- Konu Sahibi randomlife
-
Bende ödem gitti ama ben ilk diyete baslarken yaptim simdi siz uzun suredir diyet yapiyorsaniz muhtemelen yaglardan gidecektir 😊
Cok guzel vermiisssiniz tebrik ederim 20 kilo az buz degil hakkaten hem o son 2 ayda alinan kilolarda sizin sucunuz degil vitaminler yapmis yine verirsiniz
Tebrik ederimm durmak yok yola devamm 💪💪
Neden sabah yok
bence redbull yerine daha saglikli bir besin olabilirdi birde baya az kaldi bana kastan gider bu sekilde :/
Yan yaglara ölüuumcallaneticsi duymus muydunuz o da yanlari baya eritiyor hatta komple vucudu harika sıkılastiriyor
Cok guzel bu zamana kadar aksam neler yaptinn :)
Evett ben geldim yine diyet cok sukur iyi gidiyor 😌
Sabah (12.00) [Gec kalktim malesef]
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim yarim yagli beyaz peynir
Domates,marul, 1 havuc
1 adet ceviz
Malesef okuldaydim lab oldugu icin ara yapamadim
(17.00)
1 bardak tam yagli sut icine nescafe
(19.35)
1 kase sehriye corbasi
150 200 gr tam yagli yogurt
Brokoli karnibahar 2 adette bruksel lahanasi (haşlama
21.00
Yarım nar yerim sanirim ama suanda cokk doydum
Enerji icecegi hic icmedim nasil bir etkisi var vucuda kola gibi bagimlilik yapiyir mu bilmiyorum hatta kalorisini bile bilmiyorum normalde cok dikkat ederim ama kilo aldiriyomus diye duymustum sanirimCanim ben diyete baslamadan once hic su icmezim
Gunde 4tane redbull icerdim bugunde cok canim istedi
Ama haklisin birdaha icmem
ben şimdiden dayak yemiş gibiyim
karın kaslarım çok fena
yarın okulda toplantı var
toplantı öncesi 3 saatlik aram var
o arada eve yüryüp bişeyler atıştırıp tekrar okula yürümeyi düşünüyorum
hem okulda kalıp hazır yemek yemekten kurtulmuş olurum
yarın başka spor yapamıyacam çünkü işlerim var
bende bu arayı yürüyerek değerlendirecem
.
Enerji icecegi hic icmedim nasil bir etkisi var vucuda kola gibi bagimlilik yapiyir mu bilmiyorum hatta kalorisini bile bilmiyorum normalde cok dikkat ederim ama kilo aldiriyomus diye duymustum sanirim
sakin yanlis anlama canim ama cok az yiyorsun belki kendini boyle mutlu hissediyorsun ama ilerde insallah yiyeceklere saldirmazsin :/
Sade soda icince ben cok rahatliyorum belki icmek istediginizde kesebilir seni deEvet cnm kola gibi bagimlilik yapiyor
Gobek yapiyor
Yok cnm niye yanlis anliyim ama alistim artik az yemeye
Sade soda icince ben cok rahatliyorum belki icmek istediginizde kesebilir seni de
anladim canim insallah yagdan veriyorsundur
Evett ben geldim yine diyet cok sukur iyi gidiyor 😌
Sabah (12.00) [Gec kalktim malesef]
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim yarim yagli beyaz peynir
Domates,marul, 1 havuc
1 adet ceviz
Malesef okuldaydim lab oldugu icin ara yapamadim
(17.00)
1 bardak tam yagli sut icine nescafe
(19.35)
1 kase sehriye corbasi
150 200 gr tam yagli yogurt
Brokoli karnibahar 2 adette bruksel lahanasi (haşlama)
21.00
Yarım nar yerim sanirim ama suanda cokk doydum
Cok guzel vermiisssiniz tebrik ederim 20 kilo az buz degil hakkaten hem o son 2 ayda alinan kilolarda sizin sucunuz degil vitaminler yapmis yine verirsiniz
Tebrik ederimm durmak yok yola devamm 💪💪
Yan yaglara ölüuumcallaneticsi duymus muydunuz o da yanlari baya eritiyor hatta komple vucudu harika sıkılastiriyor
Cok guzel bu zamana kadar aksam neler yaptinn :)
Canim ben diyete baslamadan once hic su icmezim
Gunde 4tane redbull icerdim bugunde cok canim istedi
Ama haklisin birdaha icmem
Diyetisyen ozellikle yagli ye dedi yaklasik 3 senedir herseyi yagsiz tuketiyordum ama boyle diyince yiyorum valla :/ sanki bu menuyle kilo veremicem gibi ya diyetisyendir bilir diyorum sirf o yuzden devam ediyorum ama cok geliyorgüzel bir menü ama yoğurdunu tam yağlı değilde az yağlı yesen daha iyi olur.
inşallah dediğin gibi olur da hemen gider kilocuklar
callan ı biliyorum taaa lise yıllarında bir gazete kitabını vermişti
ordaki egzersizleri çok yaptım
şimdi sen hatırlatmışken tekrar bi göz atıyım
.
Diyetisyen ozellikle yagli ye dedi yaklasik 3 senedir herseyi yagsiz tuketiyordum ama boyle diyince yiyorum valla :/ sanki bu menuyle kilo veremicem gibi ya diyetisyendir bilir diyorum sirf o yuzden devam ediyorum ama cok geliyor
Bakmalisin canim hatta ben bu siteden indirdim callaneticsi ve 19 gun yaptim acayip degisti vucudum o 19 gunde simdi baslasam mi diyorum yoksa leslie yapip kiloyu verdikten sonra mi callanetics yapsam napsak birlikte spor yapsak motive etsek birbirimizi nasil olur
Telefondan giriyorum canim ama google a callanetics kadinlar kulübu yazarsan birde lotus diye bir arkadas acmis konuyu (2 tane callanetics diye baslik var ) ordan bulabilirsinsüper olur
callanetics i nerden bulacam bi link atabilirmisin
.
Telefondan giriyorum canim ama google a callanetics kadinlar kulübu yazarsan birde lotus diye bir arkadas acmis konuyu (2 tane callanetics diye baslik var ) ordan bulabilirsin
4 redbul mu
çok fena kız redbul sırf şeker
kilo almak isteyenlere öneriyorlar
bence sen onu tamamen onut
.
En etkilisi bacak ve gobek icin olanlar dizi izlerken bile yapabiliriz aslindasağol canım google da buldum şimdi
genelde bilinen hareketler bunların bazılarını ben yapıyorum
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?