveli yoghurt
Oglen azicik patates kizartmasi
Birtane hamburger
Aksam yok
2 litre su
45dk yuruyus
Metabolizmani cok yavaslatiyorsun canim oglen yiyip aksam kendini cezalandirip yememek nedir yapma boyle
Bende kendime tekrarlicam o zaman bilincaltima sinyaller yollayim bir suru tebrik ederim sizi cok guzel kilo vermissiniz 1 ayda :)
Selam kizlarr
Yaaaa ben 200 gram almisim
Neden ya kacamak yapmadimki
Tartiyida kirdim gidip tarti alicam daha
Ödem olabilir canim tuzlu seyler yedin mi son zamanlarda yada regl yaklasmis olabilir

Bugun yine gec kalktim

Kahvalti (13.00)
2 dilim ekmek
Domates marul havuc
1 dilim yatlrim yagli peynir
2 ceviz

Ara
2 kuru kayisi
1 ceviz
2 kupa az sutlu nescafe

Aksam
Körili (kremasiz sutle yaptim) tavuk
Nar eksili bol kıs salatasi

Ara
1 kirmizi elma

Annem cok moralimi bozdu bu diyetisyen neden boyle cok yediriyor sana sen normalde bu kadar yemezsin sana kilo aldircak yada cok cok az kilo verceksin cok fazla kilon yok bu kadar yeme dedi cok kotu oldum ya

Bende kendime tekrarlicam o zaman bilincaltima sinyaller yollayim bir suru :1: tebrik ederim sizi cok guzel kilo vermissiniz 1 ayda :)[/QUOTE .!.:
Teşekkür ederim.Gerçekten daha dikkatli ve istekli oluyosun bugun başlayabilirsin tarih atarsan daha iyi olur :)

Son düzenleme:

Ay napiyim cnm ya hamburger yiyince ceza verdim kendime:)
Tuzlu hic yemedimki
Tartiyi kv demden aldim

Affiyet olsun cnm yediklerin cok degil sen bakma annene :)

Ay napiyim cnm ya hamburger yiyince ceza verdim kendime:)
Tuzlu hic yemedimki
Tartiyi kv demden aldim
Dengelemissin o guzel de metabolizman baya yavaslar canim ben cok yaptim diger diyetlerimde yavaslattim o yuzden diyorum :/
bende dijital alayim diyorum da ne alsam hic bilmiyorum
Affiyet olsun cnm yediklerin cok degil sen bakma annene :)
Sagol canim benim de metabolizmam cok yavas oldugu icin o da endiseleniyor beni de geriyor

21 gunde mi etki ediyor :) insallah canim cok psikolojik bir varligim ise yarar bence

yanlış olmasın sadece 21 günde değil 21 gün boyunca bunu söylemeye devam edeceksin gün içerisinde de tekrarlayabilirsin
sonra 1 hafta ara ver telkine sonra tekrar yeniden 21 gün boyunca devam edersin ideal kilonu söylemeye.Ben sadece ilk telkinin
etkisinden bahsetmek istedim.Yanlış anlamaya sebep vermeyim aman :)

Eger ise yariyorsa 21 gun degil 21 yıl bile soylerim valla :) tesekkur ederim canim

Bişey değil canım yaz gelmeden inşallah ideal kilomuza kavuşmuş oluruz hepimiz :)
Insallah oluruz tek istedigim artik bu son diyetim olmasi..ideal kilomda olsam herseyden azar azar yerim korkarim kilo almaya kacirmam ipin ucunu :/ artik alisveris de yapmak istiyorum bayadir yapmiyorum

Insallah oluruz tek istedigim artik bu son diyetim olmasi..ideal kilomda olsam herseyden azar azar yerim korkarim kilo almaya kacirmam ipin ucunu :/ artik alisveris de yapmak istiyorum bayadir yapmiyorum

Ben de daha önce hiç diyet yapamadım doğru dürüst boğazıma o kadar düşkündüm ki şimdi diyorum artık senin gibi bu son
bu defa olmazsa bi daha hiç olmaz diyorum
çünkü gerçekten bu yaşta veremezsem ilerisi için her sey daha zor olacak önlemini şimdiden almak lazım
çok geciktim biliyorum kilo vermem için ama zararın neresinden dönülse kar.
benim de giyilecek çok şeyim yok insanın kiloluyken kıyafet alası da gelmiyor beğendiğin
şeyler olmuyor moralin bozuluyor.İnşallah artık hedefimize ulaştıgımız da içimizde kalmadan rahatça
giyinebilicez :)

merhabalar kızlar

talihsizliğe bakın ki gurubu kurduğum günün ertesi günü internet kesildi ve kaç gündür de yoktu
şu an var ama sinyal gücü zayıf gözüküyor bilmiyorum

aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişler

geriye dönük okuycam yazılanları

2 gündür sabahtan akşama kadar dışardaydım ve doğru dürüst bişey yiyemedim
ama akşam kendimi tutamadım çayla petinbör yedim ve akşam yemeğinde de ekmek yedim

şimdi de haftasonu geldi abimler gelcek annem börek mörek yapcam diyo offffffffffff

Ilk diyet tecrubense cooook sanslisin benim vucudum diyet yapmaktan yorukdu cok zor kilo veriyorum ama simdi sen cok hizli kilo verirsin vucudun sasirdigi icin :) bu sefer olmazsa bende daha da salarım gibi ya hic birakmak istemiyorum hergun de tartiliyorum ama gram degismedi daha 15 gun sonunda kilo verememis olursam diyetisyenle papaz olcaz
bende kiyafet var ama giremiyorum ki icine eskiden ne zayiftim ben hepsi oluyodu hatta bol oluyodu simdi iclerine bile giremiyorum girsem de gobegim basenim cikinca oyle rahatsiz oluyorum ki utaniyorum onun yerine fix birkac kilo belli etmeyen sey belirledim donusumlu giyiyorum insallah canim kilomuzu veririz daha da ugrasmayiz :)
Cok zor anne yemeklerine dayanmak hele kalabalik ortamda amann bi tane yiyeyim dengelerim diye ucu kactikca kaciyo insallah dayanabilirsin 😕

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…